2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlarrr
askim guzel kizimla takim taclarimizz :)))
20151207_152749.webp

Ben zayifim hatta baya zayifim kuzum ne yazıkki zillide zayıf doktora soledum hatta kendi sordu hareketi nasıl diye yavaş dedim hatta bazen yok dedim bise demedi bu hafta bakcak olmadı bu hafta alçak ama tarih 21aralikbazen korkuyrm insanın aklına herşey geliyo ama heran doktora gitmekten de Yoruldum

cnm az hareket etmesinin cesitli nedenleri varmis galiba ben de arastirdm..senin suyun azaliyor muydu var miydi oyle biseyin cnm? oyle olunca da az hissedermissin. ya da bebek kendi yapisindan ötürü oyledir. benmki tam bi firlama mesela,icim disina cikio :) ama doktorna sor bi cano

Ben zayifim hatta baya zayifim kuzum ne yazıkki zillide zayıf doktora soledum hatta kendi sordu hareketi nasıl diye yavaş dedim hatta bazen yok dedim bise demedi bu hafta bakcak olmadı bu hafta alçak ama tarih 21aralikbazen korkuyrm insanın aklına herşey geliyo ama heran doktora gitmekten de Yoruldum
Allaha emanet canim, hicbiseycik olmaz insallah. Hayirlisiyla saglikla dogar. Zaten kritik haftalari gecmissin. Diasarda daha cabuk toparlar belki hem.

Rabbim hepsine şifa versin korusun kollasın nasıl guzel bir duygu bu 1 gün gormeyince içim gidiyor gitmekte zorlanıyorum şuan dikişlerim olduğu için...bugun gittim nasıl kucuk nasıl tatlı kucağıma almayı dört gözle bekliyorum :-)
canım inşallah en kısa zamanda kucağına alır evine gidersin yakışıklıyla

Yanı hareketleri hep Ole canım etmiyo tik tik ediyo elimi vurunce ilk zamanlardaki gibi degil
Canım benim 3 gün önce doğum yapan bi arkadasım var onunda hep öyle pıt pıt diye dokunurdu ama inan nezaman hissetmese gitti doktora en azından nst.ye girersin için rahat eder. Bişi yoktur da allah korusun ters bi durum da oluşursa çok pişman olursun sonra. Çoğu gitti azı kaldı zaten en ufak şüphende git derim doktora ihmal etme.

Back
X