2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah bidaha istemez canin birakirsin omur boyu tatlim :)

Bende bi iyiyim bi kötüyüm yemek yaparken falan bulanmıyo ama bi anda midem boş boş oluyo sanki o an çok fena oluyorum.

Nasıl erkek görünüyor,çin takvimi falan mı ?
Tabi çin takviminde erkek görünüyordu.

Ben kendimi bildim bileli yumurta zaten yiyemem kokusuna katlanamam,şimdide aynıyım,en çok patlıcandan tiksindim.sadece erik ve kahvaltılık yiyorum.oda yetiyor.

Günaydın hanımlar, ben çok kötüyüm. Bütün gece uyumadım. Basur başladı dün. Bir anda. Çok fazla ağrı yapıyor. Bebek yüzünden ilaçta alamıyorum. Ailede varmış benimde ilk hamileliğimde çıkmıştı. Sonra geçti. Şimdi gene başladı. Hem de çok şiddetli. Napıyım ben yaaaa

Birşey sormak istiyorum.

Ben bütün vücut epilasyona gidiyordum,seanslarım daha var,bu cumarteside randevum var.Daha yeni hamileyim,doktorada sormadım,epilasyon zarar verir mi? artık gitmeyecekmiyim epilasyona sizce? Bir fikri olan var mı?

günaydınnn dünya en gzüel anneleriiiiii..... nasılsın bakalım ben iyim yine işteyim işte :) çalış çalış .... badem yağı kıllandırıyormuş öylemi daha lmammıştşm bende ..başka neleri değiştirdiniz şampuan ne aldınız diş amcunu ...paylaşın gzüeller

Ben gündelik hayatıma devam ediyorum,extra hiçbişi yapmadım,yapmalı mıydım yoksam :)

Badem yağına başlamadım daha,nemlendirmekte yeterli olurmuş şimdilik.

Günaydın herkese.yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım.bu arada toxoplazma,torch... gibi tüm tahlilleri idrar ve kan hamilelikten önce yaptırdım.smear testi...filan
doktorum folik asit folbiol verdi.böyle işte kızlar.geçen perşembe drğerim 1546 ydı.

Cnm duşun estetisyenler hamile olunca lazer işlemine bile girmiyor çok büyük kısmı bence zararlı onlar yapmak için bile girmezken biz yaptırmak için girersek bence büyük zarar

Benimde 20 mart son regl. Adetlerim düzensizdir benim o yüzden hep ilişki günlerimi not alırım ilk doktora gittiğimizde adet tarihiyle uyumsuz beta hcg ve ilişki tarihinle uyumlu gebelik demişti.

Aynen ya benimkide aynısı,ben hatta kendimden o kadar emindim değilim diye,adet geçti 20 nisanda falan olmuş. Hep düzensizdir ve 35-40 gün arası sürüyor döngü.

Kalp atışlarını duydunuz mu,kontrolün ne zaman ?

Günaydınlarrrrrrrrrrr göbüşlülülerrrr ohhh mis gibi yağmur yağmışşş cam açtım harika bir havaa dışarıdan çatal bıçak sesleri geliyor acıktıkkkkkkk tabi tek fark onlar çoluk çocukla ben tek kahvaltı yapıcam Rabbimin izniyle yakın zamanda bizimde evlerimizden bıcır bıcır yasrularımızın seslerisokaklara taşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…