- 17 Aralık 2014
- 398
- 308
- 103
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #5.841
Yaaa küsmeyin amaBebeşim ben en son 12 mayısta gitmiştim devlete 2 hafta sonra gel diyordu bana hep böyle çağırdı. Bir de amcamız kanser hastasıydı o vefat etti çok üzüntü yaşadım. Allah korusun bebişime bir şey oldu mu diye hep bir soru işareti var kafamda. Biraz da onun için gidicem çok stres altındaydım kalp atışlarını görüp rahatlamak istiyorum. Çok özledim bebeğimi... Sadece özele gidiyorsan bir de devlet hastanesine başla derim iyi geliyor insana 2 doktor tarafından bilgilendirilmek
bende 15 mayısta gittim ama 20-25 haziranda gel dedi dr um. allah korusun cnm inş bişi olmamıştır.başın sağolsun.bende merak ediyorum hep yaşıyor mu diye..dün eşimde dedi çok özledim görmeye mi gitsek diye ben sadece özele gidiyorum.ark ta senin gibi yapıyor.hatta bana da dr önerdi.bende randevu aldım ama gidemedim üşendim.birde çok izin almak istemiyorum işyerinden de.ayrıca devlet hastanesine bulaşmak istemiyorum aslında.birde dr iyi olduğunu söyledi.başka dr a gidince kafa karışır diye de geliyor aklıma.ayrıca fazla ultrasonda iyi değil tatlım.uzak dur derim geçen bi kanamam oldu benim.gittiğimiz hastanede dr yoktu o saatte.sırf kadın ve çocuk üstüne bir hastane var.oraya gitmek zorunda kaldık.aslında dr um gitme biyere birşey yoktur dedi ama ben dinlemedim.gittiğime de bin pişman oldum tabi ki iyi dr lar vardır ama ben böyle bir öküz görmedim aferdesiniz..
Günaydın canım ,başınız sağolsun ..
Özledik valla görünmüodun ,
cnm bende de yoktu bulantı, simdi 8.hafta yavaş yavaş bulanıyor midem, Her ikisinde de vajinal mi baktılar? Vajinal değilse 6. haftada çok zor bebişin görünmesi
Cnm bende acıktım acıktım diyorum ama bişi yediğim yok aslında dün gecenin 2 sinde mide ağrısına dayanamayıp gaviskon surup içtim yine bendede ağrı fena durumdaben doğru düzgün bir şey yemediğim halde 1.5 kilo aldım ya, morali bozuluyor insanın şişkinlik mi bilmiyorum
bebek yerleşme dönemindeyken ağrı olurmuş benimde oluyordu hala da arar ara oluyor bu sabah daha doktora göründük bir sorun olmazmış. şiddeti artarsa doktoruna görün amaçok şiddetli değil çok şükür ama rahatsız edici sadece. inşallah kötü bişey yoktur
Doğru söylüyorsun aslında usg için bebişim, özeldeki doktora daha kendimi teslim edemedim. Kadın doktorlara karşı bir antipatim var anaç gelmiyorlar bana. Devletteki doktorumu çok seviyorum ilgi + güleryüz her şey var. Şeytan dürtüyor sadece ona devam et diye. Bir taraftan da diyorum ki devlete güven olmaz, doğumda rezil ederler beni diye
Bilmiyorum valla ne yapıcam... Bildiğim tek şey var, doktorunu sevmesini lazım insanın... Çok üzüldüm kanamana, hamilenin duygusallığını anlamıyor çoğu doktor... Her yer öküz dolu, bilgiyle kültürle alakası yok insanlığın...
Mesajına çok güldüm yaaaaSağ ol canımmm allah razı olsun, geçmişe dönük okudum biraz pıt pıtlarını duymuşsun gözün aydın hadi :) Tez zamanda kucağımıza alalım hep birlikte :) Hep gözümün önünde şöyle bir sahne var... Birisi yazacak kızlar benim doğumum başladı çıkınca yazarım gibi :))))Acaba ilk doğuracak
ablam leyla hanımda doğurmuştu ve çokçok memnundu. o yüzden bende oraya geçicem canım. ama medipoldekiler bildiğim kadarıyla iyi.Bende medipole gitmeyi dusunuyorum leyla hanim mi iyiymis orada
benim görünmedi 6. hatfada karından, alttan bakınca görmüştü çok küçüktü amaYok her ikisindede karından baktı doktor kizimda 5+6 da karindan nokta şeklinde görmüştüm sanırım onunla karşılaştıriyorum rabbim hepimize kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
canım benim iyi düşünki iyi şeyler olsun. inşallah yükselecektir değerlerin ve kesenizi de göreceksiniz.Günaydın kızlar
Dün keseyi görmek için doktora gittim. Karından göremedi, vajinalden de bir an gördü, bir daha görüntü yakalayamadı. Ultrason görüntüleri tatmin edici değil, beta istiyorum dedi. Beta hcg bir haftada 415'ten 1134 e yükselmiş. Yani yükselme yetersiz. Gebelik yok demiyorum ama veriler çok olumlu değil. Kanaman ya da ağrın da yok. Pazartesini bekleyelim dedi.
Ama ben çok olumlu değilim. Pazartesi gideceğim artık doktora. Mucizevi bir şekilde kesem büyürse tekrar size yazarım. Sağlıkla kalın.
benim görünmedi 6. hatfada karından, alttan bakınca görmüştü çok küçüktü ama
canım benim iyi düşünki iyi şeyler olsun. inşallah yükselecektir değerlerin ve kesenizi de göreceksiniz.
hayatta mucizelere yer ayır. otur dua et için çok rahatlayacak bak.İnşallah canım. Pazartesi keseyi büyümüş gelişmiş görürse doktor gerçekten bi mucize olacak.
Canım gönlünü ferah tut benim değerim 18 den yükseldi düşün çektiğim stresleri. Güzel düşün her şey güzel olsun :)İnşallah canım. Pazartesi keseyi büyümüş gelişmiş görürse doktor gerçekten bi mucize olacak.
İnşallah kesen ve bebişin gelisir annesini sevindirir Allah tan ümit kesilmez bende pazartesi gideceğim inşallah bebeğimiz görürüm rabbim yar ve yardımcımız olsunİnşallah canım. Pazartesi keseyi büyümüş gelişmiş görürse doktor gerçekten bi mucize olacak.
İsi zaten bebeğim için bıraktım canım..bu 4.gebeligim bir daha kaybetmemek için..Günaydınnnn güzel anneler :))
Nasıl gidio bakalımmm?? Uyuyamayanlar sabah 6da kalkıp işe gidin bakın akşam 9da nasıl sızıyosunuz
Canım gönlünü ferah tut benim değerim 18 den yükseldi düşün çektiğim stresleri. Güzel düşün her şey güzel olsun :)
Bol boll dua ediyorum sana, inşallah minnoşun bir mucize olacak
İnşallah kesen ve bebişin gelisir annesini sevindirir Allah tan ümit kesilmez bende pazartesi gideceğim inşallah bebeğimiz görürüm rabbim yar ve yardımcımız olsun
Canımm stres yapma dua et, kaç haftalıktın sen. Ben erken diye biliyorum senin için. Bir de gwç döllenme olduysa.. Allahtan umut kesilmez. Pazartesi inşallah çok çok güzel haberler alırsın.. Kendini yıpratma olur muİnşallah canım. Pazartesi keseyi büyümüş gelişmiş görürse doktor gerçekten bi mucize olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?