2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :) benimde yarın randevum var öyle heyecanlıyımki keseyi görmüştük 10 gün önce ama henüz bebişi görmemiştik korkuyorum

Masallah canin gozun aydin insallah saglikli dogduklarini da goruruz

selam canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :) benimde yarın randevum var öyle heyecanlıyımki keseyi görmüştük 10 gün önce ama henüz bebişi görmemiştik korkuyorum
Ben de aynı duygulardaydım ama gördük şükür. İlk başta (5 haftalıkken) sadece keseyi görmüştüm. Sonra iki hafta içim içimi yedi. Olumsuz olmamaya çalış :)

Bna kanaman gözüküyor dediğinde rapor istedim işe gitmemek için,mimarım biraz bu sıralar yoğun çalısıyoruz dedim,onu bile biraz ıstemeye ıstemeye verdi.Cok cıddı bir durum olsaydı dıyorum,daha farklı konusurdu.Birde camasırımıza gelen bır kan vs olmadığından şuan kendimi avutuyorum açıkcası.Bu arada progestan bana yan etkileri odu baş dönmesi ve bulantımı fazlalaştırdı.Sende var mı birşeyler? 1 kutuyu bıtırmek uzereyım ınş tekrar kullanmak zorunda kalmam.2. dr meselesini de herkese öneririm,tek bir dr a bağlı kalmamak lazm,ikisinin dediklerini çakıştırıcam İnş.perşembe günü kanama gözükmezde içimdeki bu evham çıkar gider...

keşke yakın olsaa

İnşallah canım bebeğini görürsün ama kalp atışı için çok erken olur ben 7+4 üm son anda duyduk nefes alınca kaybettik kalbini :) Küçücük bile olsa o kadar güzel bi duygu ki Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.

Biooil var gratislerde satiliyor canim.catlaklar icin falan iyi geldigini sagda solda okumustum,banyidan sonra suruyorum.goguslerime birden buyuduler cunku.

Ben de aynı duygulardaydım ama gördük şükür. İlk başta (5 haftalıkken) sadece keseyi görmüştüm. Sonra iki hafta içim içimi yedi. Olumsuz olmamaya çalış :)
aslında karamsar değilim çoğunlukla ama bebişi görsek bi rahatlıcam böyle. dışarıya pozitif görünüyor ama kafama takılıyor sanırım rüyama giriyor genellikle :)

Aaa istanbula mi tasiniyorsununuz super ne tarafta olucaksiniz

aslında karamsar değilim çoğunlukla ama bebişi görsek bi rahatlıcam böyle. dışarıya pozitif görünüyor ama kafama takılıyor sanırım rüyama giriyor genellikle :)
Hahaa :) Cumartesiye kadar ben de her gece gördüm rüyamda. Olumsuz olmadım ama müthiş bir merak ve endişe vardı. Sesi duydum. Bebişi gördüm. Rüyalar da kesiliverdi :) İnşallah sen de hayırlısıyla görürsün de rahatlarsın..

askolsun neyse cnm kendine dikkat ette fazla yorma kendini tamammi

ikili test için giden var mı ya da bilgisi olan var mı? ben gelecek hafta dr kontrolüne gidicem bu yüzden önceden dr ile konuşan ya da bilgisi olan varsa sormak istedim.

Allahın izniyle inşallah ya :) sonrasında birşeyden korkmıcam ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…