- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #55.461
Süperr geliyore ben...
Denemek lazımgönderileri kapalı olmayan gruplar içindir o bence????
Canım benim gözün aydın. İnşallah biran evvel oğlunu koynuna alırsın.Kızlarrrrr
ben de dogum yaptm. Bu sabah suyum geldi bebek ters diye hemen sezeryana aldilar. Bebegm 34. Haftada dogdu cok minik 2100 gram nokur dua edin
Ben hala goremedm oglumu
Sadece 2016 anneleri mi yazıcaz?Süperr geliyore ben...
Tam adi "2016 anneleri" mi? Yazdim cikmadi cunku ocak ve subat anneleri cikiyor ama o zaten eski grup. Bulamadim ben yani :/kızlar ben bu böyle olmıcak deyip az önce facete grup kurdum 2016 anneleri diye katılmak isteyen olur mu acaba?daha iyi kaynaşırız daha çok paylaşım olur diye düşündüm hem bizbize oluruz herkes göremez gönderilerimizi ama talep olmazsa kapatıcam ona göre
Temizliğe haftalık alıyorum cnm ama ütüye vakit kalmıyo acıkcası onlarıda ben oturarak yapıyodum evde temizlik yapılırken.Sanırım yine kendim yapıcam gibi,daha rahat olucak gibi kv.den.Mihriaydin sevmediğin hoşlanmadığın kişilerden yardım alma. Sonra bir yapıp bin söylerler sinşr olursun. En iyisi bi yardımcı tut. Benim tüm ütüyü temizliğe gelen kadınım var ütüyü de yapıyor, ona yaptırdım. İlk başta ben yapıcam eşyalarını seve seve diyordum ama sonra dötüm yemedi
Ohooo sen bakana kadar biri daha doğurdu bileHadi ya o kim offfff yetişemiyorum okumaya ama aklım hep burap
Bu hıçkırık olayı bebeğin neresınden geliray cok komık bı soru oldu ama bebegın donup donmedıgını cözmye calısıyorum
Canım benim ne güzel haberler. İnanki çok sevindim. İnşallah kuzucuğun akıllı uslu durur bi daha dönmez, suyun da azalmaz. Allah gönlüne göre verdi ne güzel. Kilosu da çok iyi çok sevindim. Bu arada yürü diyen ben değildim ama ben de demişim varsay arada bana da dua etKızlar herkese çok tesekkur ediyorum doğum yapanlarida tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün..ve bomba haber bebis dönmüş :) ve benim acikligm vardı ya kafası doğum kanalına girmiş sancida cikti yine doktor haftaya bakcam suyun daha cok azalirsa alırım yoksa normal yaparsın dedi çok mutluyum:) inş azalmaz..bebeği ters olan kızlar kesin yuruyun kesin:) bide bi hareket var onu yaptım atcam :)bana yuru diyen arkadasmin adını unuttum hanı doktor arkadasinada yuru demiş oda yurumus kimdi o lütfen bana yazsın ona çok dua ediom sagolsn:)inş bidaha dönmez dönme ihtimali var dedi ama inş olmaz ayrıca kilosu 2700cikti nasi oluyo dedim ters bebeklerin kilolari az gozukuyo dedi normale dönünce kilo belli oluyo dedi Rabbime şükürler olsn inş bidaha dönmez suyumda bitmez
Benim beybinin kafa aşağıda doğum pozisyonunda ben hıçkırdığında kasığıma yakın hissediyorumBu hıçkırık olayı bebeğin neresınden geliray cok komık bı soru oldu ama bebegın donup donmedıgını cözmye calısıyorum
Benim beybinin kafa aşağıda doğum pozisyonunda ben hıçkırdığında kasığıma yakın hissediyorum
bende birkaç gündür oraya yakın hissediyorum. önceden göbeğimin hizasındaydı şimdi ondan aşağıda hisseder oldum.Benim beybinin kafa aşağıda doğum pozisyonunda ben hıçkırdığında kasığıma yakın hissediyorum
Zaten kizlariyla ogullarini da bir tuttuklarini sanmiyorym ki torunlsrini bir tutsunlar cok iyi laf etmissinBiz daha evlenmeden önce kayınvalidem şöyle bir cümle kurmuştu.
Kızının çocuğu için bana çok düşkün bırakınca ağlıyor herkes anneannesine düşkün olur yakın olur bende çok tehlike bir cümle bence yani sevgilimn bebeği olursa ilerde evlenince bu laf sizin içinde geçerli olur dedim yok kızım öyle demek istemedim dedi
Tam adi "2016 anneleri" mi? Yazdim cikmadi cunku ocak ve subat anneleri cikiyor ama o zaten eski grup. Bulamadim ben yani :/
bu uygulamayı devlette yapıyor. doğumda istediklerini hiç duymadım ama başka ameliyatlarda istiyorlar.Kızlar birsey sorucam. Bnm hastane kanı siz bulun 3 kişi hazirda olsun dedi. Bütün özel hastanelerde aynı mı oluyor. Bnm A- olduğu için onu da kafaya takiyorum
O da iyi iki farkli doktorun gormesi iyi yapmissin canim insan ozluyor cocugunu yaaÖyle ya sağlıklı olsun da
Ben yine de devlet hastanesinden randevu aldım haftaya bi görünmek istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?