- 28 Ağustos 2015
- 477
- 477
- 103
- 47
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #55.421
Kızlar şimdi garip gelecek ama madem sezaryana tarih veriyolar bana tam 38de verdi 21aralik yanı ne yazıkki sezaryan olcamşimdi ben baktım da 21 aralık yay 22qralik oglakmis:)sizce yay burcu kızı mi oğlak burcu kızı mi doktora dieyim sancim olmazsa 1gun bekledim ya ada 21 aralık kalsın:)
Öyle ya sağlıklı olsun daBende ayin 1 nde gitmistim 19 una tekrar gun verdi ayni sayiliriz canim onemli olan bebeklerimizin ve bizim saglikli olmasi varsin gec olsun kontroller
selam canım normal doğumda lavman yapılıyor mu?bir de dikişler ne zaman düzeliyor insan tuvaletini bile yapamaz korkudan herhalde bir de bende hep kabızlık olur doğum sonrası da olursa bir de dikişler düşünemiyorum
[/QUOTE
Selam :)evet normal doğumda da lavman yapılıyor. Dikişle tuvalette zor oluyor tabii. Kabızlığı önleyecek yiyecekler tüketmen tavsiye ediliyor.
37yim. İşteyim ve sürekli hareket halinde olmam gereken bi iş. Gerisini anlatmıyorum buraya kadar korku filmi gibi zaten
P.tesi aldm bnde randuvuyu,haftalarımız aynı sanıyodum ama ikihafta fark varmış, belki karsılarız, doğum tarihleri yakın olur diye...
Oyy maşallahhh çok sevindimmm canımm yaa hadi imşallahhh istediğin olurda nırmal doğurursun okadar açık gezdin işe yarasın dimi :))Kızlar herkese çok tesekkur ediyorum doğum yapanlarida tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün..ve bomba haber bebis dönmüş :) ve benim acikligm vardı ya kafası doğum kanalına girmiş sancida cikti yine doktor haftaya bakcam suyun daha cok azalirsa alırım yoksa normal yaparsın dedi çok mutluyum:) inş azalmaz..bebeği ters olan kızlar kesin yuruyun kesin:) bide bi hareket var onu yaptım atcam :)bana yuru diyen arkadasmin adını unuttum hanı doktor arkadasinada yuru demiş oda yurumus kimdi o lütfen bana yazsın ona çok dua ediom sagolsn:)inş bidaha dönmez dönme ihtimali var dedi ama inş olmaz ayrıca kilosu 2700cikti nasi oluyo dedim ters bebeklerin kilolari az gozukuyo dedi normale dönünce kilo belli oluyo dedi Rabbime şükürler olsn inş bidaha dönmez suyumda bitmez
o zaman iyi. benım 2 kere cıktı enfeksıyon
kız nasıl 37 ye kadar calısıyorsun ki? 37 de ayrılmak gerek yoksa calıstıgın kuruma ceza var. ben bu pazartesi gitmiycem işe o yuzden.
işyeri benim olunca.. kime ceza verem
Benim doktora gitmeme çok var merak ediyorum bebiş döndü mü dönmedi mi kaç kilo aldı bir buçuk hsfta var resmen
Koltukların altını süpürürken bi nevi yapıyomuşum zaten belki o yüzde 28. Haftada döndü benimki
Hayirli olsun, Allah anali babali buyutsun. Insallah benisde tez zamanda asaglikla annesine kavusur.Kızlarrrrr
ben de dogum yaptm. Bu sabah suyum geldi bebek ters diye hemen sezeryana aldilar. Bebegm 34. Haftada dogdu cok minik 2100 gram nokur dua edin
Ben hala goremedm oglumu
@Surrender süpersiniz kızlar valla hakedioruz biz okadarını yapsınlar tabi :))ay evet. sonra vicdan azabı çekicem gibime geliyo ama. haftasonu kahvaltım hazır. temizliğime yardım eder. dışarı çıkarır. nazımı çeker. yemek yapma yorulma der benim yaptığıma bakeneee bak yazınca farkettim iyi ki evlenmişim bu adamla
gelsin de bi öpem
grup açılmıyor malesefKizlar facedaki grup bu..
