2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben yayım ..yay dogur..çok tatlı konuskan özgür ruhlu sevecen arkadas canlısı oluyoz biz..şaka bi yana çok takılma ya burc işlerine..hayırlı zmanda gelsin güzel prensesin

bugün zümre arkadaslarım bana baby shower yaptı kızlar...çok güzel moral oldu bana..hediye olarakta hediye çeki almıslar ..biz karar veremedik ne lazımsa hocam sen al dediler...çok ama çok güzeldi hersey..duygulu analr yasadım..öğrencilerime veda ederkende gözlerim dolu dolu oluyo..onlar da üzülüyor...ay hamilelikten mi ne kimle vedalaşsam gözlerim boncuk boncuk doluyor (KK43:

sizinde mi oyle? şimdi boyleyse dogumhaneye girerken nolurum bilmem

Oyy maşallahhh çok sevindimmm canımm yaa hadi imşallahhh istediğin olurda nırmal doğurursun okadar açık gezdin işe yarasın dimi :))

o zaman iyi. benım 2 kere cıktı enfeksıyon

idrarda mı cıktı cnm ...konusmanın basını kacırmısım..bende de bol lökosit silik bilmem ne yaızyordu. suya atılıp eritilen bişey evrdi doktor kullandım ama pazratesi tekrar yapcak galiba tahlıl..bu durum tedavı edilmesi gereken bişeymiş. özellikle normal dogum düşünenlerde.

CRAZYBEL gözün aydın Canım. Hayırlı doğumlar inşallah.
Kızlar birde size bir konuda soru sorucam. Ben saat ücreti karşılığı sözleşmeli olarak resmi bir kurumda öğreticilik yapıyorum. Haftaya 37.haftam çalışamaz raporu alıcam.ve tabii sigortam kesilicek. Çalışan annelere verilen çocuk parasından yararlanabilirmiyim acaba? Doğumdan 2 ay sonra tekrar başlamayı düşünüyorum inşallah. Bu arada 3.cocugum olucak. Bu konuda bilgili arkadaslardan yardım istiyorum.

Koltukların altını süpürürken bi nevi yapıyomuşum zaten belki o yüzde 28. Haftada döndü benimki Gözünaydın canım allah herkese hayırlı doğumu nasip etsin hangisi bebişlerimiz ve bizler için daha iyi daha sağlıklısı olcaksa öyle olsun inşallah

@Surrender süpersiniz kızlar valla hakedioruz biz okadarını yapsınlar tabi :))
Kolunuzu kıpırdatmayın çok az kaldı bu durumun bitmesine

Kizlar facedaki grup bu..
grup açılmıyor malesef

Cikmiyo canim bu grup

bende çıkmıyor bu sayfa

Can'ım bende bulamadım facede

Grup yöneticisi gecici bir sureligine grubu gizlilikten almasi lazim galiba.
bende denedim.bulamadım yeni grup.açalım mi ne dersiniz ???

Hayırlı. Olsun dualarım seninle allah evladını sağlıkla. Kocasinan almayi nasip. Etsin
ya biz başka grup açalım kendimize bizbize oluruz
burda da biz bizeyiz ama yazdıklarimizi herkes görüyor ve çoğu sadece okuyup.geçiyo

iyde zaten biz bizeyiz... 20kişi var...
20 kişi var evet ama üye olmayan da okuyo siz bilirsiniz
bende öyle doguracagim kısmetse kızımı sa çatır çatır doğurdum oğlumu da öyle doguracagim inşallah

kızlar benim karnımda bii bölge ritmik olarak aşağıya inip çıkıyor bebiş nefes alıyor gibi sizde de oluyor mu
HiÇıkrık diyorlar ama bilemedim.benimde öyle. Oluyo niyeymis ki ?
@alekta movik movik doğurmak isteyen var. olmamı
valla.doğurmak için can atıyorum ama nerde bu gidişle bi sen bi de ben 40. Haftayı bekleyeceğiz galiba

Ilk.doğumda dikiş vardı hemde öyle 3 tane filan değil baya 7_8 belki de fazlası ama bende ilkten korkudan cisimi bile yapamadım baktım bişiy olmuyo sonra unuttum hatta dikişler kendi kendine gidiyo dikişler. Aldırmaya bile gitmiyosun ipler kendi eriyormus :)
Kızlarrrrr
ben de dogum yaptm. Bu sabah suyum geldi bebek ters diye hemen sezeryana aldilar. Bebegm 34. Haftada dogdu cok minik 2100 gram nokur dua edin
Ben hala goremedm oglumu
maşallah hayırlı olsun duaların seninle allah yardimci olsun Rabbim evladini kucagina almayi nasip etsin darısı başımıza insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…