2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne guzel bende hemen uyansam ya.... Meme ucunu yara yapti findik. Sagiyorum bi suredir sutde fazla zaten buzdolabina stokladim. Annem isitip veriyo
bnm sütler de fazla akıp gidiyo çamaşırlarıma sağıyorum bazen ama döküyorum. bnm meme ucu da iki üç gün önce yaraydı şimdi iyileşti acımıyo lansinoh u kullanıyorum arada iyi geliyo dmk ki.

Yalannnnn diooo yalannn dioooo.......surrender hanım mı demişler yedik bizde

bnm sütler de fazla akıp gidiyo çamaşırlarıma sağıyorum bazen ama döküyorum. bnm meme ucu da iki üç gün önce yaraydı şimdi iyileşti acımıyo lansinoh u kullanıyorum arada iyi geliyo dmk ki.
Bende su bile icmemeye calisiyorum lansinoh ise yaramadi bende mustela aldim faydasini goruyorum acikcasi gunde 3-4 kere mememi verebiliyorum artik bebege

Arkadaşlar yok ne Ağrım var ne sızım var hiç bir şey yok... Kasılma dediğiniz şey ne onu zaten hiç bilmiyorum acaba kasılmam varmı onu hiç bilmiyorum... Hastaneye gidiyorum Nst de sancım hiç 5-6 geçmiyor Bebek iyi çok şükür ama artık gelsin istiyorum normal doğum istiyorum ama bende bişey yok vayy arkadaş kimi arasam doğuruyormusun yoksa diyor... Her gün sabah 40 dk tel. Görüşmelerim oluyor herkes sabah erkenden arıyor bugünde mi doğurmadın diye kahvaltıdan sonra telefonları cevaplıyorum doğurmadığımı söylüyorum.

Canım bende aynı durumdayım kaçıncı haftada yaptın doğumu bebeğin nasıl

Ben bide bugun ogrendim cuma olcagimi canim dusun. Acayip bi kafadayim suan. Cok karmasik duygular icindeyim

Ciddi misin sgk veya bagkur olan herkese yazıyor acıklama da eşine ya da sana olabilir diyor. Ev hanımıysan bile eşin alıyormus süt parası.

Du bi daha okuyum ben netten

Süt parasını biz alamıyoruz canım, devlet memurları alamıyor

ewet canm eşin alabilir eğer bağkurlu yada ssk ysa emzirme parası ve 300 lirayı alabilirsiniz :)
Ama bunun için çocuğun eşim üzerinde olması gerekir dimi, ya da böyle bir şart var mı

ben öğretmenim eşim özel sektör yani hem süt hem doğum parası alabiliriz de mi şimdi?

Sanmıyorum ya, ben de seninle aynı durumdayım , etrafıma soruyorum çoğu kişi doğum parasını bile bilmiyor

Kontrolden geldik, tansiyon sebebiyle 3 günde bir gidiyoruz artık, doktor 39 a kadar bekleyebiliriz dedi acil durum olmazsa tabi tansiyon sebebiyle şayet suyum sancım falan gelirse o an karar durumuna göre karar veririm normal ya da sezaryan olacağına dedi... Normal doğum çok istiyordum hayırlısı diyorum

Ayy bugünde doğurmadım benle Aynı tarıhte olanlar vardı herkes doğurdu mu ya.. Bebiş kanalada girmedi zaten burdan okudugum kadarıyla suni ilede pek gireni duymadım direk sezeryan mı olsam kafam karısık

neyse araştıralım da bişey öğrenirsek haberleşiriz yine

Bi de onu deneyeyim ama bizim oğlan memeyi emmek istemiyor sorunumuz o. Ağzına yerleştiriyorum emse gelecek ama yok ya bekliyor ya da kafayı çeviriyor. Bilmiyorum artık napcam

o kafasını cekıp agladıkca sen ittir bence
benımkı de bazen yapıyor aynısını. kafasını memeye dogru ıttırıyorum alana kadar.
sonra dırenmekten vazgecıyor
Kız öyle deme öyle bir ağlıyor ki sanırsın etini koparıyoruz... ağlarken kesinlikle kabul etmiyor iyice inatlayor işimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…