2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tam adi "2016 anneleri" mi? Yazdim cikmadi cunku ocak ve subat anneleri cikiyor ama o zaten eski grup. Bulamadim ben yani :/

Temizliğe haftalık alıyorum cnm ama ütüye vakit kalmıyo acıkcası onlarıda ben oturarak yapıyodum evde temizlik yapılırken.Sanırım yine kendim yapıcam gibi,daha rahat olucak gibi kv.den.

Canım benim ne güzel haberler. İnanki çok sevindim. İnşallah kuzucuğun akıllı uslu durur bi daha dönmez, suyun da azalmaz. Allah gönlüne göre verdi ne güzel. Kilosu da çok iyi çok sevindim. Bu arada yürü diyen ben değildim ama ben de demişim varsay arada bana da dua et

Benim beybinin kafa aşağıda doğum pozisyonunda ben hıçkırdığında kasığıma yakın hissediyorum
bende birkaç gündür oraya yakın hissediyorum. önceden göbeğimin hizasındaydı şimdi ondan aşağıda hisseder oldum.
şimdi benim oğlumda mı inmiş aşağı. çok aşağıda değil ama demek ki inmeye başlamış. doktorda geçen hafta gittiğimizde duruşuyla ilgli bişey demedi ki.. herşey normal dedi.
ay sonu gideceğim bir daha kontrole.
bende devlete mi gitsem ki.. ablamlar öyle diyor. belim ağrıyor ama sadece sağ tarafı. batıyor resmen.

Zaten kizlariyla ogullarini da bir tuttuklarini sanmiyorym ki torunlsrini bir tutsunlar cok iyi laf etmissin

Kızlar birsey sorucam. Bnm hastane kanı siz bulun 3 kişi hazirda olsun dedi. Bütün özel hastanelerde aynı mı oluyor. Bnm A- olduğu için onu da kafaya takiyorum

Kızlar birsey sorucam. Bnm hastane kanı siz bulun 3 kişi hazirda olsun dedi. Bütün özel hastanelerde aynı mı oluyor. Bnm A- olduğu için onu da kafaya takiyorum
bu uygulamayı devlette yapıyor. doğumda istediklerini hiç duymadım ama başka ameliyatlarda istiyorlar.
gerçi onuda kendi stokları bitmesin diye istiyorlarmış. ellerinde olmadığı için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…