- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #68.801
bnm sütler de fazla akıp gidiyo çamaşırlarıma sağıyorum bazen ama döküyorum. bnm meme ucu da iki üç gün önce yaraydı şimdi iyileşti acımıyo lansinoh u kullanıyorum arada iyi geliyo dmk ki.Ay ne guzel bende hemen uyansam ya.... Meme ucunu yara yapti findik. Sagiyorum bi suredir sutde fazla zaten buzdolabina stokladim. Annem isitip veriyo
Yalannnnn diooo yalannn dioooo.......surrender hanım mı demişlerevet genel. en son gözlerimi kapatıcam dıye beklıyordum bır baktım gaipten sesler gelıyor '' surrender hanım, surrender hanım...'' dedim noluyoz? gözlerimi açıcam bişiler engel oluyor sankı. sonra kendımı yatakta buldum, etrafımda gülümseyen bir sürü insan..daha sonra hemsırenın biri yanıma çok çirkin bi bebek getırdı '' bak annesı, bu senın bebikin..'' dedi. bebeği göğsüme koydu o da hemen kaptı
kafam güzel tabii morfinden
pek tepkı vermedım, o anda kendıme odaklanmıstım
kafam o kadar guzeldı yaniçok güzeldi ama
hastanede zaten 2 gün kalıyorsun. normalde yapsan acı olacak. agrı kesıcıler falan hafıfletıyor. tek sorun gaz sorunu! onu da cıkarmak ıcın mutlaka kayısı hoşafı al yanına 1 kavanoz
cok rahat edersın.
mesela şuan bebik gak dese kalkıyorum, guk dese kalkıyorum oturdugum yerden. ee dogal olarak acı oluyor bazen.
ama şunu söyleyeyım ben eve gelınce agrı kesıcı almayı bıle unuttum düşün :=)
lohusa yatagı mı, o da ne?
kısacası bu sana baglı. minnoş gelsın zaten hastaneden cıktıktan sonra gözün ondan baskasını görmeyecek
emzırırken arkama 2 tane, kucagıma bir tane yastık alıp emzırıyorum
yani çok rahat olmalısın ki rahatlıkla emzırebılesın.
stres yaparsan düşündüğün şeyi cagırırsın
o yuzden bunları düşünme.
dikiş yok yapıstırma var. sonrasında da krem verıyor onu kullanıyorsun.
bantları cıkarırken de gram acı olmadı :=) spreyle cıkarıyor
Terliyoemzırırken sizinkinin de kafası terlıyor mu? elımle tutuyorum ben kafayı
Bende su bile icmemeye calisiyorumbnm sütler de fazla akıp gidiyo çamaşırlarıma sağıyorum bazen ama döküyorum. bnm meme ucu da iki üç gün önce yaraydı şimdi iyileşti acımıyo lansinoh u kullanıyorum arada iyi geliyo dmk ki.
50 kiloydum 74le doguma girdim 24 kilodoğum yapanlar kaçar kilonuz gitti? bn on kilo almıştım 6 sı gitti 4 ü kaldı sadece 10 günlüğüz.
Canım bende aynı durumdayım kaçıncı haftada yaptın doğumu bebeğin nasılBugün benimde doktor kontrolüm vardı bende 37. Haftadayım ve bebeğim daha 2184 gram. Bacak boyu ve karın çevresi 2 hafta küçük çıkıyor. Suyum iyi nst de sancı yok fakat bugünde doktor plesenta da yaşlanma var dedi. 40 haftayı bekleyemeyecekmişiz. Ciğer geliştirici iğne olacakmışım 4 doz 2 seferde. Birde Bebek normal doğum pozisyon almasına rağmen sezeryan olma ihtimalim çok yüksek ancak suni sancı ile başlatabilirmiş normal doğumu buda sıkıntılı olurmuş. Çok canım sıkıldı daha bebeğim çok küçük.
Meme işi çok zor hele bir de gögüste yara varsa. Ama minnoşların en sevdiği yer de orası
Ben bide bugun ogrendim cuma olcagimi canim dusun. Acayip bi kafadayim suan. Cok karmasik duygular icindeyimCumayı bende sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum. Sezeryanla vercekler bebişimi.Salı çarşamba işleri bitirmem lazım. Temizlikçi gelcek. Ağdaya gidicem.çok heyecanlıyım. Elim ayağıma dolaşıyor. Kafa bi dünya.
Ciddi misin sgk veya bagkur olan herkese yazıyor acıklama da eşine ya da sana olabilir diyor. Ev hanımıysan bile eşin alıyormus süt parası.
Du bi daha okuyum ben netten
Ama bunun için çocuğun eşim üzerinde olması gerekir dimi, ya da böyle bir şart var mıewet canm eşin alabilir eğer bağkurlu yada ssk ysa emzirme parası ve 300 lirayı alabilirsiniz :)
ben öğretmenim eşim özel sektör yani hem süt hem doğum parası alabiliriz de mi şimdi?
Eet çok memnundum..Memnun musunuz doktorunuzdan
neyse araştıralım da bişey öğrenirsek haberleşiriz yineSüt parasını biz alamıyoruz canım, devlet memurları alamıyor
Ama bunun için çocuğun eşim üzerinde olması gerekir dimi, ya da böyle bir şart var mı
Sanmıyorum ya, ben de seninle aynı durumdayım , etrafıma soruyorum çoğu kişi doğum parasını bile bilmiyor
Bi de onu deneyeyim ama bizim oğlan memeyi emmek istemiyor sorunumuz o. Ağzına yerleştiriyorum emse gelecek ama yok ya bekliyor ya da kafayı çeviriyor. Bilmiyorum artık napcamGünaydın canım sana bu konuda bir tavsiyem var bebeğini yatarak emzir bende ilk zamanlar kucağında emziriyordum gece gündüz bebek kılı alınca kolların uyuştu 2 aylıktan beri kızımı yatağa yatırıyorum bende yan yatıp bir gögsümü veriyorum ne ben yoruluyırum ne bebek hatta geceleri sabahlara kadar bir göğüs sürekli emzirerek yatıyorum sadece dikkat etmen gereken şey sen uyuyakalup bebeğim üstüne düşme özellikle şuanda sana bu tarz emzirme yardımcı olur sen yana dön bebeğinin ağzına yattıgın yerden memeyi ver bak çok rahat edeceksin
Kız öyle deme öyle bir ağlıyor ki sanırsın etini koparıyoruz... ağlarken kesinlikle kabul etmiyor iyice inatlayor işimiz varo kafasını cekıp agladıkca sen ittir bence
benımkı de bazen yapıyor aynısını. kafasını memeye dogru ıttırıyorum alana kadar.
sonra dırenmekten vazgecıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?