2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bebek yıkama şapkasını kullanan var mı?

Surrender canım sen genel anestezi olmuştun dimi? nasıl oluyo rahat bişeymi dikişlerin acıyomu nezaman geçiyo? rahat emzirebiliyomusun? birazcık anlatsana hiç beklemiyodum rahatlat beni

ben bile heyecenlandım... hakkında hayırlısı olsun... sen kavuş sırada bize gelsin...

Surrender canım sen genel anestezi olmuştun dimi? nasıl oluyo rahat bişeymi dikişlerin acıyomu nezaman geçiyo? rahat emzirebiliyomusun? birazcık anlatsana hiç beklemiyodum rahatlat beni
evet genel. en son gözlerimi kapatıcam dıye beklıyordum bır baktım gaipten sesler gelıyor '' surrender hanım, surrender hanım...'' dedim noluyoz? gözlerimi açıcam bişiler engel oluyor sankı. sonra kendımı yatakta buldum, etrafımda gülümseyen bir sürü insan..daha sonra hemsırenın biri yanıma çok çirkin bi bebek getırdı '' bak annesı, bu senın bebikin..'' dedi. bebeği göğsüme koydu o da hemen kaptı
kafam güzel tabii morfinden
pek tepkı vermedım, o anda kendıme odaklanmıstım
kafam o kadar guzeldı yani çok güzeldi ama
hastanede zaten 2 gün kalıyorsun. normalde yapsan acı olacak. agrı kesıcıler falan hafıfletıyor. tek sorun gaz sorunu! onu da cıkarmak ıcın mutlaka kayısı hoşafı al yanına 1 kavanoz
cok rahat edersın.
mesela şuan bebik gak dese kalkıyorum, guk dese kalkıyorum oturdugum yerden. ee dogal olarak acı oluyor bazen.
ama şunu söyleyeyım ben eve gelınce agrı kesıcı almayı bıle unuttum düşün :=)
lohusa yatagı mı, o da ne?
kısacası bu sana baglı. minnoş gelsın zaten hastaneden cıktıktan sonra gözün ondan baskasını görmeyecek
emzırırken arkama 2 tane, kucagıma bir tane yastık alıp emzırıyorum
yani çok rahat olmalısın ki rahatlıkla emzırebılesın.
stres yaparsan düşündüğün şeyi cagırırsın
o yuzden bunları düşünme.
dikiş yok yapıstırma var. sonrasında da krem verıyor onu kullanıyorsun.
bantları cıkarırken de gram acı olmadı :=) spreyle cıkarıyor

Normal muayene yani 2 haftada bi gidiyorm geçen gittiğimde sezeryana hazırlıklı ol drmsti bu gttgmde gün verir mi yoksa son güne kadar bekleyelm der mi acaba dönme ihtimali zor tabi bu saatten sonrada
bu doktoruna baglı. bebegının kılosu, durumu iyiyse verebılır belkı.
bazı doktorlar son anı beklıyor, bazıları da bı an önce hallolsun ıstıyor.
ve son anda bıle dönen bebek var

bu doktoruna baglı. bebegının kılosu, durumu iyiyse verebılır belkı.
bazı doktorlar son anı beklıyor, bazıları da bı an önce hallolsun ıstıyor.
ve son anda bıle dönen bebek var
Kilosu felan yerinde şuan dogsa bile normal 3 kilo çünkü hiç istemeye istemeye sezeryan olcam bakalm hayrlisi

Kilosu felan yerinde şuan dogsa bile normal 3 kilo çünkü hiç istemeye istemeye sezeryan olcam bakalm hayrlisi
benımkıne 3200 dendı 2750 dogdu
hastaneden de 2650 ıle cıktı :=)
bellı olmaz bu işler. daha zamanın var doktorunun dedıgını hemen yapmak zorunda degılsın
beklemek ıstıyorsan bekle

benımkıne 3200 dendı 2750 dogdu
hastaneden de 2650 ıle cıktı :=)
bellı olmaz bu işler. daha zamanın var doktorunun dedıgını hemen yapmak zorunda degılsın
beklemek ıstıyorsan bekle
Hiç bi fikrim yok acikcasi dönmeye de niyeti yok zaten biraz yana bile gtmyo o kadar egzersiz yapyrm dönmesi için yok inat etti

Kızlarrr ben 09.01.2016 da doğum yaptım gece 3 de suyum geldi 5 de hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı saat 9 dan öğlen 14.00 a kadar sunni sancı verdiler açılmam hiç ilerlemedi ve bebeğin başı hep yukarıdaydı doktor fazla zorlamaya gerek yok sezeryan yapıcaz dedi sunni ve 14.30 da epidural sezeryan ile prensesim doğdu hep okuyodum ne kadar okursam okuyayım deli gibi korkuyorum hele ameliyathanede korkudan titriyorum doktor 10 dk bekledi iğne yapmak için ama inanın şuan hiçbişey hatırlamıyorum herşey o kadar güzel ki rüya gibi bebeğime baktıkça doyamuyorum gerçekten dünyanın en mükemmel duygusu Rabbim olmayan herkese nasip etsin bütün hamilelere kolaylık versin ama gerçekten öyle kolay oluyo ki 2 saat sonra hiçbişey hatırlamıyosunuz düşünün bide ben en korkuncunu yaşadım 5 saat sunni sancı çekip sezeryan oldum ama olsun Rabbim sağlık versin hepinize kolay doğumlar

hayırlı olsun, gözün aydın allah analı babalı buyutsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…