- 21 Nisan 2015
- 325
- 418
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.181
günaydın güzel ocak anneleri:) Güzel bir pazar yürüyüşünden sonra eşimle harika bir kahvaltı yaptık:) İlk çocuğumuz olduğu için acayip heyecanlıyız ve haftalık, aylık fotograf çekimlerine başladık. Gerçi ben hormon ilaçları kullandığım için şu an bile hafif göbeğim var, fotografta göbeği içine çekmeye çalışıyorum ama genede belli oluyor
Bulabilirsem gebelik günlüğü bulup yazmayı düşünüyorum, var mı ankarada bildiğiniz yerler, internetten baktım da çoğunun stogu bitmiş
Bulantılarım hiç yok şu an, olabildiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, normalde spor yapan biriydim ama doktor bu dönemde sadece yürüyüşe izin verdi... O da tempolu olmayacakmış20. haftaya kadar kilo almamam lazım, azıcık imkansız gibi ama deneyeceğim, ben biraz kilolu hamile kaldım, o yüzden bu kadar çabam
şimdi eşimle ev temizliğine başlayacağız, yarın iş günüşu okullar kapansa da sürekli uyusam
kızların çoğu " tıpış tıpış zamanlar" diye bir ajanda varmış ondan sipariş ettiler internetten. bi onlarınki gelsin memnun kalırlarsa bende alacağım. sizde bi o ajandayı araştırın isterseniz.Yahu şu gebelik günlüğünü nerden bulucaz :)
Benimki yarın gelir büyük ihtimal ben fikrimi yazarım buraya resimde eklerimkızların çoğu " tıpış tıpış zamanlar" diye bir ajanda varmış ondan sipariş ettiler internetten. bi onlarınki gelsin memnun kalırlarsa bende alacağım. sizde bi o ajandayı araştırın isterseniz.
aynen canımm çok teşekkürler şimdiden.Benimki yarın gelir büyük ihtimal ben fikrimi yazarım buraya resimde eklerim
kızz Senin avatar resmine bakıyorumda senin kızın olsa pek süslü olucak he :) giydirirsin o resimdekinden demiBenimki yarın gelir büyük ihtimal ben fikrimi yazarım buraya resimde eklerim
Aminn nn hepimize gostersin Rabbimkızz Senin avatar resmine bakıyorumda senin kızın olsa pek süslü olucak he :) giydirirsin o resimdekinden demigiydirirsin süslü süslü sonra gezmeye çıkarsınız beraber :) Allahım o günleri hepimize göstersin inşallah.
amin inşallah benimde içime erkek doğuyor ama hayırlısını versin Allah. bakalım kim önce cinsiyet öğrenecek. erkek olunca kolay gösteriyormuşta kızda b,raz zaman geçmesi gerekebiliyormuş sanırımAminn nn hepimize gostersin Rabbimkızzz ben onun azini burnunu yirimm hemde ne suslerim ben çok süslü değilim ama onu süslerimmm....ama nedense benim içime hep erkek doğuyor esimde aynı erkek hissediyor Rabbim sagliklisini nasip etsin ben kız çocuk hastasıyım
Çok sağol tatlım :)kızların çoğu " tıpış tıpış zamanlar" diye bir ajanda varmış ondan sipariş ettiler internetten. bi onlarınki gelsin memnun kalırlarsa bende alacağım. sizde bi o ajandayı araştırın isterseniz.
Hadi bakalım benim randevum 3 hafta sonra acaba doktor tahmin yurutebilecekmiamin inşallah benimde içime erkek doğuyor ama hayırlısını versin Allah. bakalım kim önce cinsiyet öğrenecek. erkek olunca kolay gösteriyormuşta kızda b,raz zaman geçmesi gerekebiliyormuş sanırım
banada 15-20 haziran arası gel dedi 2li test zamanı. deliricem zaman geçmiyor. 1-2 parçamı yoksa 10-15 miHadi bakalım benim randevum 3 hafta sonra acaba doktor tahmin yurutebilecekmiayyyyy bide belli oluyormuş düşunsene hemen 1 2 parça alırım mutlaka
Ayyyy ozaman benimde ikili zamanı oluyorbanada 15-20 haziran arası gel dedi 2li test zamanı. deliricem zaman geçmiyor. 1-2 parçamı yoksa 10-15 mi
bende bazen mayıs annelerini okuyorum yeni doğum yapmışlar heyecanları çok güzel, heyecanlanıyorum bende :) hadi bakta bakalım bizede haber ver canımAyyyy ozaman benimde ikili zamanı oluyorRabbim sağlıklı olmasını nasip eder inş 1 2 parça alırım daha alışveriş için çok erken ileriki aylarda saldiririmmm gördüğüm herseye kan testleri neler yapıyorlar acaba ben gidip aralık anneleri grubundan kopya çekim
heyecanla bekliyoruz canımm bakalım ilk kim yazacak buraya cinsiyeti :) benim mide bulantılarım azaldı gibi ama iştahsızlık var yemek yemesem banamısın demiyor vucut.Mİdem mîdelikten çıktı. Kusmaktan bi hal oldum. Geçsin artık bulantılarr :/ ayrıca 13 hafta da falan cinsiyeti belli olanlar var. Bakalım bizim nolucak :)
Bende de var sanirim hamilelik mantari bir oncekinde oyle demislerdi kokusuz beyaz akinti bazen koyu sari oluyorBende yeni başladı cnm ya beyaz bende telaslandim ama doktordan çıktıktan sonra başladı oyüzden soramadim...ultrasona girdim birkaç saat sonra başladı acep niden
Ama mantar kasintili olmuyormu cnmBende de var sanirim hamilelik mantari bir oncekinde oyle demislerdi kokusuz beyaz akinti bazen koyu sari oluyor
Cnm ya kiyamamcimcim16 ah içimiz geçti tabii kusmakta. 1 ay sonra yine aktifleşiriz :)
herkesler iyi şükür mideleri elimizden bişe gelmiyoki arkadaşlar ne önersek boş belli zaman sürecek işte Rabbim kolaylik versin hepinize hepimizeKızlaarrr bu bulantı beni bendenn aldı.. 2haftadır evdeyim 24 saat bulanırmı yaaaaburaya bile bakamıyorum, önceki sayfalara çok bakamadığım için sizde durumlar nedirrrrr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?