2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok Sör'e dedim ben onu ikimizinki de kız çıktı, bi de ikisi de erkek oluyormuş diye.
Sürpriz yapıp ikisi de erkek olurmuş
önce sapasaglam hayırlı bır evlat, sonra kız :=) çok istiyoruz kız olmasını bu arada kkyı turluyorum 7 ıtıbaren kese konumuna göre cınsıyet tahmını yapıyorlar : p orada da kız gozukuyor. yanı bebeiş saga yakın kesede

Valla benim de bebik sağ tarafta hissedebiliyorum yani ama daha konum bilmiyoruz tabii.
Ben de bu aralar mavi bir hırka örüyorum ama kız da olsa giydiririm ben. Pek cinsiyet tercihim yok sanırım.

Valla benim de bebik sağ tarafta hissedebiliyorum yani ama daha konum bilmiyoruz tabii.
Ben de bu aralar mavi bir hırka örüyorum ama kız da olsa giydiririm ben. Pek cinsiyet tercihim yok sanırım.
Ayy yy bende birseyler yapmak istiyorum ama sadece atkı örmeyi biliyorum dusunsene o süslü patiklerden yapabildigimizi tabi hersey kız bebisler için güzel bende nedense en başından beri hep erkek hissediyorum

Cnm resim çekip paylasirmisin :) bak sonra herkes yapmaya başlıca

ay sorma öyle bir uykuki işyerinde kafam masaya düşecekmiş gibi hissediyorum :) benim doktorum henüz bir test yapmadı beta haricinde oda çok iyi çıktı keseyi pazar günü gördük daha. 3 haziranda gidicez belki o zaman yapar kalp atışını duyunca :)

benim 4+5 te 1527 çıkmıştı canım ama kişiden kişiye değişiyor. 5. haftada bildiğim kadarıyla 20 ile 7.000lerde diyor internette.

Ya inanmiyorum aserdigi seyi yiyemeyince kanama mi olmus. Bu kadar ciddi oldugunu bilmiyordum.ama olu dogum yapacak kadar da degildir bence yacani cekince yiyemeyenler bunu umdum bunu buldum diye yiceklermis.allah dogacak cocugu her turlu korur bence. Iyi seyler dusunun kizlar iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…