- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.561
selam canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :) benimde yarın randevum var öyle heyecanlıyımki keseyi görmüştük 10 gün önce ama henüz bebişi görmemiştik korkuyorumHerkese merhaba. Rutin testleri sağlık ocağında yaptırdım bugün. Bir tek idrar testini yapmıyorlarmış. Onu da hastanede yaptıracağım. Ctesi de sonuçları dr'uma götüreceğim. En son geçen ctesi gitmiştim. Kalbini duymuştuk. İnşallah sonuçları götürünce de ultrasonla bakar :)
Masallah canin gozun aydin insallah saglikli dogduklarini da goruruzKizlaaaaarrr bebisimin kalp atislarini duydum yinee ay doyamiyo insan yaa :)))
10 gun once kanamam olmustu hani bidaha olmazsa 11.hafta gidcektim ama meraktan duramadim hala dusuk riskim varmi diye gittim hem tsh olcturdum...Dusuk riskim yokmus ama crinon jele devam (biktim her gece her gece ama mecbur saglikli olsunlarda) 9+2gunlukmus 2.53 cm mis :)))
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hanimlar....
Ben de aynı duygulardaydım ama gördük şükür. İlk başta (5 haftalıkken) sadece keseyi görmüştüm. Sonra iki hafta içim içimi yedi. Olumsuz olmamaya çalış :)selam canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :) benimde yarın randevum var öyle heyecanlıyımki keseyi görmüştük 10 gün önce ama henüz bebişi görmemiştik korkuyorum
Bna kanaman gözüküyor dediğinde rapor istedim işe gitmemek için,mimarım biraz bu sıralar yoğun çalısıyoruz dedim,onu bile biraz ıstemeye ıstemeye verdi.Cok cıddı bir durum olsaydı dıyorum,daha farklı konusurdu.Birde camasırımıza gelen bır kan vs olmadığından şuan kendimi avutuyorum açıkcası.Bu arada progestan bana yan etkileri odu baş dönmesi ve bulantımı fazlalaştırdı.Sende var mı birşeyler? 1 kutuyu bıtırmek uzereyım ınş tekrar kullanmak zorunda kalmam.2. dr meselesini de herkese öneririm,tek bir dr a bağlı kalmamak lazm,ikisinin dediklerini çakıştırıcamMihriaydin canim bana igne falab vermedi sadece progestan verdi gunde 3 defa rapor al dinlen dedi bebegin iyi oldugunu gelisiminin normal oldugunu soyledi hatta ilk gittigim dr.hafif bir kanama gordu demeseydim onu bile soylemiycektim kendi drum kafani rahat tut dedi hatt 4 gunluk dinlenme bile yeter cok onemli bisey degil dedi ama iste insan yine de kafayi takiyor sana da cok gecmis olsun cnm bakalim bende devlette bi drdan randevu bakayim en azindan kanama alani azalmismi azalmamismi ona bakarim
keşke yakın olsaabende de aynı sekılde adet sancısına benzer sancılar oluyor arkadaşlar. doktorum rahmin genişlemesinden dolayı böyle gerilme ve sancıların normal oldugunu söyledi.
bu arada taze denız balıgı sormuşsunuz . istanbulda oturanlar için karaköy deki balıkcılardan taze deniz çuprası bulabilirsiniz rahatlıkla . biz ordakı balıkcılarla ahbap olduk artıktavsiye ederim.
