- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.781
Bende istanbuldayım.Ben de Varım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende istanbuldayım.Ben de Varım
Bence çok iyi benim 4+5iken 1527 çıkmıştıBeta sonucu çıkmış 2952 imiş. Yani kesin hamilelik. Bugün 5+0 ım değer iyi mi sizce
Sen nereyegidiyorsun canımBende istanbuldayım.
Ben çakmak erdem hastanesinde funda ayşe hnma gidiyorum ama ne hastaneden ne de doktordan çok memnun değilim. O yüzden temmuz sonu ablamın doğum yaptığı ve çok memnun kaldığı koşuyolu medipolde leyla hanıma gidicemSen nereyegidiyorsun canım
Doktor çok önemli canım.Ben çakmak erdem hastanesinde funda ayşe hnma gidiyorum ama ne hastaneden ne de doktordan çok memnun değilim. O yüzden temmuz sonu ablamın doğum yaptığı ve çok memnun kaldığı koşuyolu medipolde leyla hanıma gidicem
Kesinlikle öyle. Erdem hastanesi sak gibi olmuş. Bir kan aldırmam için yarım saat toplamda doktoru beklemesi sonucu beklemesi 3saatte öğrenmiştik gebeliğiDoktor çok önemli canım.
cimcim16 canim bende acaba yolk mu diorum esimin bi arkdsi var bu tur seylerden anliyor cocuk icin ugrastilar baya ona gondercez resmi ordaki neyse sanada haber veririm
Cnm çünkü benimde öyle var doktor gösterdi bugun bak bu yolk dedi bu ilerleyen zamanlarda kaybolacak dedi...bence seninki de yolk çünkü bebeğin dibinde hemencimcim16 canim bende acaba yolk mu diorum esimin bi arkdsi var bu tur seylerden anliyor cocuk icin ugrastilar baya ona gondercez resmi neyse sanada haber veririm
smdi sorduk arkadasa esi gibi durmuo ikiz olabilir dedi bazen kalp atisi birinin daha geriden geliomus ondan duymamissinizdir dedi esi bebek hemsiresi surekli bole seyler gordugu icin anlio yanindaki profesore sorup doncekler bana bakalim ne cikicakCnm çünkü benimde öyle var doktor gösterdi bugun bak bu yolk dedi bu ilerleyen zamanlarda kaybolacak dedi...bence seninki de yolk çünkü bebeğin dibinde hemen
pastörize olduktan sonra korkma canım peynirden ben de sütü sade içemiyorum hiç :)Iyt millshake dediğinde bile midem kalktı öyle karışımlar içemem ben ya sütten zaten nefret ediyorum. Her peynirdende korkuyorum o yüzden şu sıra kaşar tüketiyorum ama
valla bende ikizmi diye düşünmüştüm :) Allahım hayırlısını versin inşallahcanim sm
smdi sorduk arkadasa esi gibi durmuo ikiz olabilir dedi bazen kalp atisi birinin daha geriden geliomus ondan duymamissinizdir dedi esi bebek hemsiresi surekli bole seyler gordugu icin anlio yanindaki profesore sorup doncekler bana bakalim ne cikicak
degilmos canim yolk kesesiymis zamanla bebegin kesesi olacakmis. ailede iki tarafta ikiz cok kime hamileyim desem ikizmi dio her muayeneden sonra kayinvalidem gorucmem soruo tekmi dievalla bende ikizmi diye düşünmüştüm :) Allahım hayırlısını versin inşallah
bende yok ama doktorum ağrın olabilir normal demişti. ama şiddetli olursa acile git dedi. hafifse sorun yoktur inş.Kasığı batma şekli ağrıyan varmı? Tek taraflı ağrım var sağ kasığım batıyor o battıkça beni bi korku sarıyo bu arada 5+3üm![]()
sağlıklı olsunda tek ikiz farketmez canımm.degilmos canim yolk kesesiymis zamanla bebegin kesesi olacakmis. ailede iki tarafta ikiz cok kime hamileyim desem ikizmi dio her muayeneden sonra kayinvalidem gorucmem soruo tekmi dieallah bunu sagliklo versinde onemli degil bizim icin ama isterdim ikiz de hayirlisi sagliklisi olsun.
cimcim16 canım cok sukur kotu bisi deil icimiz rahat olsun
![]()
çok şiddetli değil çok şükür ama rahatsız edici sadece. inşallah kötü bişey yokturbende yok ama doktorum ağrın olabilir normal demişti. ama şiddetli olursa acile git dedi. hafifse sorun yoktur inş.
Bende sık sık oluyor Ağrı ama normalmiş buçok şiddetli değil çok şükür ama rahatsız edici sadece. inşallah kötü bişey yoktur
bendede zaman zaman kasığımda ağrı oluyor benim sağ kasığıma sanki ağrı saplanıyor ve geçiyor sızı gibi. normalmiş bu ağrılar rahim kaslarının gevşemesiyle alakalıymış. aşırı ağrın olursa hemen acile. doktorum öyle dedi.çok şiddetli değil çok şükür ama rahatsız edici sadece. inşallah kötü bişey yoktur