2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cimcim16 vallahi yeşil elma yiyorum, bazen ondan tiksiniyorum peynir ekmek yiyorum, bazen ondan tiksiniyorum yoğurt çorbası içiyorum :) ay ne bileyimmmm ne yediğimi şaşırdım:)

Bu arada kızlar bende hamilelik defteri var, popymam diye bi siteden aldım. Bulantıdan daha tutmaya başlayamadım ama güzellll

Eklentiler

• image.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 66
cimcim16 vallahi yeşil elma yiyorum, bazen ondan tiksiniyorum peynir ekmek yiyorum, bazen ondan tiksiniyorum yoğurt çorbası içiyorum :) ay ne bileyimmmm ne yediğimi şaşırdım:)
Ohhh cnm bak şükür kendini bunalımdan yiyecek hafif bişeler buluyorsun süper ben yoğurt ekmek yicem şimdi şu icimin yangını bi gitsin diye fakat kacgundur hiç yemek yapmıyorum acep bugün en az kokacak biryemek ne yapsam

yoğurt çorbası banada iyi geliyorda yaparken sürekli karıştırmak lazım kesilmesin diye bana fenalık geliyor karıştırırken mide bulantım tavan yapıyor. bi yapan olsada hergün yesem sıkılmam heralde

yoğurt çorbası banada iyi geliyorda yaparken sürekli karıştırmak lazım kesilmesin diye bana fenalık geliyor karıştırırken mide bulantım tavan yapıyor. bi yapan olsada hergün yesem sıkılmam heralde
Yapacak kimse yokmu burda cnm

Allah saglikla sihhatle bebeklerimizi kucagimiza alnayi

Valla cnm hamilelik mantari belki degildir ya da benim bu seferki farklidir cunku ayni akinti beyaz benfe de var
Çok insanda var cnm boşver takılacak birsey olduğunu pek sanmıyorum ben umursayamicam bunu zaten kafalar bimilyon

malesef benim annemde kayınvalidemde uzakta eşime hergün desem yemeyelim der çekilir kenara
Aniiii kız ben sana yaparım yaparım ama işte ulastiramamki komşularına söyle kiss nolcek elini beline koy hanım hanım ben iki canlıyım az insan olda ocagima bi çorba koy de

Aniiii kız ben sana yaparım yaparım ama işte ulastiramamki komşularına söyle kiss nolcek elini beline koy hanım hanım ben iki canlıyım az insan olda ocagima bi çorba koy de
valla saol canım düşünmen yeter. şunun şurasında 3 haftacık kaldı inşallah geçmesine mide bulantılarının. kendimi avutuyorum

Hamilelik eşime hiç yaramadı. Sabah kahvaltı hazırlamalar, temizlikler, iyi ki bu adamla evlenmişim diyorum arkadaşlarımın eşlerini gördüğümde. Bi duygusallaştım ben bu gün :)
Benimki nie odun ya sabah erken uyanio ben gözümü açınca uyu uyu çok erken diyo sessiz sessiz hazırlanıp gidiyo iyilikmi yapıyor yani çok uyutarak insan bir kahvaltı hazırlar

ay kıyamam ya, anlatamasın ki derdini, inş bulantıların kısa sürede sona erer diye dua edelim:)

Benimki yarın gelir büyük ihtimal ben fikrimi yazarım buraya resimde eklerim
merakla bekliyorum:)

Bu arada kızlar bende hamilelik defteri var, popymam diye bi siteden aldım. Bulantıdan daha tutmaya başlayamadım ama güzellll

güzel gözüküyor, cimcim16 dan da gelsin fotograf ona göre karar verip alacağım bende

Amma yoruldum bugün, belim çatlıyor resmen ağrıdan

Hamilelik eşime hiç yaramadı. Sabah kahvaltı hazırlamalar, temizlikler, iyi ki bu adamla evlenmişim diyorum arkadaşlarımın eşlerini gördüğümde. Bi duygusallaştım ben bu gün :)

Benim esimde oyle cok sukur ama bence normal olan bu.bizde bissuru sikintisina katlaniyoruz acisini ceken biziz. Onlarda cekicekler yani biraz.esleri yardim etmeyenlere allah guc ve sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…