- 11 Şubat 2013
- 500
- 375
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.881
ben 6+5 oldum ama midem bulantım başlayalı 1 hafta oluyor heralde. kusmalarım da başladı bu hafta. inşallah sen mide sorunu yaşamayan şanslı azınlıktan olursun. sürekli rapor izin falan bu hafta hiç işe gitmemiştim. bugün bi gidiyim dedim. 2 saat anca dayandım. orda da kusunca çıkıp geldim. bilmiyorum nolcak böyle....Günaydın arkadaşlar sizler bebeginizi ultrasonda ne zaman gördünüz? Bide mide bulantilariniz tam olarak ne zaman başladı 6+ 3 üm ama bulantm yok 6+1 de devlet hastanesinde Bebisi de göremedik 5+6 iken özelde yolk kesesi görünmustu ???
benim de 3 kilo farketmiş. hadi doktorun yanında kıyafetli ayakkabılı falan tartıldım desem 2 kilo almışım en az. ben de şaşırdım bu kadarına...3 hafta önceyle aynı mıyım bilmiyorumda 2 ay önceyle aynı değilim3 kilo farketmiş 2.5 ayda çok mu acaba ya valla ekmeği azalttım şu an.dün sırf sebze ile beslendim moralim bozuldu.
canım 1-1,5 kilo normalmiş heralde. yediğimizle alakalı değil. vücutta hem şişlik var hem rahim göğüs falan derken kilo farkediyor sanırım artık.ben doğru düzgün bir şey yemediğim halde 1.5 kilo aldım ya, morali bozuluyor insanın şişkinlik mi bilmiyorum
"her canlı bir mucize, hayatta her şey olasıdır; madem ki yaratılmıştır insan 9 ay 10 günde" :) bebek zaten başlı başına bi mucize... fazlasına olan inancın için elinde yeterli sebep var... duayı eksik etme. duanın gücüne inan. ve bence de bi süre burdan uzak kalmaya çalış. kafanda bi şey kurma. ve olumsuz konuşmalarda asla bir doktora güvenme. bazı doktorlar kötü senaryoları kendilerine saklamayı bilemiyor maalesef. senin zaten geç döllenmeydi hatırladığım kadarıyla öyle demiştin. içini ferah tut. bizi de habersiz bırakma sonuçtan.İnşallah canım. Pazartesi keseyi büyümüş gelişmiş görürse doktor gerçekten bi mucize olacak.
DARISI BAŞIMAHoşbulduk bebişimmm, özledim kız sizi valla hayatımın bir parçası olmuşsunuz adeta :) Bebeğin varlığına vücudum alıştı artık eskisi kadar endişelerim yok rutin hayatımı yaşıyorum. Yeniden ev temizlik işlerine adapte oldum şükür :)
Ayy sorma bende bugün temizlik yapcaktim vazgeçtim çarşıya gidicem bebis esyalarina bakicam içim aciliyo küçük küçük şeyleri görünce burda kapalı çarşıda çok güzel şeyler var bebekle ilgili oda süslemeden besiklereHoşbulduk bebişimmm, özledim kız sizi valla hayatımın bir parçası olmuşsunuz adeta :) Bebeğin varlığına vücudum alıştı artık eskisi kadar endişelerim yok rutin hayatımı yaşıyorum. Yeniden ev temizlik işlerine adapte oldum şükür :)
benimkide kahve 1 dedi. çayyıda açık şekersiz içiyorsan istediğin kadar içebilirsin dedi. açık olması şartıylabenim doktorum türk kahvesi günde 1 taneyi geçmicek şekilde içebilirsin dedi
Oyyy kıyamammm ya :) Sen gez biz bahar temizliği yapalım hiç adil değil :) Ben oturma odasındaki iki tane halıyı yıkadım bugün hafif ince halılar toz pembesi yıkamasam iyice içine işleyecek dedim şükür kurtuldum.. Asıcam şimdi süzülmesini bekliyorum sırada koltuk minderleri var daha oo bugün bitmez benim işim :)Ayy sorma bende bugün temizlik yapcaktim vazgeçtim çarşıya gidicem bebis esyalarina bakicam içim aciliyo küçük küçük şeyleri görünce burda kapalı çarşıda çok güzel şeyler var bebekle ilgili oda süslemeden besiklere
