- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #6.681
Afiyet şeker olsun valla benim canım çekti bende anlayamadım 2 tabak yedim hemde koklaya koklayakırk yıl düşünsem hazır çorba çekmez canım vallabugün kermes vardı okulda, iştahı açık bir hamiş olarak her şeyden yedim desem yeri, midem tıka basa dolu, kocaman göbeğim oldu
KIZLAR ilk caniniz ne cekti neye as erdiniz...Ben limonataya aserdim soyle buz gibi...5.haftadaydim o zaman:)
(( duyanda simdi dogumum yaklasmis sanar:)))
Asermedir heraldee :) Afiyet olsun canimmaşerme mi bilmiyorum ama dün baklava istedi canım
lierac ın çatlat önleyici jelini mi aldın canım, bir sitede 200 ml indirimde bende düşm ama en doğalı eart mama angel baby, oda oldukça pahalıbazıların kakao ve badem yağı en doğalı ve güzeli diyorlar ama karar veremedim, hamilelik geçmişi olan arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz:)
ben aşılamadan sonra rapor istemiştim, doktorum vermemek için uğraştı, gerçi haklıydı, evde psikolojin bozulacak , rapor vermekte sıkıntı yok da ilerde kullan rapor hakkını diye ikna etmişti beni
progestan ayrı vaka, bugün kermes vardı okulda, görevliydim ama ayağıma kara sular indi desem yeri, kasıklarım çatladı ağrıdan, zırt pırt wc ye gittim acaba bişi oldu mu diye... Akıntıyı kanama gibi hissediyorum çünkü
Histtt şimdi tek tek sayariz ya sayilanlari canimiz isterseKIZLAR ilk caniniz ne cekti neye as erdiniz...Ben limonataya aserdim soyle buz gibi...5.haftadaydim o zaman:)
:))))Histtt şimdi tek tek sayariz ya sayilanlari canimiz isterse
lierac ın çatlat önleyici jelini mi aldın canım, bir sitede 200 ml indirimde bende düşünmüyor değilim ama en doğalı eart mama angel baby, oda oldukça pahalıbazıların kakao ve badem yağı en doğalı ve güzeli diyorlar ama karar veremedim, hamilelik geçmişi olan arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz:)
ben aşılamadan sonra rapor istemiştim, doktorum vermemek için uğraştı, gerçi haklıydı, evde psikolojin bozulacak , rapor vermekte sıkıntı yok da ilerde kullan rapor hakkını diye ikna etmişti beni
progestan ayrı vaka, bugün kermes vardı okulda, görevliydim ama ayağıma kara sular indi desem yeri, kasıklarım çatladı ağrıdan, zırt pırt wc ye gittim acaba bişi oldu mu diye... Akıntıyı kanama gibi hissediyorum çünkü
Ne aç gözlü oluyormuş insan hamisken:))))
Yaaa bak onu dusunemedimm kuzum ben pardon :))
2 hafta zor dayanmisim bugün randevumu öne alıp pit pit duymusum bi tanesi de gözün aydın yazmamisAmannn amannnn hamiş tribinemi girdin senmasaallah hh demedikmi tühhhhhhh bize
7+ 0 dım canım bugünHayırlı olsun cnm kaç haftada duydun
gidip bakıcam artık canım.hem hamilelikten öncede o doktora gitmiştim.miyomları o söylemişti hiç bir sorun yok hemen hamile kal demişti .şimdide böyle konuşuyor.o yüzden canımı sıktı .bende bugün komşumla gezmeye gittik ağrılara inat çok iyi geldi vallaayy cok sukur okudum sayfalar almis basini gitmis giremedim kacgundur. @cimcim kiz seni cok merak etmeye basladim ne kadar enerjiksin okudukca yazdiklarini icim kipir kipir oluyor. esim cok evhamli dogru duzgun biyere cikmioruz benide korkutuo 3 ay dikkat etcez kim ne derse desin dio yani calisirken hamile kalsaymisim nolurmus bilmiorumminimoy canim ben rentipta nazmiye senturke gidiorum memnunumda guler yUzlu birisi hem hastanede yakin esentepedede ibrahm bey vardi ama karsi komsumun kardesi orda dogm yapti gecen hafta demet hanima mahfetmisler kizi hastanr igrenc pas icinde dedi vazgectim bide sezeryan yokmus anadolu hast gondrriolarms zaten o hastanede cok kotu oyüzden vazgectm kismetse normal dogumu dusunuorm ama ya kotu bisi olur sezeryana alinmam gerekirse nasi olcak die vazgectm.allah yardmcin olsn canim o doktorada cok kizdim zaten evhamliyiz duzgun yorum yapsa ya anlatsa ya kardesnin arkadsndada var bisuru miyom 7 aylik hamile ve gayet ii dogumda gecer aliriz dems tabi ikinizin durumunda fark varmi bilemiorum bi bak istersen ben memnunum
evt 100mglık günde bi tane alıyorum ben de önlem olarakKızlar bişey soracağım coraspirin kullananlar günde 1 tane mi kullanılıyor dr sadece önlem amaçlı verdi.
Vajinal de duyulabilir ama duyulmama.ihtimali de var genel olarak 6+2de basliyor kalp atisi.kızlr merhaba kalp atımlarını ne zaman duydunuz ben 6 + 0 da gittim dün duyulmaz şimdi dedi kızımmda 6 + 4 de duymuştum cuma tekrar mı gitsem
Aynen ben de tatli cok.severdim simdi hic yemesem de umurumda degilKIZLAR ilk caniniz ne cekti neye as erdiniz...Ben limonataya aserdim soyle buz gibi...5.haftadaydim o zaman:)
Tatliyi seven ben simdi hoslanmiyorum eksi tuzluya bayiliyorummm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?