- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.581
Ben 16 haziranda gidicem bana önemli testlerimizi yapıcaz dedi ama ne olduğunu sormaya akıl edemedim tutuluyorum bebisi görünce alışamadım hala sakin olmayaikili test için giden var mı ya da bilgisi olan var mı? ben gelecek hafta dr kontrolüne gidicem bu yüzden önceden dr ile konuşan ya da bilgisi olan varsa sormak istedim.
ins.cnm bu doktorlarin rapor istendigindeki tepkileri beni oldurucek zaten bende rehber ogretmenim herseyi gectim bu moralle okula gittigimde zaten hicbisey yapamam evde bile yarim saatte bir wcye gidiyrm bisey varmi diye progestanin bendede ayni yan etkileri var zaten birazda oyuzden verdi raporu basdonmesi yapiyor ve gozlerim karariyor sonra uyuyorum.Bna kanaman gözüküyor dediğinde rapor istedim işe gitmemek için,mimarım biraz bu sıralar yoğun çalısıyoruz dedim,onu bile biraz ıstemeye ıstemeye verdi.Cok cıddı bir durum olsaydı dıyorum,daha farklı konusurdu.Birde camasırımıza gelen bır kan vs olmadığından şuan kendimi avutuyorum açıkcası.Bu arada progestan bana yan etkileri odu baş dönmesi ve bulantımı fazlalaştırdı.Sende var mı birşeyler? 1 kutuyu bıtırmek uzereyım ınş tekrar kullanmak zorunda kalmam.2. dr meselesini de herkese öneririm,tek bir dr a bağlı kalmamak lazm,ikisinin dediklerini çakıştırıcamİnş.perşembe günü kanama gözükmezde içimdeki bu evham çıkar gider...
Çok sevindim hep sağlıklı olsun inş. ..yani bebisin gelişimi önden mi gidiyor cnm
Canımmm gözün aydın çok sevindim. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
canım çok sevindimanlaşılan senin bebiş önden gidiyo rahat ol artık
Aiyy 1 hafta arayla ultrason görüntüleri nasıl buyuyor Allah ım kocaman :) MaşaAllahKizlar bebegime bakin çok tatlımasllah ellerimiz ayaklarimz ooluşmuş
kalp atışını sonra duysamda olur bebişi bi görelimde :) yarın bizde 7.haftamıza giricez inşallahİnşallah canım bebeğini görürsün ama kalp atışı için çok erken olur ben 7+4 üm son anda duyduk nefes alınca kaybettik kalbini :) Küçücük bile olsa o kadar güzel bi duygu ki Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.
ama bende 10 gündür heyecan içindeyim :) hatta dayanamadım cuma günü ofisin altındaki polikliniğe bile gittim :)Ohhh seninki çok yakın bana daha coookkkk var
keseyi gördük demişsin alttan mı baktı karından mı ?selam canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :) benimde yarın randevum var öyle heyecanlıyımki keseyi görmüştük 10 gün önce ama henüz bebişi görmemiştik korkuyorum
maşallah yaa kaç haftalık sizin:)Kizlar bebegime bakin çok tatlımasllah ellerimiz ayaklarimz ooluşmuş
Kizlar bebegime bakin çok tatlımasllah ellerimiz ayaklarimz ooluşmuş
karından bakmıştı canım 4+5 idik ozaman gördü. ilk reglime 1 gün kala gittiğimizde keseden emin olamamıştı. en son gördüğünde çok sağlıklı duruyor demişti tam rahmin ortasında rahminde çok kalın görünüyor diyekeseyi gördük demişsin alttan mı baktı karından mı ?
ayy yerim çok tatlı bu ya :)Buda bizim resmimizzz canlar
Masallah kuzuyaaa saglikla buyusun dogsun insallah canimmKizlar bebegime bakin çok tatlımasllah ellerimiz ayaklarimz ooluşmuş
Masallah cnm bizide mutlu ettinkızlar çook güzel haberlerle geldim biz bugün kalp ritmini gördük sesini duyamamıştık ki son anda onuda duyduk çok şükürKese etrafı temiz dedi yumurtalıklarım iyi durumdaymış. Rahim kapalıymış düşük riski yok dedi çooook mutluyuz teyzeleri
Insallah guzel haberlerle gelirsin canim bende yarin gidicem kontroleay çok mutlu oldum senin adına. benimde doktorum rahmin çok kalınlaşmış çok güzel dedi. keseyi görmüştük en son 10 gün önce gitmiştik yarında kontrolümüz var inşallah bebişi görürüz dua edin benim içinde
ayy yerim çok tatlı bu ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?