dualarım sizinle bugün özellikle sizin için dua edicem mutlaka bol bol dua edin duanın gücü çok büyük veren de Allah alan da bebeğiniz ve sizin için en hayırlısı olsun ilk bebeğini kaybetmiş biri olarak sizi ve şuan ki endişenizi çok iyi anlıyorum olabildiğince olumlu olmaya çalışın ve bu bi kaç gün internetten uzak durumanızı tavsiye ederim çünkü internet insanı daha çok olumsuzluğa itiyor.Günaydın kızlar
Dün keseyi görmek için doktora gittim. Karından göremedi, vajinalden de bir an gördü, bir daha görüntü yakalayamadı. Ultrason görüntüleri tatmin edici değil, beta istiyorum dedi. Beta hcg bir haftada 415'ten 1134 e yükselmiş. Yani yükselme yetersiz. Gebelik yok demiyorum ama veriler çok olumlu değil. Kanaman ya da ağrın da yok. Pazartesini bekleyelim dedi.
Ama ben çok olumlu değilim. Pazartesi gideceğim artık doktora. Mucizevi bir şekilde kesem büyürse tekrar size yazarım. Sağlıkla kalın.
Tatlımm kolay gelsin valla ama ben bahar temizliğimi nisanda yaptım zaten meğer hamileymişim işte ozamanlarOyyy kıyamammm ya :) Sen gez biz bahar temizliği yapalım hiç adil değil :) Ben oturma odasındaki iki tane halıyı yıkadım bugün hafif ince halılar toz pembesi yıkamasam iyice içine işleyecek dedim şükür kurtuldum.. Asıcam şimdi süzülmesini bekliyorum sırada koltuk minderleri var daha oo bugün bitmez benim işim :)
bazı doktorlar çok rahat olumsuz konuşuyorlar siz bol bol dua edin kendinize iyi bakın hayırlısıyla güzel haberler alırsınız inşallah :)geçen cumadan sonra bu cuma da kontrole gittik.kese gözüktü.geçen hafta 4+3 demişti bu gün de 4+5 dedi kese geriden gidiyr geç döllenme olmuş dedi.bu tezatı nlamadım kalp atışı için 3 hafta sonraya verdi.zaten bu sürede bir şey olursa bebeğe belli olur dedi canım çok sıkıldı.sanki bebek kalırsa ne ala der gibi
inş teşekkürlerbazı doktorlar çok rahat olumsuz konuşuyorlar siz bol bol dua edin kendinize iyi bakın hayırlısıyla güzel haberler alırsınız inşallah :)
keşke bende yaptıktan sonra öğrenseydımTatlımm kolay gelsin valla ama ben bahar temizliğimi nisanda yaptım zaten meğer hamileymişim işte ozamanlarmutfak dolapları koltuklar perdeler hamile olduğunu öğrenince bi üzüldüm sorma
hava soğuk evim uzak :)Kızzx soğukk Bursalılar nirdesiniz çarşıya gelen yokmuuuu :)
Az çalışkan olaydınız çoktan bitmişti temizliğinizkeşke bende yaptıktan sonra öğrenseydımkorkudan bişey yapamıyorum
Yawrum bende usudum soğukmuşhava soğuk evim uzak :)
Az çalışkan olaydınız çoktan bitmişti temizliğinizşaka şaka ben can sıkıntısına erken yapmıştım tam bitmemişti ama olsun benim camlar mahvoldu netcem bilmiyom
Pinkcim sen varya ne suslu yaparsın bebişi kız olursaAy cinsiyetleri bir belli olsada doya doya bir şeyler alabilsek içimden hep kız bebek için bir şeyler almak geçiyor ama kesin erkek olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?