2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ikili test için giden var mı ya da bilgisi olan var mı? ben gelecek hafta dr kontrolüne gidicem bu yüzden önceden dr ile konuşan ya da bilgisi olan varsa sormak istedim.
Ben 16 haziranda gidicem bana önemli testlerimizi yapıcaz dedi ama ne olduğunu sormaya akıl edemedim tutuluyorum bebisi görünce alışamadım hala sakin olmaya

A
ins.cnm bu doktorlarin rapor istendigindeki tepkileri beni oldurucek zaten bende rehber ogretmenim herseyi gectim bu moralle okula gittigimde zaten hicbisey yapamam evde bile yarim saatte bir wcye gidiyrm bisey varmi diye progestanin bendede ayni yan etkileri var zaten birazda oyuzden verdi raporu basdonmesi yapiyor ve gozlerim karariyor sonra uyuyorum.

Çok sevindim hep sağlıklı olsun inş. ..yani bebisin gelişimi önden mi gidiyor cnm
Canımmm gözün aydın çok sevindim. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin

canım çok sevindim anlaşılan senin bebiş önden gidiyo rahat ol artık

Kizlar cok tesekkur ederim Rabbim kucagimiza almayi huzurla saglikla buyutmeyi hepimize nasip etsin...Evlatla sinamasin Rabbim...
Ben bisey soramadim heycandan annem sordu 2.53 iyimi yani diye cok iyi genelde 2 cm olur dedi...Birde kendi doktorum degildi daha yakinimdaki doktora gittim ayrintili bilgi pek vermedi yogundu baya...
En guzelide dusuk riskimin geçmiş olmasi kizlar vallahi isyan etmiyorum ama yatmaktan usandim
Bel agrimida sordum gayet normal bebek tamamen yerlesiyor dedi...
Sonraaa fissur var bazen kanama oluyor dedim basur ve fissur gebelikte artar onunda bebege zarari yok dedi kabizlik icin kullandigim surupta zararsizmis gunde 2 yada 3 kasik icilirmis...
Boyle boool naneli yayla corbasini ne zaman icicem yaa ozledim

Beni ayin sonnda 2li teste çağırdı ama BN ona gitmicgimi doktora söyledim sncta hastada olsa dogurcam sağlıklı olsa da canlı canlıonu aldirazsnya .. BBN kontural amaçlı tekrardan ultrosanla baktirmaya dvm edicmm..

kalp atışını sonra duysamda olur bebişi bi görelimde :) yarın bizde 7.haftamıza giricez inşallah

keseyi gördük demişsin alttan mı baktı karından mı ?
karından bakmıştı canım 4+5 idik ozaman gördü. ilk reglime 1 gün kala gittiğimizde keseden emin olamamıştı. en son gördüğünde çok sağlıklı duruyor demişti tam rahmin ortasında rahminde çok kalın görünüyor diye

Insallah guzel haberlerle gelirsin canim bende yarin gidicem kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…