- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.741
Bende pzt 6 haftalık olcam kısmetse şimdi rahatım ama daha erken tabi6 haftalıkken basladı
inşallah gecer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pzt 6 haftalık olcam kısmetse şimdi rahatım ama daha erken tabi6 haftalıkken basladı
inşallah gecer.
benimki kahve, hazır meyve suyu, hazır süt (pastörize olmayan) tüketme dedi, ama çay içebilirsin çok olmamak sartı ile dedi, bir de soda serbest :)benim doktorum türk kahvesi günde 1 taneyi geçmicek şekilde içebilirsin dedi
kişiden kişiye degısıyor. herkeste olmuyor bulantı :=) inşallah sende olmazBende pzt 6 haftalık olcam kısmetse şimdi rahatım ama daha erken tabi![]()
canim benimde kan degerim 10 cikti ama ferritin en son 65 cikti bu kana gore iyi dediPeki canim senim tahlillerinde ferritin duauk degilmi? Benim kan degerim 12 veya 11.7 cikiyor ama ferritin cok dusuk cikiyor
Az az ye canim.ben hep oyle yedim hicte kusmadim.kustuktan sonra zaten yemenin bir anlami yok. zaten o minicik bisi henuz bikac milim.igne ucu kadar bile yarar ona su anda.kakaolu sut icebilirsin seviyorsan.o da kendin icin. O senin kalsiyum deponu yiyor su anda:) ucuncu ayinizda yiceksiniz bol bol zaten annesi..hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah..hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler inşallah bu aralar az az yicem artık ne yapayım sütü de milkshake yapıyorum öyle tüketebiliyorum
27 yaşındayim ve bu yaşıma kadar 27 kez kusmamışımdır hani bazıları midesi bulanınca çıkarayım da rahatlayım der ya ben midem bulanınca ağlaya ağlaya ıykuya veririm kendimi o derece nefret ederim her midem bulandığında hüngür hüngür ağlarımkişiden kişiye degısıyor. herkeste olmuyor bulantı :=) inşallah sende olmaz
iğrenç bişi
her seyden nem kapıyorsun
Canim mide bulantin olmamasi gayet normal bu konuda endiselenme insallah keseyi gorunce daha da rahatlayacaksin dualarimiz seninle olacak hep birbirimize dua edelim biz burada kocaman bir aileyizmerhaba arkadaşlar benim de yarın kontrolüm var keseyi görürüz inşallah çok tedirginim dua edin lütfen
bir de benim hiç mide bulantım falan yok normal mi acaba![]()
Canım pastörize olmayan derken kutu sütlerden bahsetmedi heralde dimibenimki kahve, hazır meyve suyu, hazır süt (pastörize olmayan) tüketme dedi, ama çay içebilirsin çok olmamak sartı ile dedi, bir de soda serbest :)
ayyy aynı ben27 yaşındayim ve bu yaşıma kadar 27 kez kusmamışımdır hani bazıları midesi bulanınca çıkarayım da rahatlayım der ya ben midem bulanınca ağlaya ağlaya ıykuya veririm kendimi o derece nefret ederim her midem bulandığında hüngür hüngür ağlarımDurum o derece vahim bakalım inşallah olmaz ama olcaksa da en büyük derdim bulantı olsun da bebişim iyi olsun
![]()
En kısa zamanda biter inşallah canım yaayyy aynı ben
bende beceremıyorum, zorlana zorlana, ara sıra aglaya, zırlaya cıkarırırm. çok hassasım bu konuda
ne ıyı gelıyorsa onu dneıyorum
karpuz
leblebi
soguk su
ıce tea :=)
inşallah yaşamazsın. mıdem bulanınca hayat duruyor benım ıcın
3 ay dıyorlarEn kısa zamanda biter inşallah canım ya![]()
ben ılaçtan beri kusmuyorumBugünde bol bol kusmalı geçti.İlaç içiyorum bir de anlamadım gitti. Gayipten kızarmış tavuk kokusu geliyor burnuma gidip kusuyorum.
![]()
ben ılaçtan beri kusmuyorum
ama bulantılar devam edıyor. ılacın etkısı %75 dıyebılırım
cam falan acıktır bır yerlerden gelıyordur. koku bu donemde en hassas oldugumuz seylerden biri. o yuzden normal buluyorum. ya da psıkolojıkHayır şizofren hastaları gibi olmayan kokuları almaya başladım. Çıldırcam.![]()