• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar. .bebisinizin kalp atis hizi kac acaba.. benimki 88 :( doktor çok düşük buldu.. cuma tekrar çağırdı. .7 haftalik olması lazım ama 6+2 dedi ultrason a göre.

Merhaba arkadaşlar. .bebisinizin kalp atis hizi kac acaba.. benimki 88 :( doktor çok düşük buldu.. cuma tekrar çağırdı. .7 haftalik olması lazım ama 6+2 dedi ultrason a göre.
Hic oyle hizindan bahsetmedi doktorum bana canim..Ama ultrasona gore gun degisikligi oluyormus...Sata gore 7.haftadaym diosan belki gec dollenmedir..

Gaviscon vermedi canim dramamine diye bi ilac verdi ama sabah ac karna ic dedi. Bugunun gecmsini bekliyorum:KK43:
Cnm bilemiyorum bence sor doktoruna mide yanmasi ağrısı çok olduğunda gaviscon icebilirmiyim diye...açıkçası ben sormadım bile hamilelikte iciliyor çünkü

Evet hamilelik.cok.guzel.birsey ama cok kilo alip yusyuvarlak olmaktan korkuyorum,insallah sutumuz cok gelir de bol bol emzirirz emzirince bayagi kilo veriliyor cunku

Insallah insallah canim bol bol sutumuz gelsin bebislerimiz sarilik olmasin saglikli olsun hemen dogsun buyusun:)))

B
Merhaba arkadaşlar. .bebisinizin kalp atis hizi kac acaba.. benimki 88 :KK43: doktor çok düşük buldu.. cuma tekrar çağırdı. .7 haftalik olması lazım ama 6+2 dedi ultrason a göre.
oyle.hemen moralini bozma canim,belki daha yeni atmaya baslamistir. Daha cok erken sonucta atiyor hizlanir belki toparlar.gec dollenmedir belki,doktorlar her olasiligi ve olabilecek en.kotusunu hemen pat diye soyleyip,rahatlamak.istiyorlar. bence icini ferah tut,bir hafta sonra tekrar baktirirsin,bize oyle bukadar su kadar atiyor diye bisiy demedi doktor
Merhaba arkadaşlar. .bebisinizin kalp atis hizi kac acaba.. benimki 88 :KK43: doktor çok düşük buldu.. cuma tekrar çağırdı. .7 haftalik olması lazım ama 6+2 dedi ultrason a göre.

Gaviscon vermedi canim dramamine diye bi ilac verdi ama sabah ac karna ic dedi. Bugunun gecmsini bekliyorum:(
Yanma icin care ariosan gaviscon cok iyi doktor bana gunde 2,3 kasik icebilirsin dedi.Bulanti icin dedigin ilaci verdi ama ben hem yanmaya hem kabizliga ilac kullandigim.icin birde bulantiya icmek istemedim tatlim.

Yanma icin care ariosan gaviscon cok iyi doktor bana gunde 2,3 kasik icebilirsin dedi.Bulanti icin dedigin ilaci verdi ama ben hem yanmaya hem kabizliga ilac kullandigim.icin birde bulantiya icmek istemedim tatlim.
Cnm sende reflü vardı dimi

Ay ben yine ultrason fotosuna bakayim doğup buyudugunu hayal edeyim sevindirik oldum yine :))
cok guzel bir duygu:)))gecen gun bir tane patik aldik haber vermek icun,butun gece patige bakip bakip ayaklarini dusundum minnacik tatli ayaklarcok tatli ...Ama hic hayatimda bisiy aldigimda bukadar sevindirik.olacagimi tahmin etmezdim:)). Duygusala baglayacagim ama, anne olunca anlarsin bu demek herhalde,bir de dogsa nasil hissedecegiz kimbilir

Back
X