2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde içimden hep erkek geçiyo arada oğluşum bile diyorum ama sanırım kız olcak :) 5 6 hafta sonra bakalım kimin hissi tutacak :)))
bende çok merak ediyorum cinsiyetini.hamileliğimden bir kaç ay önce rüya görmüştüm o rüya üzerine hamilelik düşündüm Rabbim hiç bekletmedi mucizesini verdi. Bakalım rüyamda gördüğüm cinsiyet doğru çıkacakmı :)

ee ne olcak böyle :) hesapladım bu kdr zamanda 3 kilo ise ayda rahat 1.5 kilo alıyoruz.birde iştah patlaması falan olursa toplam 18 kilo olur ben ekmeği azalttın yine valla..bugünde işyerinde sadece meyve yiyorum.akşama annem baya kalorili yemekler yapmış çünkü

Selamlar, nasilsiniz? Nasil gidiyor hamilelik sureci? :)
Beni soracak olursaniz bulanti ilacindan sonra suanlik kusma yok, ama bulantilara sabah gozumu actigimdan yatana kadar devam ediyor..cok mu nazliyim sizce? Ama bulaniyor ne yapayim yani.. Mutfaga adim attigim zaman gunum 2 kat berbat geciyor. Yemek konusunda canimin istemedigi zamanlar oluyor, o zaman da o ajda ne istiyorsam onu yiyiyorum. Sabahlari tek lokma bisi yemek istemiyoeum.

Nasıl kötü tecrübesi var paylaşır mısınız? Riskleri varsa bilelim ben de doktoruma sorayım bir

neee halı mı yıkadın.bu kadar yorma bence kendini canım.

bulanması için elinden geleni yapmışssın canım hazır meyve suyuysa kesinlikle içmemelisin bir kere.birde gofret yemişsin.üstüne de su içmişsin.bişeyler yeni yemişken su içmiyorum kesinlikle.bitkisel olarak birşey yapmadım da.lebleli çubuk ayran erik bunlar hep işyerinde çekmecemde. zencefili duydum ama araştır istersen.. ben yinede girmiyorum pek değişik şeylere..işteyken nasıl oluyor dimi bulantı..kimseyle konuşasın gelmiyor

KIZLAR ÇOK FENA BULANTIM VAR. BUGÜN ARTIK DAYANAMADIM OTURDUM AĞLADIM
BENDE DE OLDU GEÇENLERDE AMA BULANTIDAN DEĞİL, BENİM DE MİDEM DE HEP ŞİŞKİNLİK YANMA VE AĞRI VAR YEMEK COK ZOR YİYORUM SÜREKLİ AÇ GEZİYOR GİBİYİM AMA HİSSEDEMİYORUM AGRIDAN 9. HAFTADAN SONRA AZALMAYA BAŞLIYOR DİYORLAR

hayır canım nazla ne alakası var.öyle düşünme.benimde ark ımın aynı böyle geçti.bünye meselesi o.b vitamini düşüklüğünde daha çok bulanırmış genelde.

Anammmm ben dondummmmm eve gidiyomm çıkmyın dışarılara devirin kendinizi yatınnn evde pc den film bulup izlerim sıcacıkkk

Valla mecburdum yıkamaya evimi görsen barbie bebek evi gibi her yer açık pembe temizliğide zor oluyor. Yere bir saç düşse belli oluyor parkelerimin renginden çocuk doğduğunda bakalım ne olacak o evin hali :))
Bence temizlik işine çok dikkat etmek lazım, sizin bebişinizden önemli mii yıkamaya verin çok ucuz zaten

Valla mecburdum yıkamaya evimi görsen barbie bebek evi gibi her yer açık pembe temizliğide zor oluyor. Yere bir saç düşse belli oluyor parkelerimin renginden çocuk doğduğunda bakalım ne olacak o evin hali :))
sen gerçek pinksin o zaman :)) üüff çok korkutucu..yandın sen kızım al sana pembe kalp o zaman

hayır canım nazla ne alakası var.öyle düşünme.benimde ark ımın aynı böyle geçti.bünye meselesi o.b vitamini düşüklüğünde daha çok bulanırmış genelde.
Hicbisi yapmiyorum zaten. Sabahtan aksama kadar oturuyorum.
Hareketli olunca midem bulaniyor cunku. Folik asitleri de 3 gundur almiyorum, sanki alinca midem bulanacakmis gibi geliyor
Zor surec gercekten
Allah yardimcimiz olsun.

Kızlar bulantılar için bu iyi halleriniz demedi demeyin... Çok şükür bugün iyiyim ben. Az az sık sık yiyin, evde yemek pişirmeyin bir süre. ASLA yağlı şeyler yemeyin.
Ayyy ben dayanamadın yağlı yedim 1 2 saate yediklerim yapışır yakama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…