2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım ,başınız sağolsun ..

Özledik valla görünmüodun ,

Doğru söylüyorsun aslında usg için bebişim, özeldeki doktora daha kendimi teslim edemedim. Kadın doktorlara karşı bir antipatim var anaç gelmiyorlar bana. Devletteki doktorumu çok seviyorum ilgi + güleryüz her şey var. Şeytan dürtüyor sadece ona devam et diye. Bir taraftan da diyorum ki devlete güven olmaz, doğumda rezil ederler beni diye
Bilmiyorum valla ne yapıcam... Bildiğim tek şey var, doktorunu sevmesini lazım insanın... Çok üzüldüm kanamana, hamilenin duygusallığını anlamıyor çoğu doktor... Her yer öküz dolu, bilgiyle kültürle alakası yok insanlığın...

Günaydın canım ,başınız sağolsun ..

Özledik valla görünmüodun ,

Sağ ol canımmm allah razı olsun, geçmişe dönük okudum biraz pıt pıtlarını duymuşsun gözün aydın hadi :) Tez zamanda kucağımıza alalım hep birlikte :) Hep gözümün önünde şöyle bir sahne var... Birisi yazacak kızlar benim doğumum başladı çıkınca yazarım gibi :)))) Acaba ilk doğuracak

cnm bende de yoktu bulantı, simdi 8.hafta yavaş yavaş bulanıyor midem, Her ikisinde de vajinal mi baktılar? Vajinal değilse 6. haftada çok zor bebişin görünmesi

Yok her ikisindede karından baktı doktor kizimda 5+6 da karindan nokta şeklinde görmüştüm sanırım onunla karşılaştıriyorum rabbim hepimize kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

ben doğru düzgün bir şey yemediğim halde 1.5 kilo aldım ya, morali bozuluyor insanın şişkinlik mi bilmiyorum
Cnm bende acıktım acıktım diyorum ama bişi yediğim yok aslında dün gecenin 2 sinde mide ağrısına dayanamayıp gaviskon surup içtim yine bendede ağrı fena durumda

çok şiddetli değil çok şükür ama rahatsız edici sadece. inşallah kötü bişey yoktur
bebek yerleşme dönemindeyken ağrı olurmuş benimde oluyordu hala da arar ara oluyor bu sabah daha doktora göründük bir sorun olmazmış. şiddeti artarsa doktoruna görün ama

canım gitme kadın dr a.değiştirebilirsin.bende gitmem.ben dr umdan çok çok çoookkk memnunum çok şükür.zaten burda çok övülen bir dr.du.millet boşa konuşmuyormuş.bende çok üzüldüm.bebek damarıma kök salmış dr um öyle dedi.kalp atışından sonra kolay kolay birşey olmazmış.bencede canım devlette doğumhaneye girdim ben.birde tek giriyorsun ya yanına kimseyi almıyorlar.ay o doğurmak üzere olanları gördüm birde.nasıl kötü bir ortamdı.dr da vajinal bakmak istedi bana.karından gözüken şeye ordan bakcam illa diyor.bende kaçtım ordan.öyle bir adama teslim edemezdim.dr umu aradım hemen eve git napıyorsun sen dedi. gerçekten napıyorum ben ya ne işim var burda dedim.dr önce insan olmalı.nasıl moral verdi bana bir görsen..aslına bakarsan her ay devlet dr larına birsürü para gidiyor bizden ama yararlanamıyoruz maalesef.bir giriyorsun yok oraya git şunu imzalat.buraya git barkod al.hiçbişey anlamadık o akşam.bari kalp atışlarını dinletseydi o gece rahat uyurdum en azından.çektğmz çileye de değmedi.kültür okumakla olmuyor ki.orda çalışanların hep davranışları bu şekil.dr iyi olsa hemşire kötü.hemşire iyi olsa ebe tuhaf ebe iyi olsa danışman kötü.

Mesajına çok güldüm yaaaa
Bu gidişle öyle olacak , amaaan olsun bizi biz anlarız diyorum ben
İnşallah sen de çok iyi haberler alırsın ,hepberaber cnm

canım benim iyi düşünki iyi şeyler olsun. inşallah yükselecektir değerlerin ve kesenizi de göreceksiniz.

İnşallah canım. Pazartesi keseyi büyümüş gelişmiş görürse doktor gerçekten bi mucize olacak.
Canım gönlünü ferah tut benim değerim 18 den yükseldi düşün çektiğim stresleri. Güzel düşün her şey güzel olsun :)
Bol boll dua ediyorum sana, inşallah minnoşun bir mucize olacak

Canım gönlünü ferah tut benim değerim 18 den yükseldi düşün çektiğim stresleri. Güzel düşün her şey güzel olsun :)
Bol boll dua ediyorum sana, inşallah minnoşun bir mucize olacak

Evet çok düşük değerle başladık yolumuza ama tıkandık. İnşallah önümüzdeki kapılar hayırla açılır.

İnşallah canım. Pazartesi keseyi büyümüş gelişmiş görürse doktor gerçekten bi mucize olacak.
Canımm stres yapma dua et, kaç haftalıktın sen. Ben erken diye biliyorum senin için. Bir de gwç döllenme olduysa.. Allahtan umut kesilmez. Pazartesi inşallah çok çok güzel haberler alırsın.. Kendini yıpratma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…