Cikmiyo canim bu grup
bende çıkmıyor bu sayfa
Can'ım bende bulamadım facede
bende denedim.bulamadım yeni grup.açalım mi ne dersiniz ???Grup yöneticisi gecici bir sureligine grubu gizlilikten almasi lazim galiba.
Hayırlı. Olsun dualarım seninle allah evladını sağlıkla. Kocasinan almayi nasip. EtsinHepinize çoook teşekkür ediyorum canlarım darısı başınıza inşallah rh uygunsuzluğundan dolayı bebişimizde ödem başlamıştı anne karnında kaldığı her an ödemin büyüyüp organlarının zarar görmesine neden oluyodu doktorum perşembeye gün vermişti ama yenidoğan doçenti vakit kaybetmeyelim bugün alalıö demiş o yüzden bugün oldu apar topar aslında bugün yine kontrolüm vardı nstue gircektim nasip böyleymiş oğluşum hala yoğun bakımda kan değişimi yapıldı şimdi fototerapi alıyor en az bi hafta kalacak yoğun bakımda dua edin teyzeleri
@kst06 tatlım sincan koru hastanesinde doğum yaptım şiddetle tavsiye ederim muhteşemdi hem doktorlarım hem ameliyathane ekibi spinal anestezi oldum ağrım acım yok bel baş ağrısı yok gayet iyiyim hatta ilk doğumumdada spinaldi onda solunum sıkıntım bulantım konuşmamda bozukluk olmuştu bunda hiçbiri olmadı şükür ayağa bile kalktım maşallah barekallah darısı oğluşumun başına dua edin teyzeleri nolur duaya çok ihtiyacımız var
burda da biz bizeyiz ama yazdıklarimizi herkes görüyor ve çoğu sadece okuyup.geçiyoya biz başka grup açalım kendimize bizbize oluruz
20 kişi var evet ama üye olmayan da okuyo siz bilirsiniziyde zaten biz bizeyiz... 20kişi var...
bende öyle doguracagim kısmetse kızımı sa çatır çatır doğurdum oğlumu da öyle doguracagim inşallahGunaydin kizlar dun ogleden beri giremedim ne cok yazmissiniz okuyamadim. Varmi onemli gelismeler :)) buarada takip ettigim kadariyla yuzde 80 sezaryan olucak heralde. Siz sezaryan dedikce ben kararimdan suphe ediyorum yahu. Yokmu benim gibi ignesiz mignesiz catir catir aci cekicek akillilarbirbirimizi gaza getirelim bari
HiÇıkrık diyorlar ama bilemedim.benimde öyle. Oluyo niyeymis ki ?kızlar benim karnımda bii bölge ritmik olarak aşağıya inip çıkıyor bebiş nefes alıyor gibisizde de oluyor mu
valla.doğurmak için can atıyorum ama nerde bu gidişle bi sen bi de ben 40. Haftayı bekleyeceğiz galiba@alekta movik movik doğurmak isteyen var. olmamı
Ilk.doğumda dikiş vardı hemde öyle 3 tane filan değil baya 7_8 belki de fazlası ama bende ilkten korkudan cisimi bile yapamadım baktım bişiy olmuyo sonra unuttum hatta dikişler kendi kendine gidiyo dikişler. Aldırmaya bile gitmiyosun ipler kendi eriyormus :)selam canım normal doğumda lavman yapılıyor mu?bir de dikişler ne zaman düzeliyor insan tuvaletini bile yapamaz korkudan herhalde bir de bende hep kabızlık olur doğum sonrası da olursa bir de dikişler düşünemiyorum
maşallah hayırlı olsun duaların seninle allah yardimci olsun Rabbim evladini kucagina almayi nasip etsin darısı başımıza insallahhhKızlarrrrr
ben de dogum yaptm. Bu sabah suyum geldi bebek ters diye hemen sezeryana aldilar. Bebegm 34. Haftada dogdu cok minik 2100 gram nokur dua edin
Ben hala goremedm oglumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?