- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.601
aa ozaman haberleşelim mutlaka :) ne kadarlık hamilesin?Insallah guzel haberlerle gelirsin canim bende yarin gidicem kontrole
Ay nasıl tatlı Allah nazardan saklasınnnnnBuda bizim resmimizzz canlar
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım haber ver bizlere deÇok heyecanlıyım 8+1 deyim, 18:30 da 3. doktor randevum var kızlarrrrr.
Lekelenmem hafif hafif devam ediyor , hala risk olabilir..
Çok dua edin bana lütfenkızlar ....
İnşallah güzel bir poz verir de minik yavru ,ben de eklerim buraya
25 gün mü annem çok varmış :) ama olsun değer valla bu güzel görüntüye maşallah maşallah :)insallah sende 25 gun sonra boyle gorursun tatlim ay insan bakmaya doyamiyo bide tam belli olsa napicam belli degil
Çok heyecanlıyım 8+1 deyim, 18:30 da 3. doktor randevum var kızlarrrrr.
Lekelenmem hafif hafif devam ediyor , hala risk olabilir..
Çok dua edin bana lütfenkızlar ....
İnşallah güzel bir poz verir de minik yavru ,ben de eklerim buraya
ay yesinler senin ponçiğini :) bende koymak istiyorum böyle yaBu da benim ponçiğim :)
25 gün mü annem çok varmış :) ama olsun değer valla bu güzel görüntüye maşallah maşallah :)
ya bu minyatur bi bebek cidden. Masalla:) 9. Haftadaymissin da tam kac hafta kac gunluk? Boyu ne kadar? Cok heyecanli:)Kizlar bebegime bakin çok tatlımasllah ellerimiz ayaklarimz ooluşmuş
Canim saglik ocaginda yaptirdigin testler hemogram glukoz tsh ve hbsag anti hbs mi bana bunlarin disindakileri yapmadilarda rutin yapilanlar bunlarmis oyle dedilerHerkese merhaba. Rutin testleri sağlık ocağında yaptırdım bugün. Bir tek idrar testini yapmıyorlarmış. Onu da hastanede yaptıracağım. Ctesi de sonuçları dr'uma götüreceğim. En son geçen ctesi gitmiştim. Kalbini duymuştuk. İnşallah sonuçları götürünce de ultrasonla bakar :)
O zaman yarın bekliyoruz hayırlısıylaay yesinler senin ponçiğini :) bende koymak istiyorum böyle ya
yarın gidicezHamilelik takviminden yola cikarak dedim tatlim.insallah daha erkende gorursunne zaman bidahaki kontrol
Ayyy hemen ocak gelsin :)Bu da benim ponçiğim :)
Bana da dediler ki dr'unuzun istediğinden daha fazlasını yapacağız. Ekstra testler var bakalığın istediği. Sadece idrarı dışarıdan yaptır dediler.Canim saglik ocaginda yaptirdigin testler hemogram glukoz tsh ve hbsag anti hbs mi bana bunlarin disindakileri yapmadilarda rutin yapilanlar bunlarmis oyle dediler
biz daha çok miniğiz teyzesi :) kesenin içinde görünsün de önce bir :)O zaman yarın bekliyoruz hayırlısıyla
Duyucaksin Allah in izniyle canimm...yarın gidicezyarın görsek bebişi kesede yeter sonraki haftada sesini duymaya razıyım :)
amin inşallah. zor bir dönem olmuş seninki ama şükürler olsunki güzel sonuçla bitmiş. darısı bizlerin başınasıklıkla gelemiyorum buraya ama geçmiş sayfalara dönüp bakınca kanaması olup telaş yaşayanları okudum.4 yaşında bir oğlum var.oğluma hamileliğimin ilk haftalarında kanamam oldu.ve kese etrafına birikmiş bir kanama kitlesi daha vardı.1 hafta kadar sürdü kanamanın temizlenmesi.düşük tehlikem de vardı üstelik.hatta acil olarak gittiğimiz ilk doktor muhtemelen düşük yapıyorsun dedi.hemen ardından doktoruma ulaştık o rahatlattı ama korku dolu anlardı.9 ay boyunca hissttiğim her akıntının kanama olması korkusuyla geçti.Allah'ıma binlerce şükür ki oğluşum sağlıklı sıhhatli doğdu.
şimdi 2.bebeğime hamileyim.hala acaba bişey olacak mı korkusu yaşıyorum ama mantık çerçevesinde düşünüldüğünde bizim yapacağımız hiç bir şey yok.Allah doğmasını nasip edecekse sağlıkla doğarlar.(İnşallah Allah doğan ve doğacak olan yavrularımızın acısını,derdini,sıkıntısını yaşatmasın.)ve umarım hamilelikteki en büyük derdimiz bulantılarımız olsun:)
Ooo super insallah ben kucukyalidayim, bu taraflar. gelirseniz park arkadasi oluruzAnadolu yakasına gelicem
amin inşallah. zor bir dönem olmuş seninki ama şükürler olsunki güzel sonuçla bitmiş. darısı bizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?