2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktora gitmeme çok var merak ediyorum bebiş döndü mü dönmedi mi kaç kilo aldı bir buçuk hsfta var resmen
Bende ıkı haftada bır gıdıyorum,pazartesi gidicem inş benımkıde donmustur.Garip şeyler oluyo aksamları içerde,elimle anlamaya calışıyorum nere popo nere kafa diye amaa anlıyamıyorum.
Canım son bir senede 90 gunluk sıgortan yapıldıysa evt yarrlanabılırsın.37.hafta bıtımınde iş göremezlik raporu istyceksım dr undan.Bı nushasını calıstıgın yere verıceksın.16 haftalık annelik iznine sahıp olucaksın.16 haftann sonunda devletın yatrdıgı parayı ziraat bsnkasından tc non ile cekebileceksın.

Aynen bende bakıyorum kolumu bacağımı diye

ayyy çok sevindim canım yaaa inş birdaha dönmez bebeğin canım benim :)))

Valla canim ben kendim yaptim yikadim 1 gun ertesi gun utuledin bildigim gibi yerlestirdim kafam rahatti fakat benim vaktim vardi ve calismiyordum ve kendimi iyi hissediyordum sen iyisen bence kendin yap sonra hediye gelenleri aldiklarimizi biriktirip parca parca tekrar yikayip utuledim

Kızlar hastane odası için süsler aldınız mı güzel fikirleriniz varsa paylasirmisiniz?
internette bildiğiniz yerler varmı malzeme falan alabileceğimiz
Ben kendım yaptım cnm,cok abartmıycam netıcede bı gece kalıp cıkıcaz inş.Kapı süsümü kndım haxırladım,serbet ıkram ıcın ayaklı pembe bardak aldım,lavanta kesesi ve kolonya şişeleri yaptım hedıyelık,yannda çıkolata yaptırcam.Aslında süsleme pek bişeyim yokmuş.Hee bide anneme,hast.bebek yatagına takılan lastıklı tütü diktirdim,ayakucunda fıyonku var.

Ya gruba yazdıgın yazı milletin anasayfasında kenarda cıkıyor ya ona gıcık oluyorum facebookda ben.

Mihriaydin sevmediğin hoşlanmadığın kişilerden yardım alma. Sonra bir yapıp bin söylerler sinşr olursun. En iyisi bi yardımcı tut. Benim tüm ütüyü temizliğe gelen kadınım var ütüyü de yapıyor, ona yaptırdım. İlk başta ben yapıcam eşyalarını seve seve diyordum ama sonra dötüm yemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…