- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.461
Ilk cocugun kac yasinda canim, benimde ikinci kuzucum olcak insallahBenim 2. Hamileligim sukur hic bulanti yasamadim sadece koku hassasiyetim oldu . Dun 2 kez dr a gittim 10 gun olmuyacagim yurt disinda olacagim icin hic kan testi yaptirmadim ben idrarda evde yaptigim testte cikmisti saka gibi sok olmuştum korunuyordum cunku kese var demisti alttan ultrasonla dunde 5 +1 de sorun oasin ucuslarim yogun diye gittim bebisin cok erken bir sekilde kalp atislarini gorduk sok oldum sesi duyulmuyordu ama kalbinin attigi cok bariz belliydi dr da sasirdi cok guclu tutunmus dedi istenmedigini bilmeden kuzucum folik asit kullaniyorum ben birtek allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah cig etten uzak durmasi gereken arkadaslara diyecegim suki bir oncekinde banada yasakti et tavuk dokunmam ve kedi sevmem yasakti 2 kopegim var sukur onlara yasak yoktu bu konu cok onemli esler ilgilensin cig urun pisirme isiyle yada eldiven oyke bir aliskanlik yapiyorki dogumdan sonrada ay ben dokunamam diyor insan sigaraya gelince tiksinemedim su lanetten birakmiyor beni drumlada konustum esim cok zorluyor 3 4 tane iciyorum ama birakamadim dedim oda zaten hamilelik stresli bir olay sigara birakmada stres yuklenmeyin kendinize bu kadar birakirsiniz zamanla dedi hadi hayirlisi
50 MG Eutrox kullanıyordum. Tüp bebek olduğu için herşey kontrol altındaydı. Hamileliğimi öğrendiğim gün TSH baktırdığımda fark ettim. Doktor dozu 75 e çıkardı. Sen ne kullanıyorsun?Hangi ilacı ve kaçlık kullanıyordun cnm...hamilelikten nekadar önce farkettim
Bir oglum var 31 aylik seninki ne kac yasinda ven calisiyorum annanesi ile orrak bakiyorduk 2. Ile beraber bir yardimci tutmak gerekecek zor zamanlar beni bekliyorIlk cocugun kac yasinda canim, benimde ikinci kuzucum olcak insallah
Bayağı araştırdım,bir zararı yoktur ama önerilmiyor yazmışlar. 3 hafta önce gittiğimde hamile olduğumu bilmiyordum,seansada girdik tabi,cuma doktora sorucam,cumartesi lazere görünüp,kayıdımı dondurıyım,en azından alt bacak devam etsem nolcak sanki diyorum ama aklımda kalmasın.
Allah yardim etsin cnm cok zor cocuk buyutmrk gercekten...benimki 6 yasini doldurcak temmuzda birinci sinifa basliycak ins. Bende calisiyorum bizimkinede babane bakcakBir oglum var 31 aylik seninki ne kac yasinda ven calisiyorum annanesi ile orrak bakiyorduk 2. Ile beraber bir yardimci tutmak gerekecek zor zamanlar beni bekliyor
Evet erken iş benim 7+3 gibi başladı :/ Allah sabır versin..Kizlar bende bugun 4+3 oldum iki gundur sabahlari uyandigimda midem cokkkkk fena bilaniyo agzima bikac lokma bisey atarsam yatisiyo.daha cok erken degilmi yaaaa
Hoşgeldinnnnn :)kızlar ben de burdayım :)
Hosgeldinnnnnn taze anneekızlar ben de burdayım :)
Off yaa ben ilk hamileligimde sadece asiri bas donmesi yasamistim, bu mide bulantisi korkuttu beni yaa, ins.cabuk gecerEvet erken iş benim 7+3 gibi başladı :/ Allah sabır versin..
Hosgeldinnnnnn taze annee
Seninle ayniyiz cnm, ne zaan ogrendin, dr gittinmi
Bende eutrox 75 kullanıyorum50 MG Eutrox kullanıyordum. Tüp bebek olduğu için herşey kontrol altındaydı. Hamileliğimi öğrendiğim gün TSH baktırdığımda fark ettim. Doktor dozu 75 e çıkardı. Sen ne kullanıyorsun?
Anladim canim allah tamamina erdirsin, bende pazartesi ewde test yaptim iki cizgiydi, benim kansizlik problemim oldugu icin hemen detayli kan testi yaotirdim,548 cikti bebis daha cok kucukmus 2 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum doktoraben ilki düşük olduğu için bunun üzerine fazla düşüyorum 2 kere gittim ilkinde cuma günü kanda hormona baktırdım 395ti kese görünmüyodu. 3 gün sonra gittim yani bu pazartesi hcg 1395i bulmuş. karın ultrasyonunda keseyi göremedi ama alttan ultrasyonda keseyi gördü. 2 hafta sonra gel dedi
Nasıl gidiyor gebelik? Bulantın var mı? Benim yeni yeni başladı ara ara bulanıyor..Canım senle yaş sat aynı :) benim de kız diyo bakalım ne olacak
benimkide 5+3 te başladı canımOff yaa ben ilk hamileligimde sadece asiri bas donmesi yasamistim, bu mide bulantisi korkuttu beni yaa, ins.cabuk gecer
Olmaz insallah yaa o kadar da şartlama kendini. Mümkünsr ye değilse artik napcan Allaha emanet..yaaa beni çok korkuttunuz şimdibugün canım acayip hamburger istedi ama yemedim bişi olur mu yab??
Ne mutlu bize ben kilo vermişim 1haftadır yiyemediğim içinBende bugün mide konusunda iyiyim.hatta çok şişte değilim. Bugün ödem olmaz inş. daha hafif beslenmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?