• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Âmin canım çok teşekkürler. Patateste yoğun nişasta sebebiyle yasak listemde.

Çiğ et içerisinde oldukça fazla bakteri taşıyormuş ve hamilelerde bu bakteriyi çok çabuk kapıyormuş. Bende o değer negatif çıktı. Senin pozitife sorun yoktur. Toksoplazma sor bi doktoruna istersen
Diyetisyene mi gittin canım. Ben de kilo sorunu Yaşıyorum. Birinci hamileliğimden kalan kilolarla hamile kaldım. Çok zorlanıyorum şimdiden

:nazar:Merhaba arkadaslar Benm sat 27nisan ama Benm bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu çok şükür :nazar: 16mayıs blast transferi oldu dün 10.gün kan değerim 325di doktorumun söylediğine göre bugun 4+3oluyorum .ayrıca daha önce normal yolla 3hamilelipim oldu 3üde düştü bu Yüzden tüp bebek denedik Şuan bile hala sevinemiyorum 10gün sonra kese ve kalp atışını duyarız Demişti doktorum Allah'ım inşallah mucizemi kucağıma verir bu sefer .bu arada tahmini doğum 29ocaga geliyor ve Buda Benm doğum günüm okdar mutluyum ki ama ben sezeryan düşünürsen tabi daha önce olur .Hepinizin hamileliği hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağımıza versin

:nazar:Merhaba arkadaslar Benm sat 27nisan ama Benm bebeğim tüp bebek tedavisiyle oldu çok şükür :nazar: 16mayıs blast transferi oldu dün 10.gün kan değerim 325di doktorumun söylediğine göre bugun 4+3oluyorum .ayrıca daha önce normal yolla 3hamilelipim oldu 3üde düştü bu Yüzden tüp bebek denedik Şuan bile hala sevinemiyorum 10gün sonra kese ve kalp atışını duyarız Demişti doktorum Allah'ım inşallah mucizemi kucağıma verir bu sefer .bu arada tahmini doğum 29ocaga geliyor ve Buda Benm doğum günüm okdar mutluyum ki ama ben sezeryan düşünürsen tabi daha önce olur .Hepinizin hamileliği hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağımıza versin
allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin. sorunsuz da hamılelık nasıp etsın tabi :=) bende sezeryan dusunuyorum, normalıne hayatta yapamam
o kapasıte yok bende. aralıkta dogar dıye dusunuyorum bende
sezeryan olunca 2-3 hafta erken oluyor tabı. bazen 4 hafta..

allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin. sorunsuz da hamılelık nasıp etsın tabi :=) bende sezeryan dusunuyorum, normalıne hayatta yapamam
o kapasıte yok bende. aralıkta dogar dıye dusunuyorum bende
sezeryan olunca 2-3 hafta erken oluyor tabı. bazen 4 hafta..
Sezeryan 9aya girince oluyo canım normal doğucago tarihten 10gün yada 15gün önce diye biliyorm ama son zamanlarda yakında doğum yapan hiç tanıdığım yok 2senedir Bebek tedavisi GÖRÜYORM ve bu 2.senede 4.oldu umarım bunu kaybetmicem ilk tüp benek oldu Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

Sağlıkla doğsun inş :-)

Kızlar bu hamilelik takvimi tüp benekte nasıl oluyor ?sat A göre yazarsam tam net olmaz SANIRM ama hemen hemen aynı olurmu

Sezeryan 9aya girince oluyo canım normal doğucago tarihten 10gün yada 15gün önce diye biliyorm ama son zamanlarda yakında doğum yapan hiç tanıdığım yok 2senedir Bebek tedavisi GÖRÜYORM ve bu 2.senede 4.oldu umarım bunu kaybetmicem ilk tüp benek oldu Allah'ım kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
bebegın kesedekı konumuna göre degısebılıyor
mecburı erken dogumlar olabılır yanı, o manada söyledım.
amin inşallah

