- 4 Haziran 2012
- 197
- 252
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #6.701
Merhaba arkadaşlar. .bebisinizin kalp atis hizi kac acaba.. benimki 88
doktor çok düşük buldu.. cuma tekrar çağırdı. .7 haftalik olması lazım ama 6+2 dedi ultrason a göre.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunde bir tane sabah aliyorum.Kızlar bişey soracağım coraspirin kullananlar günde 1 tane mi kullanılıyor dr sadece önlem amaçlı verdi.
Sorma bacim bide bi anda acikiyorum ben sanirsin 3 gündür acim midem kaziniyo ama tabi masaya oturunca bulantilarNe aç gözlü oluyormuş insan hamisken![]()
Insallah dogumdan sonra da devam ederde kolayca kilo veririz :)Aynen ben de tatli cok.severdim simdi hic yemesem de umurumda degil
Gaviscon ictinmi beni çok rahatlatiyor
Hic oyle hizindan bahsetmedi doktorum bana canim..Ama ultrasona gore gun degisikligi oluyormus...Sata gore 7.haftadaym diosan belki gec dollenmedir..Merhaba arkadaşlar. .bebisinizin kalp atis hizi kac acaba.. benimki 88doktor çok düşük buldu.. cuma tekrar çağırdı. .7 haftalik olması lazım ama 6+2 dedi ultrason a göre.
Banada verdi onu ama kullanmadim hic canim bide o ilaci bas donmesi icinde eskiden anneme vermislerdiGaviscon vermedi canim dramamine diye bi ilac verdi ama sabah ac karna ic dedi. Bugunun gecmsini bekliyorum![]()
Evet hamilelik.cok.guzel.birsey ama cok kilo alip yusyuvarlak olmaktan korkuyorum,insallah sutumuz cok gelir de bol bol emzirirz emzirince bayagi kilo veriliyor cunkuInsallah dogumdan sonra da devam ederde kolayca kilo veririz :)
Cnm bilemiyorum bence sor doktoruna mide yanmasi ağrısı çok olduğunda gaviscon icebilirmiyim diye...açıkçası ben sormadım bile hamilelikte iciliyor çünküGaviscon vermedi canim dramamine diye bi ilac verdi ama sabah ac karna ic dedi. Bugunun gecmsini bekliyorum![]()
Evet hamilelik.cok.guzel.birsey ama cok kilo alip yusyuvarlak olmaktan korkuyorum,insallah sutumuz cok gelir de bol bol emzirirz emzirince bayagi kilo veriliyor cunku
oyle.hemen moralini bozma canim,belki daha yeni atmaya baslamistir. Daha cok erken sonucta atiyor hizlanir belki toparlar.gec dollenmedir belki,doktorlar her olasiligi ve olabilecek en.kotusunu hemen pat diye soyleyip,rahatlamak.istiyorlar. bence icini ferah tut,bir hafta sonra tekrar baktirirsin,bize oyle bukadar su kadar atiyor diye bisiy demedi doktorMerhaba arkadaşlar. .bebisinizin kalp atis hizi kac acaba.. benimki 88doktor çok düşük buldu.. cuma tekrar çağırdı. .7 haftalik olması lazım ama 6+2 dedi ultrason a göre.
Merhaba arkadaşlar. .bebisinizin kalp atis hizi kac acaba.. benimki 88doktor çok düşük buldu.. cuma tekrar çağırdı. .7 haftalik olması lazım ama 6+2 dedi ultrason a göre.
Evet ben boyle en Cok rahat rahat opup sevebilecegim 3 aylik.zamanlari gelsin IstiyorumInsallah insallah canim bol bol sutumuz gelsin bebislerimiz sarilik olmasin saglikli olsun hemen dogsun buyusun:)))
Yanma icin care ariosan gaviscon cok iyi doktor bana gunde 2,3 kasik icebilirsin dedi.Bulanti icin dedigin ilaci verdi ama ben hem yanmaya hem kabizliga ilac kullandigim.icin birde bulantiya icmek istemedim tatlim.Gaviscon vermedi canim dramamine diye bi ilac verdi ama sabah ac karna ic dedi. Bugunun gecmsini bekliyorum![]()
Ay ben yine ultrason fotosuna bakayim doğup buyudugunu hayal edeyim sevindirik oldum yine :))Evet ben boyle en Cok rahat rahat opup sevebilecegim 3 aylik.zamanlari gelsin Istiyorum))
Cnm sende reflü vardı dimiYanma icin care ariosan gaviscon cok iyi doktor bana gunde 2,3 kasik icebilirsin dedi.Bulanti icin dedigin ilaci verdi ama ben hem yanmaya hem kabizliga ilac kullandigim.icin birde bulantiya icmek istemedim tatlim.
Aynen canim...Cnm sende reflü vardı dimi
Bende leyla hanimdan aldim canim bakalim nasil olacak sonraki randevular boyle uzun araliklar olmaz insallahAa bizimde 29temmuzda hangi doktordan aldın. Leyla hanımda aldım ben çok yoğun ama ablamı doğurtmuştu çok memnun kalmıştı herşeyden
cok guzel bir duygu:)))gecen gun bir tane patik aldik haber vermek icun,butun gece patige bakip bakip ayaklarini dusundum minnacik tatli ayaklarcok tatli ...Ama hic hayatimda bisiy aldigimda bukadar sevindirik.olacagimi tahmin etmezdim:)). Duygusala baglayacagim ama, anne olunca anlarsin bu demek herhalde,bir de dogsa nasil hissedecegiz kimbilirAy ben yine ultrason fotosuna bakayim doğup buyudugunu hayal edeyim sevindirik oldum yine :))