2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cimcim16 oyy alinma tamam tamam gidicez gezicez su ayda gecsin az daha kendimize gelelim bursadakiler toplanicaz yatsam nolcak bak 7 de uyandim hafta ici hayatta uyanamam haftasonu calarsaat gibiyim

Bende 5 te oyleydim 6+1de basladi mide bulantisi hala cekiyorum....8e girincede sabah bulantilarim aksama dondu...Aksamlari daha kotuyum

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Bende hashimoto hastasiyim...Ilaclarima ayni devam ediyorum...Senin neydi hastaligin

Kafana takmamaya çalış. Taktıkca zaman Geçmez. Bak Gör 2-3 haftaya içimiz rahat bir şekilde bebişlerimizi büyütüyo olacağız

CANIM BERNİMDE ÖYLEYDİ 5+6 GİBİ BULANTIM BAŞLADI İNAN ÖNCESİ DAHA GÜZELDİ :)

Günaydın cnm hayırlısı olsun çok merak etmiştim seni yeni buldum yazını bende korktum şimdi ya banada Beta yetersiz geliyor sen öyle diyince ,doktor öyle bişi demedi bende gittiğimde ultrasona Perşembe günü alttan Gördü keseyi cuma günü ayın 5 indede kalb atışı için çağırdı inş herşey iyi olur ..
Benim Beta 15/05 "47"
18/05 "225"
22/05. "1200"
Nasılkiya yine ilk yaptırdım 47 sonda bir hafta arayla 1200 çok deilmiş gibi ama doktor bişi demedi Hiç bir belirtide yok hala Hakkımızda hayırlısı olsun sen bu pazartesi mi gidecen

Son düzenleme:
Benimki 4+4 te 6,8 5+4 te 2 cm olmuştu daha sonra gitmedim. Önemli olan bir sonraki kontrolünde kesenin büyüme hızı yani gelişimi demişti doktorum. kalp atışı içinde 7+3 te gidiyorum 2 haziranda inşallah

Bende ekmek hiç yemezdim canım bulantılarımda iyi geliyo ama yinede abartmamaya çalışıyorum kilo almadım daha sağlıklı besleniyorum çünkü :) Tatlı hiç yiyemiyorum

Canım seninki normal. Hem kesen de görünmüş. Kanaman falan da yok. İçini ferah tut, bebeğin seninle Allah'ın izniyle.

Pazartesi gideceğim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…