Evt iki tarafta biliyor en başından beri :-)
Bizde sadece benim annem ve ablam birde isyerinden bikac arkadasim biliyor. Bu haftasonu gidicez kayinvalidemlere soylemeye ...acaba boyle minik bir supriz mi yapsak ne yapsak:)) biz soyleyemedik cunku bizim de tup bebek tedavisiyle oldu.tup bebege ilk karar verdigimizde sorun oldugunu soyledigimizde cok uzulup,sanki dunyada bir tek bizim basimiza gelmis gibi cok uzuldu.o yuzden her sey olsun bitsin sonra soyleriz diye sakladik.

Hayirli olsun:)gozunuz aydin.... Benimkide tup bebek son adet tarihime gore hesapladi doktor. Normal 13 gun gibi toplanip taze embriyon transferiyse adet tarihini baz alabiyorsun.

Bizde sadece benim annem ve ablam birde isyerinden bikac arkadasim biliyor. Bu haftasonu gidicez kayinvalidemlere soylemeye ...acaba boyle minik bir supriz mi yapsak ne yapsak:)) biz soyleyemedik cunku bizim de tup bebek tedavisiyle oldu.tup bebege ilk karar verdigimizde sorun oldugunu soyledigimizde cok uzulup,sanki dunyada bir tek bizim basimiza gelmis gibi cok uzuldu.o yuzden her sey olsun bitsin sonra soyleriz diye sakladik.
Kalp atışlarını falan duyduysanız söyleyin tabi üzülmüş önceden şimdi sevinmeyi hakediyor :-) ama henüz kimseye söylemesin yani bu benim görüsûm 3 ay dolmadan dışarıdan millete söylemeyi çok dusunmuyorum :-)

Hayırlı uğurlu olsun cnm :) bana da blastosist transferi yapıldı. 4 Mayıs'ta. Yarın keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak için ilk defa ultrasona gireceğim. Heyecan dorukta. Benim 10.gün bhcg değerim 191di. Bugun Umarım katlana katlana gider seninki de. :nazar::nazar:

Kalp atışlarını falan duyduysanız söyleyin tabi üzülmüş önceden şimdi sevinmeyi hakediyor :-) ama henüz kimseye söylemesin yani bu benim görüsûm 3 ay dolmadan dışarıdan millete söylemeyi çok dusunmuyorum :-)
Evet iste soylenecek biliyorum mutlulugu da uzuntuyu de paylasmayi seviyorlar:) artik allaha emanet ne yapalim yoksa ben de 3 ay olmadan pek soyleme taraftari degilim hic.

Kizlar hepiniz soylediniz mi Ailelerinise? Yani her iki tarafa da nasil soylediniz?

Benim bi tek annem biliyor. Aslında ona da söylemeyecektim de deyiverdim. Kalbini duymadan eşimin tarafına söylemeyi düşünmüyorum. Zaten söyledikten sonra da aile arasında tutmaya çalışacağım. Sevmiyorum uzak akrabaların bile fikrini söyleyip durmasını.

Benim bi tek annem biliyor. Aslında ona da söylemeyecektim de deyiverdim. Kalbini duymadan eşimin tarafına söylemeyi düşünmüyorum. Zaten söyledikten sonra da aile arasında tutmaya çalışacağım. Sevmiyorum uzak akrabaların bile fikrini söyleyip durmasını.
Aynen uzak akraba isini ben de sevmiyorum. Aile arasinda belli bir sure durmasi daha iyi... Her konuda bir suru fikirleri oluyor bisiy oldugunda falan :( kuzenim ikidir dusuk yapti mesela zaten kiz cok uzuluyor sonucta bebegi olamayan kendisi.... Yok et yemedi yok beslenmesine dikkat etmedi. Falan falan suclar gibi konusuyorlar insan ister istemez hasssas oluyor,soylenenler kotu niyetli olmasa bile...

Back
X