2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ooyy masallah.benimkide gecen hafta 1.6 cm di.kollari bile cikmis.seninde oyle mi
Resmen cikintilar var duruyor oyle.dr bir ya sonra cagirdi gunler gecmiyor.bir ay sonra insan gorceksiniz dedi
devlet hastanesinde bakıldı ve ultrason aleti çok eskiydi bol karıncalı televizyon görüntüsü gibi o yüzden kol vs anlamadım cumartesi kendi doktoruma gidince görücem inşallah.gerçekten günler geçmiyor canım

Yok canım belli olmaz o. :) Eşimin teyzesi doğuma giderken bile kusup gittim diyordu.

günaydın sanada güzel anne :) istersen bitkisel birşeyde olsa doktoruna sormadan kullanma. diş macunumla şampuanımı değiştirmedim ben hiç. değiştirmekmi lazımki

canım bilmiyorum ben güneş kremi alacaktım eczacı hamileler için farklı olanı var dedi ..ben e siz bilirseniz paylaşalım demiştim ...dr soracamda lanet devlet hastanesi mal gibiler off off..

kızlar konuyu devretmek istiyorum ilgilenenler mesaj atsın lütfen
pek saglıklı gitmiyor benim gebelik o yüzden pek ilgilenemiyorum liste vs ile

canım bilmiyorum ben güneş kremi alacaktım eczacı hamileler için farklı olanı var dedi ..ben e siz bilirseniz paylaşalım demiştim ...dr soracamda lanet devlet hastanesi mal gibiler off off..
Özeldekilerde farklı değil inan. Bende temmuz sonu doktorumu değiştiricem başka özel doktora geçicem. Buarada güneş kremini neden kullanamaya başlayacaksın? Birde kaçıncı ayda çatlamasın diye kremlere başlanmalı bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…