2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben 6+5 oldum ama midem bulantım başlayalı 1 hafta oluyor heralde. kusmalarım da başladı bu hafta. inşallah sen mide sorunu yaşamayan şanslı azınlıktan olursun. sürekli rapor izin falan bu hafta hiç işe gitmemiştim. bugün bi gidiyim dedim. 2 saat anca dayandım. orda da kusunca çıkıp geldim. bilmiyorum nolcak böyle....

3 hafta önceyle aynı mıyım bilmiyorumda 2 ay önceyle aynı değilim 3 kilo farketmiş 2.5 ayda çok mu acaba ya valla ekmeği azalttım şu an.dün sırf sebze ile beslendim moralim bozuldu.
benim de 3 kilo farketmiş. hadi doktorun yanında kıyafetli ayakkabılı falan tartıldım desem 2 kilo almışım en az. ben de şaşırdım bu kadarına...

ben doğru düzgün bir şey yemediğim halde 1.5 kilo aldım ya, morali bozuluyor insanın şişkinlik mi bilmiyorum
canım 1-1,5 kilo normalmiş heralde. yediğimizle alakalı değil. vücutta hem şişlik var hem rahim göğüs falan derken kilo farkediyor sanırım artık.

İnşallah canım. Pazartesi keseyi büyümüş gelişmiş görürse doktor gerçekten bi mucize olacak.
"her canlı bir mucize, hayatta her şey olasıdır; madem ki yaratılmıştır insan 9 ay 10 günde" :) bebek zaten başlı başına bi mucize... fazlasına olan inancın için elinde yeterli sebep var... duayı eksik etme. duanın gücüne inan. ve bence de bi süre burdan uzak kalmaya çalış. kafanda bi şey kurma. ve olumsuz konuşmalarda asla bir doktora güvenme. bazı doktorlar kötü senaryoları kendilerine saklamayı bilemiyor maalesef. senin zaten geç döllenmeydi hatırladığım kadarıyla öyle demiştin. içini ferah tut. bizi de habersiz bırakma sonuçtan.

DARISI BAŞIMA

Ayy sorma bende bugün temizlik yapcaktim vazgeçtim çarşıya gidicem bebis esyalarina bakicam içim aciliyo küçük küçük şeyleri görünce burda kapalı çarşıda çok güzel şeyler var bebekle ilgili oda süslemeden besiklere

Oyyy kıyamammm ya :) Sen gez biz bahar temizliği yapalım hiç adil değil :) Ben oturma odasındaki iki tane halıyı yıkadım bugün hafif ince halılar toz pembesi yıkamasam iyice içine işleyecek dedim şükür kurtuldum.. Asıcam şimdi süzülmesini bekliyorum sırada koltuk minderleri var daha oo bugün bitmez benim işim :)

dualarım sizinle bugün özellikle sizin için dua edicem mutlaka bol bol dua edin duanın gücü çok büyük veren de Allah alan da bebeğiniz ve sizin için en hayırlısı olsun ilk bebeğini kaybetmiş biri olarak sizi ve şuan ki endişenizi çok iyi anlıyorum olabildiğince olumlu olmaya çalışın ve bu bi kaç gün internetten uzak durumanızı tavsiye ederim çünkü internet insanı daha çok olumsuzluğa itiyor.
lütfen iyi düşünün, tüm iyi dileklerim ve dualarım sizinle..

geçen cumadan sonra bu cuma da kontrole gittik.kese gözüktü.geçen hafta 4+3 demişti bu gün de 4+5 dedi kese geriden gidiyr geç döllenme olmuş dedi.bu tezatı nlamadım kalp atışı için 3 hafta sonraya verdi.zaten bu sürede bir şey olursa bebeğe belli olur dedi canım çok sıkıldı.sanki bebek kalırsa ne ala der gibi

Tatlımm kolay gelsin valla ama ben bahar temizliğimi nisanda yaptım zaten meğer hamileymişim işte ozamanlar mutfak dolapları koltuklar perdeler hamile olduğunu öğrenince bi üzüldüm sorma

bazı doktorlar çok rahat olumsuz konuşuyorlar siz bol bol dua edin kendinize iyi bakın hayırlısıyla güzel haberler alırsınız inşallah :)

...Hayırlı cumalar ..nasılsınız bugün sabah midem çok kötü oldu derin nefes ala ala düzeldi...:) yemek yiyorum arkasından midem bomboş gibi hissediyorum ya açlık oluyor napacağım neden böyle oluyor ızlar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…