- 4 Ekim 2013
- 814
- 627
- 158
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.061
İnş Öyledir ya tedirgin oldum bi belirtide olmayınca ,kanamam yok çok şükür akıntımda yok sadece progesteron kullanıyorum ,ben Çarşamba gün hastanede ultrason için randevum vardı zaten ama ben kendi özel doktoruma gidiyorum o cuma gel dedi ..ol madı hastaneye giderim cuma günüüde bida giderim doktoruma hayırlı sı olsun inş canım sende kötü DüşünmeCanım seninki normal. Hem kesen de görünmüş. Kanaman falan da yok. İçini ferah tut, bebeğin seninle Allah'ın izniyle.
Pazartesi gideceğim canım.
Sat kaç canım? İnşallah hersey yolundadirGünaydın cnm hayırlısı olsun çok merak etmiştim seni yeni buldum yazını bende korktum şimdi ya banada Beta yetersiz geliyor sen öyle diyince ,doktor öyle bişi demedi bende gittiğimde ultrasona Perşembe günü alttan Gördü keseyi cuma günü ayın 5 indede kalb atışı için çağırdı inş herşey iyi olur ..
Benim Beta 15/05 "47"
18/05 "225"
22/05. "1200"
Nasılkiya yine ilk yaptırdım 47 sonda bir hafta arayla 1200 çok deilmiş gibi ama doktor bişi demedi Hiç bir belirtide yok hala Hakkımızda hayırlısı olsun sen bu pazartesi mi gidecen
Bulantımn var mi canım ? Ben bugün 6+4 oldum göğüs hassasiyeti ve baş dönmesi var progestan kullanıyorum mide bulantım oluyor ara sira ama ilactan mi bilemiyorumBenimki 4+4 te 6,8 5+4 te 2 cm olmuştu daha sonra gitmedim. Önemli olan bir sonraki kontrolünde kesenin büyüme hızı yani gelişimi demişti doktorum. kalp atışı içinde 7+3 te gidiyorum 2 haziranda inşallah
sat 16 Nisan cnmSat kaç canım? İnşallah hersey yolundadir
Ben 12 senedir Tiroid hastasıyım euterox 175 MG kullanıyorum. Nasipse bu ikinci yavrum olacak. Kızımda 6 sene önce bir sorun çıkmadan ilaçla idare etmiştik bakalım inşallah bunda da bir şey olmaz.Hoşgeldin sağlıkla gelsin bebişlerimiz inş bendede troid var ilac kulaniyorum Allahtan hamilelikten önce farkettik ilaç ne kulaniyorum peki
Aynen hasimato.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Bende hashimoto hastasiyim...Ilaclarima ayni devam ediyorum...Senin neydi hastaligin
Bende oyleyim tatlim.4 gun 100 3 gun 75 mg ilac kullaniyorum ac karna...Sen ne kadardir bu hastalikla uğraşıyorsun?Aynen hasimato.
Verdim siparisi dün akşam :) hediye paketi olcak dedimEvet mor kapakli
Aaa sendede tiroid varmis...sendemi hashimoto tatlimVerdim siparisi dün akşam :) hediye paketi olcak dedim
cimcim16 oyy alinma tamam tamam gidicez gezicez su ayda gecsin az daha kendimize gelelim bursadakiler toplanicaz yatsam nolcak bak 7 de uyandim hafta ici hayatta uyanamam haftasonu calarsaat gibiyim
Evt cnm haşimato bebis olmadan 6 ay önce öğrendim tsh 13 çıktı kimbilir nekadar zamandır vardida bukadar yüksek çıktı birde nodul varAaa sendede tiroid varmis...sendemi hashimoto tatlim
Bende aynı ilacın 75 ilgini kullanıyorum. Zaman gectikcemi ilacı yukseltiyorlar senin baya yukselmisBen 12 senedir Tiroid hastasıyım euterox 175 MG kullanıyorum. Nasipse bu ikinci yavrum olacak. Kızımda 6 sene önce bir sorun çıkmadan ilaçla idare etmiştik bakalım inşallah bunda da bir şey olmaz.
Benim 14 nisan keseyi gördük ama bebişi göremedik çarşambaya randevu aldım inşallah görürüzS
sat 16 Nisan cnm
Kesinlikle katılıyorum bulantı yüzünden hayattan tat alamıyorum iki gün serum yedim hastanede bu bulantı yüzündenmide bulantısı olmayan arkadaşlar mide bulantınız henüz yokken güzel güzel beslenin tavsiyem :) mide bulantısı başlayınca hiç bir şeyden zevk alamıyorsunuz
Ben de haşimatoyum :)Aynen hasimato.
Ay geçmiş olsun ya.benimde bulantılar arttı erik ve leblebiyle besleniyorum resmen.en son 7. Haftada gördük bizde kalp atışlarını dinledik gayet iyiydi.imkan olsada hergün görsek keşkeEvet canim yaa sorma bu bir haftadir cok bulaniyo.azcik gecer gibi oluyo biseyler yemege calisiyorum sonra yine ayni.bide ustune faranjit oldum oksuruk falan sorma yatiyorum sürekli.bebisler iyi heralde ama carsamba yine kalp atislarini duyduk.1.5 cm olmus ikiside.seninkiler nasil sen nasilsin canim
TMM CANIM BEN DE ERKEN GİDECEĞİM BU GİDİŞLE KALP ATIŞI İÇİNKesem 4. Hafta 4mm ydi. Kalp atışını ise 5+5 te duydum.
teşekkürler inş ben de sorunsuz tüm ölçüleri görürümBenimki 4+4 te 6,8 5+4 te 2 cm olmuştu daha sonra gitmedim. Önemli olan bir sonraki kontrolünde kesenin büyüme hızı yani gelişimi demişti doktorum. kalp atışı içinde 7+3 te gidiyorum 2 haziranda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?