İnşallah canım bebeğini görürsün ama kalp atışı için çok erken olur ben 7+4 üm son anda duyduk nefes alınca kaybettik kalbini :) Küçücük bile olsa o kadar güzel bi duygu ki Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.ay çok mutlu oldum senin adına. benimde doktorum rahmin çok kalınlaşmış çok güzel dedi. keseyi görmüştük en son 10 gün önce gitmiştik yarında kontrolümüz var inşallah bebişi görürüz dua edin benim içinde
Biooil var gratislerde satiliyor canim.catlaklar icin falan iyi geldigini sagda solda okumustum,banyidan sonra suruyorum.goguslerime birden buyuduler cunku.birde benim goguslerimde pisik gbi bisiler olusmaya baslamisti kasinioda doktor yirtilmalar olabilir badem veya bebeyagi sur dedi bendr badem killandirio die zeytinyagli bebeyagi aldm ama degisen bisi olmadi 16.haftada ilacli krem verioruz ama daha cok erken dedi o ole diince baskada almak istemedm napim bilmiorm goguslerim kucuktu irilesince ortalarindan gogus ucuna dogru bunlar olmaya basladi korkuyorum da cok catlarsa die ama ne yapim ne alayim ne kullanayim bilemedim varmi kullanan kizlar aranizda
aslında karamsar değilim çoğunlukla ama bebişi görsek bi rahatlıcam böyle. dışarıya pozitif görünüyor ama kafama takılıyor sanırım rüyama giriyor genellikle :)Ben de aynı duygulardaydım ama gördük şükür. İlk başta (5 haftalıkken) sadece keseyi görmüştüm. Sonra iki hafta içim içimi yedi. Olumsuz olmamaya çalış :)
Aaa istanbula mi tasiniyorsununuz super ne tarafta olucaksiniz@elcio cnm ben geziyorum ama sık sık oturuyorum küçük küçük adımlarla sakin sakin geziyorum....bende 3 ay dikkat etmeye çalışıyorum oyüzden elimi hiç bişeye surmuyomtemmuz sonunda Allahın izniyle taşımayı dusunuyorum fakat bu ay eşya toplamaya cekiniyorum açıkçası dinlenmem lazım aslında temmuzda yorulucam çünkü....soğuk bursalilar terkediyorum sizi kanı kaynayan istanbullularla sarilcam
haydi hayırlısı bizde yarın gidiyoruz :)16 hazirana randevu aldım kaldı 2 hafta :)
Hahaa :) Cumartesiye kadar ben de her gece gördüm rüyamda. Olumsuz olmadım ama müthiş bir merak ve endişe vardı. Sesi duydum. Bebişi gördüm. Rüyalar da kesiliverdi :) İnşallah sen de hayırlısıyla görürsün de rahatlarsın..aslında karamsar değilim çoğunlukla ama bebişi görsek bi rahatlıcam böyle. dışarıya pozitif görünüyor ama kafama takılıyor sanırım rüyama giriyor genellikle :)
askolsun neyse cnm kendine dikkat ette fazla yorma kendini tamammi@elcio cnm ben geziyorum ama sık sık oturuyorum küçük küçük adımlarla sakin sakin geziyorum....bende 3 ay dikkat etmeye çalışıyorum oyüzden elimi hiç bişeye surmuyomtemmuz sonunda Allahın izniyle taşımayı dusunuyorum fakat bu ay eşya toplamaya cekiniyorum açıkçası dinlenmem lazım aslında temmuzda yorulucam çünkü....soğuk bursalilar terkediyorum sizi kanı kaynayan istanbullularla sarilcam
Anadolu yakasına gelicemAaa istanbula mi tasiniyorsununuz super ne tarafta olucaksiniz
Allahın izniyle inşallah ya :) sonrasında birşeyden korkmıcam ya :)Hahaa :) Cumartesiye kadar ben de her gece gördüm rüyamda. Olumsuz olmadım ama müthiş bir merak ve endişe vardı. Sesi duydum. Bebişi gördüm. Rüyalar da kesiliverdi :) İnşallah sen de hayırlısıyla görürsün de rahatlarsın..
Can8m ben bi onceki hamileligimde pragncare mi ne oyle bisey kullanmtisim drum yazmistibilmiyorumki baska bisi onermiorum dedi ama bu hafta bi cildiyeciye gideyim diorum nette buldum ii marka ama bilmiyorumda napayayim kararsiz kaldim
askolsun neyse cnm kendine dikkat ette fazla yorma kendini tamammi
Ohhh seninki çok yakın bana daha coookkkk varhaydi hayırlısı bizde yarın gidiyoruz :)
Amin canımm cümlemizinkini inşallah.ay canım ya çooook sevindimilk aşamayı atlattık allah sağsalim kucaklarımıza almayı da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?