2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kırk yıl düşünsem hazır çorba çekmez canım valla bugün kermes vardı okulda, iştahı açık bir hamiş olarak her şeyden yedim desem yeri, midem tıka basa dolu, kocaman göbeğim oldu
Afiyet şeker olsun valla benim canım çekti bende anlayamadım 2 tabak yedim hemde koklaya koklaya

KIZLAR ilk caniniz ne cekti neye as erdiniz...Ben limonataya aserdim soyle buz gibi...5.haftadaydim o zaman:)
(( duyanda simdi dogumum yaklasmis sanar:)))
Tatliyi seven ben simdi hoslanmiyorum eksi tuzluya bayiliyorummm:)

Tatlim bendr lierac jel aldim baslicam yavastan kullanmaya ama o eart mama angel baby den de alasim var :) ben normal zamanda da solante kullaniyodum ki ben alerjik bi bunyeye sahibim gunes kremleri alerji yapar yagli oldugu icin inanilmaz memnun kalmistim

evet karışım yağları çoık etkili ben onu kullandım 1. gebelikte iyi durumdayım :) kakao bugday ... yagları karıştır sür gece diğerleri ister istemez kimyasal hem de ço kpahalı herkes bişey tutturmuş gidiyor

Çatlak kremi olarak ilk ge gebeligimde lierac kullandim yalniz doktorum 12. Haftadan itibaren kullanmaya başla demişti zaten göbüş ler 16.haftadan itibaren çıkmaya başlıyomus ilk gebeliklerde
Lierac tan memnun kaldım kizlar bi de mustelanin var tercih tabii lierac tavsiye ederim benim 8. Ayın sonunda basladi catlamam ama çok degil ama şunuda ilave edeyim eger deri catlamaya musaitse ne kulllanirsaniz kullanin fayda etmiyor ne gobusler gordum daha 6. Ayinda harita gibi

gidip bakıcam artık canım.hem hamilelikten öncede o doktora gitmiştim.miyomları o söylemişti hiç bir sorun yok hemen hamile kal demişti .şimdide böyle konuşuyor.o yüzden canımı sıktı .bende bugün komşumla gezmeye gittik ağrılara inat çok iyi geldi valla

KIZLAR ilk caniniz ne cekti neye as erdiniz...Ben limonataya aserdim soyle buz gibi...5.haftadaydim o zaman:)
(( duyanda simdi dogumum yaklasmis sanar:)))
Tatliyi seven ben simdi hoslanmiyorum eksi tuzluya bayiliyorummm:)
Aynen ben de tatli cok.severdim simdi hic yemesem de umurumda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…