- 9 Kasım 2011
- 303
- 177
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #55.441
Bu kasılma nasıl bir şeydir acaba ???Ayy benim bu minnak kızım kasılıp duruo ve aşağısı açılıo gbi fırt die kolu bacağı çıkıvercek gbi gelio :))
Canım hayırlı olsun Allah En kisa zamanda oğlunu kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrr
ben de dogum yaptm. Bu sabah suyum geldi bebek ters diye hemen sezeryana aldilar. Bebegm 34. Haftada dogdu cok minik 2100 gram nokur dua edin
Ben hala goremedm oglumu
Bende tam bilmiorumkii canımm kasılıo diom işte :)) bi yere toplanıo böle şişirio orayı kıpırdayamıorum resmen heralde bu kasılma :))Bu kasılma nasıl bir şeydir acaba ???
Bende ıkı haftada bır gıdıyorum,pazartesi gidicem inş benımkıde donmustur.Garip şeyler oluyo aksamları içerde,elimle anlamaya calışıyorum nere popo nere kafa diye amaa anlıyamıyorum.Benim doktora gitmeme çok var merak ediyorum bebiş döndü mü dönmedi mi kaç kilo aldı bir buçuk hsfta var resmen
Canım son bir senede 90 gunluk sıgortan yapıldıysa evt yarrlanabılırsın.37.hafta bıtımınde iş göremezlik raporu istyceksım dr undan.Bı nushasını calıstıgın yere verıceksın.16 haftalık annelik iznine sahıp olucaksın.16 haftann sonunda devletın yatrdıgı parayı ziraat bsnkasından tc non ile cekebileceksın.@CRAZYBEL gözün aydın Canım. Hayırlı doğumlar inşallah.
Kızlar birde size bir konuda soru sorucam. Ben saat ücreti karşılığı sözleşmeli olarak resmi bir kurumda öğreticilik yapıyorum. Haftaya 37.haftam çalışamaz raporu alıcam.ve tabii sigortam kesilicek. Çalışan annelere verilen çocuk parasından yararlanabilirmiyim acaba? Doğumdan 2 ay sonra tekrar başlamayı düşünüyorum inşallah. Bu arada 3.cocugum olucak. Bu konuda bilgili arkadaslardan yardım istiyorum.
Hadi bakalım, bnm de 2 nisan... Ama sez.olucam...ben de pazartesi gitcem doktora cnm..bakalım ne diycekler benden 2 gun geride gözükoyrsun.31 marttı benim ilk gün
Hadi ya o kim offfff yetişemiyorum okumaya ama aklım hep burapBiri daha vaaarrr
Aynen bende bakıyorum kolumu bacağımı diyeBende ıkı haftada bır gıdıyorum,pazartesi gidicem inş benımkıde donmustur.Garip şeyler oluyo aksamları içerde,elimle anlamaya calışıyorum nere popo nere kafa diye amaa anlıyamıyorum.
Canım son bir senede 90 gunluk sıgortan yapıldıysa evt yarrlanabılırsın.37.hafta bıtımınde iş göremezlik raporu istyceksım dr undan.Bı nushasını calıstıgın yere verıceksın.16 haftalık annelik iznine sahıp olucaksın.16 haftann sonunda devletın yatrdıgı parayı ziraat bsnkasından tc non ile cekebileceksın.
Ben de doğurmak istiyorum@alekta movik movik doğurmak isteyen var. olmamı
Onları duymuştum başka oldu sandım
Nasilsin bu arada
Olur gel beraber doğuralim
Kızlar herkese çok tesekkur ediyorum doğum yapanlarida tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün..ve bomba haber bebis dönmüş :) ve benim acikligm vardı ya kafası doğum kanalına girmiş sancida cikti yine doktor haftaya bakcam suyun daha cok azalirsa alırım yoksa normal yaparsın dedi çok mutluyum:) inş azalmaz..bebeği ters olan kızlar kesin yuruyun kesin:) bide bi hareket var onu yaptım atcam :)bana yuru diyen arkadasmin adını unuttum hanı doktor arkadasinada yuru demiş oda yurumus kimdi o lütfen bana yazsın ona çok dua ediom sagolsn:)inş bidaha dönmez dönme ihtimali var dedi ama inş olmaz ayrıca kilosu 2700cikti nasi oluyo dedim ters bebeklerin kilolari az gozukuyo dedi normale dönünce kilo belli oluyo dedi Rabbime şükürler olsn inş bidaha dönmez suyumda bitmez
Normalde lavman yapılıyor malesefselam canım normal doğumda lavman yapılıyor mu?bir de dikişler ne zaman düzeliyor insan tuvaletini bile yapamaz korkudan herhalde bir de bende hep kabızlık olur doğum sonrası da olursa bir de dikişler düşünemiyorum
Valla canim ben kendim yaptim yikadim 1 gun ertesi gun utuledin bildigim gibi yerlestirdim kafam rahatti fakat benim vaktim vardi ve calismiyordum ve kendimi iyi hissediyordum sen iyisen bence kendin yap sonra hediye gelenleri aldiklarimizi biriktirip parca parca tekrar yikayip utuledimKIZLAR SİZE BİR SORU :)
bebeğinizin kıyafetlerını yıkama,ütüleme,yerleştirme vs işlerinde yardım aldınız mı,yoksa kendınız mı yaptınız her birşeyi. Ben önümüzdeki hafta bu işlere yogunlaşacağım,bu hafta izne çıkacagımdan. Kv. ve görümce yardım teklifinde bulundular,bişey diyemedim,çünkü çokda karıştırmak herşeyi göstermk istemiyrm,ne zmn bu trz bişey olsa nazar alıyorum.Yoksa amaaan biraz da onlar yapsın,hiç bişeye zaten yardım etmediler,bunu bari yapsınlar mı desem..
Sizce?
Ben kendım yaptım cnm,cok abartmıycam netıcede bı gece kalıp cıkıcaz inş.Kapı süsümü kndım haxırladım,serbet ıkram ıcın ayaklı pembe bardak aldım,lavanta kesesi ve kolonya şişeleri yaptım hedıyelık,yannda çıkolata yaptırcam.Aslında süsleme pek bişeyim yokmuş.Hee bide anneme,hast.bebek yatagına takılan lastıklı tütü diktirdim,ayakucunda fıyonku var.Kızlar hastane odası için süsler aldınız mı güzel fikirleriniz varsa paylasirmisiniz?
internette bildiğiniz yerler varmı malzeme falan alabileceğimiz
Ya gruba yazdıgın yazı milletin anasayfasında kenarda cıkıyor ya ona gıcık oluyorum facebookda ben.kızlar ben bu böyle olmıcak deyip az önce facete grup kurdum 2016 anneleri diye katılmak isteyen olur mu acaba?daha iyi kaynaşırız daha çok paylaşım olur diye düşündüm hem bizbize oluruz herkes göremez gönderilerimizi ama talep olmazsa kapatıcam ona göre
gönderileri kapalı olmayan gruplar içindir o bence????Ya gruba yazdıgın yazı milletin anasayfasında kenarda cıkıyor ya ona gıcık oluyorum facebookda ben.
Süperr geliyore ben...kızlar ben bu böyle olmıcak deyip az önce facete grup kurdum 2016 anneleri diye katılmak isteyen olur mu acaba?daha iyi kaynaşırız daha çok paylaşım olur diye düşündüm hem bizbize oluruz herkes göremez gönderilerimizi ama talep olmazsa kapatıcam ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?