- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #68.761
bebek yıkama şapkasını kullanan var mı?selam anneler nasılsınız?
bugun 2. banyosunu yaptı minnoş. annem gittiği için babasıyla yaptırdık korka korka.
agzına bir de şampuan kaçtı iyice korktuk. baya acemıce bır banyoydu işte
biraz ele avuca gelseler insan bu kadar korkmaz sanırım.
ben kısa kollu oturuyorumKızlar ev 26 derece yanıyoz cayır cayır ama asıl bizi yakacak olan dogalgaz faturası elektrik 2 kat fazla geldi sanırım zaten.
Memeler yara ve acılarını dogalgaza devretmiş
almadım ben. ikide bir düşer heralde kafasındanbebek yıkama şapkasını kullanan var mı?
ben bile heyecenlandım... hakkında hayırlısı olsun... sen kavuş sırada bize gelsin...benim doktor hep normalden yanaydı böyle diyosa bildiği bişey vardırneyse artık hayırlısı bebeğime bişey olacağına sezaryan olurum napiym. ben bekledim sonuçta. hayırlısı olsun. heyecan yaptım çok günü belli olunca insan böyle oluyomuş demekki
Normal muayene yani 2 haftada bi gidiyorm geçen gittiğimde sezeryana hazırlıklı ol drmsti bu gttgmde gün verir mi yoksa son güne kadar bekleyelm der mi acaba dönme ihtimali zor tabi bu saatten sonradakontrole derken, zamanı uzatırsa mı demek ıstıyorsun?
evet genel. en son gözlerimi kapatıcam dıye beklıyordum bır baktım gaipten sesler gelıyor '' surrender hanım, surrender hanım...'' dedim noluyoz? gözlerimi açıcam bişiler engel oluyor sankı. sonra kendımı yatakta buldum, etrafımda gülümseyen bir sürü insan..daha sonra hemsırenın biri yanıma çok çirkin bi bebek getırdı '' bak annesı, bu senın bebikin..'' dedi. bebeği göğsüme koydu o da hemen kaptıSurrender canım sen genel anestezi olmuştun dimi? nasıl oluyo rahat bişeymi dikişlerin acıyomu nezaman geçiyo? rahat emzirebiliyomusun? birazcık anlatsana hiç beklemiyodum rahatlat beni
bu doktoruna baglı. bebegının kılosu, durumu iyiyse verebılır belkı.Normal muayene yani 2 haftada bi gidiyorm geçen gittiğimde sezeryana hazırlıklı ol drmsti bu gttgmde gün verir mi yoksa son güne kadar bekleyelm der mi acaba dönme ihtimali zor tabi bu saatten sonrada
ayarlanabilir olanları var diye biliyorum ama...bi araştırmak lazımalmadım ben. ikide bir düşer heralde kafasından
Maşallah maşallah :) dışarıdan söylemesi kolay biliyorum zorunluluklar farklı oluyordur ama Aklınızda bulunsun :)Sağol canım tavsiyen için ilk defa duyuyorum kulak iltihabı yaptığını olabilir.bizim kız tonton olunca böyle kolay yolu bulmuştum şuan 10 kilo kucakta emzirmek çok zor
Kilosu felan yerinde şuan dogsa bile normal 3 kilo çünkü hiç istemeye istemeye sezeryan olcam bakalm hayrlisibu doktoruna baglı. bebegının kılosu, durumu iyiyse verebılır belkı.
bazı doktorlar son anı beklıyor, bazıları da bı an önce hallolsun ıstıyor.
ve son anda bıle dönen bebek var
zaten 1 dklık bişi ayakta kalmasıayarlanabilir olanları var diye biliyorum ama...bi araştırmak lazım
Cok şükür valla içim rahatladı inşallah bizimkinde de olmazciğer de dogradım
nar da yedim
çilek de
yemedıgım kalmadı dıyebılırım. şükür bir yerınde bişi yok minik poponun
benımkıne 3200 dendı 2750 dogduKilosu felan yerinde şuan dogsa bile normal 3 kilo çünkü hiç istemeye istemeye sezeryan olcam bakalm hayrlisi
hmm ne bileyim şimdi tasavvur edemiyorum nasıl yıkarım diye.ben biraz beceriksizim de.hani kullanıp da tavsiye eden varsa alalım şimdiden diye dedim :)zaten 1 dklık bişi ayakta kalması
bence gerek yok. ben acemılıkten şampuanı elıme fazla döktüm
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin canimAnnislerrr selaam biz kizimla yarin kavuşuyoruz insallah Allahin izniyle sezaryen olucamhem sevincliyim hem merakli hem cook korkuyorummm
Hiç bi fikrim yok acikcasi dönmeye de niyeti yok zaten biraz yana bile gtmyo o kadar egzersiz yapyrm dönmesi için yok inat ettibenımkıne 3200 dendı 2750 dogdu
hastaneden de 2650 ıle cıktı :=)
bellı olmaz bu işler. daha zamanın var doktorunun dedıgını hemen yapmak zorunda degılsın
beklemek ıstıyorsan bekle
bu cuma için dedı sanırım doktorun?Hiç bi fikrim yok acikcasi dönmeye de niyeti yok zaten biraz yana bile gtmyo o kadar egzersiz yapyrm dönmesi için yok inat etti
hayırlı olsun, gözün aydınKızlarrr ben 09.01.2016 da doğum yaptım gece 3 de suyum geldi 5 de hastaneye geldim 3 cm açılmam vardı saat 9 dan öğlen 14.00 a kadar sunni sancı verdiler açılmam hiç ilerlemedi ve bebeğin başı hep yukarıdaydı doktor fazla zorlamaya gerek yok sezeryan yapıcaz dedi sunni ve 14.30 da epidural sezeryan ile prensesim doğdu hep okuyodum ne kadar okursam okuyayım deli gibi korkuyorum hele ameliyathanede korkudan titriyorum doktor 10 dk bekledi iğne yapmak için ama inanın şuan hiçbişey hatırlamıyorum herşey o kadar güzel ki rüya gibi bebeğime baktıkça doyamuyorum gerçekten dünyanın en mükemmel duygusu Rabbim olmayan herkese nasip etsin bütün hamilelere kolaylık versin ama gerçekten öyle kolay oluyo ki 2 saat sonra hiçbişey hatırlamıyosunuz düşünün bide ben en korkuncunu yaşadım 5 saat sunni sancı çekip sezeryan oldum ama olsun Rabbim sağlık versin hepinize kolay doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?