2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım haber ver bizlere de
 
Insallah canim dualarim seninle...Rabbim bebegini sana bagislasin icini ferah tut bendede kirmizi kanama oldu hemde kahveden daha riskliymis kirmizi kan ama bak bugun yine bebisi gördük Rabbim yardimcin olsun
 
Kizlar bebegime bakin çok tatlımasllah ellerimiz ayaklarimz ooluşmuş
ya bu minyatur bi bebek cidden. Masalla:) 9. Haftadaymissin da tam kac hafta kac gunluk? Boyu ne kadar? Cok heyecanli:)

Ben de bugun mide bulantim icin gittim doktora. Normalde daha 2 hafta sonraydi kontrolum ama gitmisken ultrasonla baktik yine. 6 gunde 2 kati uzamis harika bi sey. Artik iyice belli oluyo. Bi dahaki gidisimizde boyle seninki gibi kocaman olmus olur ins.:)
 
Canim saglik ocaginda yaptirdigin testler hemogram glukoz tsh ve hbsag anti hbs mi bana bunlarin disindakileri yapmadilarda rutin yapilanlar bunlarmis oyle dediler
 
sıklıkla gelemiyorum buraya ama geçmiş sayfalara dönüp bakınca kanaması olup telaş yaşayanları okudum.4 yaşında bir oğlum var.oğluma hamileliğimin ilk haftalarında kanamam oldu.ve kese etrafına birikmiş bir kanama kitlesi daha vardı.1 hafta kadar sürdü kanamanın temizlenmesi.düşük tehlikem de vardı üstelik.hatta acil olarak gittiğimiz ilk doktor muhtemelen düşük yapıyorsun dedi.hemen ardından doktoruma ulaştık o rahatlattı ama korku dolu anlardı.9 ay boyunca hissttiğim her akıntının kanama olması korkusuyla geçti.Allah'ıma binlerce şükür ki oğluşum sağlıklı sıhhatli doğdu.
şimdi 2.bebeğime hamileyim.hala acaba bişey olacak mı korkusu yaşıyorum ama mantık çerçevesinde düşünüldüğünde bizim yapacağımız hiç bir şey yok.Allah doğmasını nasip edecekse sağlıkla doğarlar.(İnşallah Allah doğan ve doğacak olan yavrularımızın acısını,derdini,sıkıntısını yaşatmasın.)ve umarım hamilelikteki en büyük derdimiz bulantılarımız olsun:)
 
Canim saglik ocaginda yaptirdigin testler hemogram glukoz tsh ve hbsag anti hbs mi bana bunlarin disindakileri yapmadilarda rutin yapilanlar bunlarmis oyle dediler
Bana da dediler ki dr'unuzun istediğinden daha fazlasını yapacağız. Ekstra testler var bakalığın istediği. Sadece idrarı dışarıdan yaptır dediler.
 
amin inşallah. zor bir dönem olmuş seninki ama şükürler olsunki güzel sonuçla bitmiş. darısı bizlerin başına
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…