- 20 Ocak 2013
- 243
- 210
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.201
Ohhh cnm bak şükür kendini bunalımdan yiyecek hafif bişeler buluyorsun süpercimcim16 vallahi yeşil elma yiyorum, bazen ondan tiksiniyorum peynir ekmek yiyorum, bazen ondan tiksiniyorum yoğurt çorbası içiyorum :) ay ne bileyimmmm ne yediğimi şaşırdım:)
varsa öyle bir yemek banada söyle :)Ohhh cnm bak şükür kendini bunalımdan yiyecek hafif bişeler buluyorsun süperben yoğurt ekmek yicem şimdi şu icimin yangını bi gitsin diye fakat kacgundur hiç yemek yapmıyorum acep bugün en az kokacak biryemek ne yapsam
yoğurt çorbası banada iyi geliyorda yaparken sürekli karıştırmak lazım kesilmesin diye bana fenalık geliyor karıştırırken mide bulantım tavan yapıyor. bi yapan olsada hergün yesem sıkılmam heraldecimcim16 vallahi yeşil elma yiyorum, bazen ondan tiksiniyorum peynir ekmek yiyorum, bazen ondan tiksiniyorum yoğurt çorbası içiyorum :) ay ne bileyimmmm ne yediğimi şaşırdım:)
Buldumki menemen cacık yapıcam en az bu kokuyor çorbalarda kokmuyor ama ben menemen yapıcam sanırım başka öneriniz varmı hatunlarrrrvarsa öyle bir yemek banada söyle :)
Yapacak kimse yokmu burda cnmyoğurt çorbası banada iyi geliyorda yaparken sürekli karıştırmak lazım kesilmesin diye bana fenalık geliyor karıştırırken mide bulantım tavan yapıyor. bi yapan olsada hergün yesem sıkılmam heralde
yoğurt çorbası yanına haşlanmış patates salatası :)Buldumki menemen cacık yapıcam en az bu kokuyor çorbalarda kokmuyor ama ben menemen yapıcam sanırım başka öneriniz varmı hatunlarrrr
Valla cnm hamilelik mantari belki degildir ya da benim bu seferki farklidir cunku ayni akinti beyaz benfe de varAma mantar kasintili olmuyormu cnm
malesef benim annemde kayınvalidemde uzakta eşime hergün desem yemeyelim der çekilir kenaraYapacak kimse yokmu burda cnm
Harikaaaaaa :) hafif hemdeyoğurt çorbası yanına haşlanmış patates salatası :)
Çok insanda var cnm boşver takılacak birsey olduğunu pek sanmıyorum ben umursayamicam bunu zaten kafalar bimilyonAllah saglikla sihhatle bebeklerimizi kucagimiza alnayi
Valla cnm hamilelik mantari belki degildir ya da benim bu seferki farklidir cunku ayni akinti beyaz benfe de var
Aniiii kız ben sana yaparım yaparım ama işte ulastiramamkimalesef benim annemde kayınvalidemde uzakta eşime hergün desem yemeyelim der çekilir kenara
valla saol canım düşünmen yeter. şunun şurasında 3 haftacık kaldı inşallah geçmesine mide bulantılarının. kendimi avutuyorumAniiii kız ben sana yaparım yaparım ama işte ulastiramamkikomşularına söyle kiss nolcek elini beline koy hanım hanım ben iki canlıyım az insan olda ocagima bi çorba koy de
Cnm ortalama herkes bulantili oyüzden kimse gelemiyo gelsede yazamiyo çabucak geçer inşMide bulantisindan ölüyorum benim.gibi olan varmı geçmişi okuyacağım 300 sayfa geçmiş olmuş konuşkan hamiş ler
Benimki nie odun ya sabah erken uyanio ben gözümü açınca uyu uyu çok erken diyo sessiz sessiz hazırlanıp gidiyo iyilikmi yapıyor yani çok uyutarak insan bir kahvaltı hazırlarHamilelik eşime hiç yaramadı.Sabah kahvaltı hazırlamalar, temizlikler, iyi ki bu adamla evlenmişim diyorum arkadaşlarımın eşlerini gördüğümde. Bi duygusallaştım ben bu gün :)
ay kıyamam ya, anlatamasın ki derdini, inş bulantıların kısa sürede sona erer diye dua edelim:)Bulantı benim büyük sınavım. Kızımda 9 ay boyunca 7/24 devamlı bulantı ve kusma oldu. Öyle ki bir gece önce kustum sabah doğuma girdimHatta o Yüzden ikinci bebeği bir süre düşünemedim. Ama halime şükrediyorum. Bulantılar sayesinde kilo Kontrolü kendiliğinden oldu 97kilo hamile kalmıştım kızımda ilk üç ay 5 kilo verdim toplamda 8 kilo ile hamileliğimi tamamladım. Bakalım bu yavrumda ne olacak. Eşimin işi yoğun hafta sonu da yok. Şimdi kızım da olunca zorlanıyorum. Kusmaktan değil de Kızımın "anneme ne oluyor" diye ağlamasına çok üzülüyorum
merakla bekliyorum:)Benimki yarın gelir büyük ihtimal ben fikrimi yazarım buraya resimde eklerim
Bu arada kızlar bende hamilelik defteri var, popymam diye bi siteden aldım. Bulantıdan daha tutmaya başlayamadım ama güzellll
Hamilelik eşime hiç yaramadı.Sabah kahvaltı hazırlamalar, temizlikler, iyi ki bu adamla evlenmişim diyorum arkadaşlarımın eşlerini gördüğümde. Bi duygusallaştım ben bu gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?