2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Helal olsun valla bizden bi sen normal doğurdun tekdende mi yapacan doğumu geldim şimdi hastaneden perşembe doğuruyorum büyük ihtimal yenidoğanın doçentiyle görüşecek bugün doktor muhtemelen perşembe alırız dedi umarım ben paniklediğim için dememiştir 35+4 olacak geçen haftada bi güzel celestonladılar zaten beni
k
Dur kız azcık daha sabret yakında doğuracan zati :KK70:
Aaaaa daha erken değil mi hayırdır neden erken sezaryan oluyorsun

Ne olur dua edin 32+5sancim var yatış verdi doktor erken doğum dio serum taktı ciger gelistirici igne vurdu ben çok gerginim
Endişe etme canım,durdururlar bebeği bir süre daha inş ,sen dinlenmene odaklan,stress yapıp bebeğide strese sokma.Sancın geçer inş.Hakkımızda hayırlsını isteyelim.
Gülen güle kullanin:KK200:
Teşekkür ederim,daha guzelleri sizlerin olsun :KK200:

aynen saat 11 gibi uyudum öğlen uykuma yattım ohh keşke gece de gündüz olduğu kadar rahat uyuyabilsem

aynen gece oraya dön buraya dön tuvalete kalk su iç bi bakıosun doğru dürüst uyuyamadan sabah olmuş.gündüz uyuyunca öyle huzurlu uyuyorum ki anlatamam.dün akşama kadar uyumuşum.bıraksalar yatıcam daha.iyice bozuldu düzen :(

biraz is yaptim,cok egilip kalktim ondan mi nedir asagida acayip bi baski var,resmen bacak arami tutuyorum cocuklar gibi. bi de yanio ay usuttm mu acaba yaa :110:

ihmal etme bence yanıyosa enfeksiyon ya da üşütme olabilir.allah korusun ihmale gelmez bi doktora görün canım

Ne olur dua edin 32+5sancim var yatış verdi doktor erken doğum dio serum taktı ciger gelistirici igne vurdu ben çok gerginim

tüm bebekler gibi o da hayırlısıyla gelsin inşallah rabbim yardımcınız olsun dualarımız sizinle

Büyük sayılmaz çokda bebeğin canım normal yani.benmki 34+0 da 2700 küsür geldi.bizimde randevumuz 14 ünde.Hakkımızda hepimiz için hayırlısı olsun,ama ciddi bir sıkıntı yoksa biraz daha beklemesi bebek için çok daha iyi.Son zmanlarda insanın sabrı kalmıyor evet ama herşey onlar için..Biraz daha sıkıntı çekmeye devam...
canım benimkinin kafası büyük haftasına göre. oda doğum kanalına yerleşmiş zaten. inanılmaz ağrı yapıyo. ahhhh sabırları tükettim sorma :)))

amanın her yerim agrıyo kızlar... napcaz ya... uykuya dalamıyorum... su hamilelik ne zorlu bi süreçmiş... ilk 3 ay kusma bulantılarlar geçti şimdi ay of oram buramlarla geçiyo...
kız sorma. Adama hergün biyerimi gösterip ağrıyo demekten bana gına geldi ki o naapsın. Kendimi 70lik teyze gibi hissediyorum :D

be çektin be alekta.başına gelmeyen kalmadı.nazar mı var üstünde bi okut kendine canım.ay hayırlısıyla bi doğuraydık iyiydi

ayy valla benim de bırakasım geliyo bazen dayanamıyom ama ikinci dönemi kapatamam o zaman mecbur çalışcam yeni yıla kadar bana izin yok : ( evde de sıkılırım ben biliyom kendimi.hep yatıyom çünkü evde olunca.kendimi dinliom çok.böyle oyalanıom bari biraz napiim
Canim bende aynı nedenlerden bu zamana kadar çalıştım hatta hala evde sıkılırim gibi geliyor ama bu sabah geldiler bana aman yatar uyursun kitap okursun dedim kendi kendime tabi enerjin varsa devam et kar kardir ben iki hafta daha heyet raporuna ekletiveririm ikinci dönem diye düşündüm bi de çok zorlandım son günlerde her hafta psikolojim değişiyor işte

Canim bu bebek hareketlerini hissetme, bebegin pozisyonu, annenin kilo durumu ve plasentanin yerlesimi ile cok alakaliymis. Plasenta on duvarda ise, bebek anneye donukse ve annede kilolu ise daha az hissediliyormus. Bide her bebegin kendi tarzi varmis, bazilari az, bazilari cok hareketli oluyormus. Senin suyunda az ya ondan az hareket ediyorda olabilir, doktorun bisey soyledimi hareketlerle ilgili.
Ben zayifim hatta baya zayifim kuzum ne yazıkki zillide zayıf doktora soledum hatta kendi sordu hareketi nasıl diye yavaş dedim hatta bazen yok dedim bise demedi bu hafta bakcak olmadı bu hafta alçak ama tarih 21aralikbazen korkuyrm insanın aklına herşey geliyo ama heran doktora gitmekten de Yoruldum

Ben zayifim hatta baya zayifim kuzum ne yazıkki zillide zayıf doktora soledum hatta kendi sordu hareketi nasıl diye yavaş dedim hatta bazen yok dedim bise demedi bu hafta bakcak olmadı bu hafta alçak ama tarih 21aralikbazen korkuyrm insanın aklına herşey geliyo ama heran doktora gitmekten de Yoruldum
canım. sen torulduğun zaman o da yorulurmuş dinlenmeye ihtiyacı olurmuş geçen aynı şikayetten bende doktora gittim gecenin bi körü. Ama aklında kalıcağına istersen git doktora. Bu zamanlarda normal diye biliyorum ben.

canım benimkinin kafası büyük haftasına göre. oda doğum kanalına yerleşmiş zaten. inanılmaz ağrı yapıyo. ahhhh sabırları tükettim sorma :)))
Kiyamam canım benim bebegn kafası büyük olup doğum kanalına yerleşince çok ağrı yapiyomus mesala bizim bebekler ters ben ve bikac arkadasm burda bizim kafa büyük olurmuş eğer bebek dönerse doğum kanalına yerleşmeside zor olurmuş yerlessede ağrı yaparms doktorum dedi gerçi bana seninki artık dönmez dedi ama

canım. sen torulduğun zaman o da yorulurmuş dinlenmeye ihtiyacı olurmuş geçen aynı şikayetten bende doktora gittim gecenin bi körü. Ama aklında kalıcağına istersen git doktora. Bu zamanlarda normal diye biliyorum ben.
Daha cuma gittim diye pek gitmek istemiyrm canım 3gunde bir en kötü her hafta gidiyorum çarşamba yine gidicem seninde mi hareketsizdir yoksa tik tik yapiyo muydu kalp gibi..bide o nst ye baglanmaktan yoruldm valla:)Allahim sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin insallah

Back
X