2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım seninki normal. Hem kesen de görünmüş. Kanaman falan da yok. İçini ferah tut, bebeğin seninle Allah'ın izniyle.

Pazartesi gideceğim canım.
İnş Öyledir ya tedirgin oldum bi belirtide olmayınca ,kanamam yok çok şükür akıntımda yok sadece progesteron kullanıyorum ,ben Çarşamba gün hastanede ultrason için randevum vardı zaten ama ben kendi özel doktoruma gidiyorum o cuma gel dedi ..ol madı hastaneye giderim cuma günüüde bida giderim doktoruma hayırlı sı olsun inş canım sende kötü Düşünme

Sat kaç canım? İnşallah hersey yolundadir

Benimki 4+4 te 6,8 5+4 te 2 cm olmuştu daha sonra gitmedim. Önemli olan bir sonraki kontrolünde kesenin büyüme hızı yani gelişimi demişti doktorum. kalp atışı içinde 7+3 te gidiyorum 2 haziranda inşallah
Bulantımn var mi canım ? Ben bugün 6+4 oldum göğüs hassasiyeti ve baş dönmesi var progestan kullanıyorum mide bulantım oluyor ara sira ama ilactan mi bilemiyorum

Hoşgeldin sağlıkla gelsin bebişlerimiz inş bendede troid var ilac kulaniyorum Allahtan hamilelikten önce farkettik ilaç ne kulaniyorum peki
Ben 12 senedir Tiroid hastasıyım euterox 175 MG kullanıyorum. Nasipse bu ikinci yavrum olacak. Kızımda 6 sene önce bir sorun çıkmadan ilaçla idare etmiştik bakalım inşallah bunda da bir şey olmaz.

Ben 12 senedir Tiroid hastasıyım euterox 175 MG kullanıyorum. Nasipse bu ikinci yavrum olacak. Kızımda 6 sene önce bir sorun çıkmadan ilaçla idare etmiştik bakalım inşallah bunda da bir şey olmaz.
Bende aynı ilacın 75 ilgini kullanıyorum. Zaman gectikcemi ilacı yukseltiyorlar senin baya yukselmis

Benimde ilk gebeligimde tsh 5.2 çıkmıştı ilac kullandım 7 aylikken dahiliye doktoru bırakabilirsin dedigi icin biraktim dogumdan sonra aşırı kilo verdim titreme ateş bu kez tahlilde zehirli guatr çıktı iyice bozuldu her gittiğim doktor ayri bi ilac verdi ben de kullanmadim bikac ay sonra duzeldi cok şükür tum gebelik boyunca kullanmak gerekmis cok dikkat edin kizlar ben daha baktirmadim tsh haftaya inşallah kan tahlili vercem

mide bulantısı olmayan arkadaşlar mide bulantınız henüz yokken güzel güzel beslenin tavsiyem :) mide bulantısı başlayınca hiç bir şeyden zevk alamıyorsunuz
Kesinlikle katılıyorum bulantı yüzünden hayattan tat alamıyorum iki gün serum yedim hastanede bu bulantı yüzünden

Merhaba,
Sacma mi olur diye sorup sormamakta cok kararsiz kaldim aslinda. Bugu 7+3um. Bulantı falan hic olmadi çok şükür. Tek belirtim goguslerimin sismesi ve dokununca agrimasiydi, ancak bu sabah itibari ile ne siskinligi kaldi ne agrisi. Sabah uyanir uyanmaz sertliginin gittigini hissettim, o kadar bariz bir degisim.

Kanamam falan yok, ama rahim ici kanamam vardi. Dr a persembe gunu gittim. Bu sebepten gidilir mi dra, acaba kalbi mi durdu diye dusunmekten alikoyamiyorum kendimi ...

Ay geçmiş olsun ya.benimde bulantılar arttı erik ve leblebiyle besleniyorum resmen.en son 7. Haftada gördük bizde kalp atışlarını dinledik gayet iyiydi.imkan olsada hergün görsek keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…