- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #68.841
Benim ameliyat sonrasi korkunctu ama hic yatmadim, hatta sarilik sikintisi karda kista dogumun besinci gunu hastanelerdeydim, evdede hep aktiftim, bugun 14. Gun yuruyus yapmaya basladim. Sonrasi benim icin cok daha iyiydi yani, sadece o 2 saati unutamiyorumSezaryen sonrası her daim acı oluyor. Ben ikinci sezaryenimi oldum. İlkinde orası kesik ameliyat yeri psikolojisine girmiştim. Sürekli ağrı acı hissettim o bölgede. 2 hafta eşim kaldırdı koltuktan. Oturamadım emziremedim. Bu sezaryenim de hemen ayaklandım. Tek başıma yürüdüm. Acımayacak diye telkin verdim hep kendime. 1 haftalık lohusayım ve dimdik geziyorum. :)
Kızlar Eylülde kasık fıtığı çıktı yarın hastaneye gidicez bakılcak dua edin bize olurmu
Benim ameliyat sonrasi korkunctu ama hic yatmadim, hatta sarilik sikintisi karda kista dogumun besinci gunu hastanelerdeydim, evdede hep aktiftim, bugun 14. Gun yuruyus yapmaya basladim. Sonrasi benim icin cok daha iyiydi yani, sadece o 2 saati unutamiyorumesiminde dilindeki tek sey bu aralar ikinci cocuk
O kadarini tam net bilmiyorum canim, kar yagiyodu bide sen hasta olma diye eve getirdiler beni, sut sagmaktan baska bisey yapamadim sezaryen dikislerimde sizliyodu sogukta kaldikca. Ama cihazin icindeyken besliyorlarmis esim oyle soyledi.Aslında direkt sana sormak istiyordum zaten ama etiketliyemedim, cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Benim bebeğim içindw çok zor duruyor 24 saat kalacak dediler. 26 saatin kaç saatini makinede geçirdi senin bebişin?
Hic stres yapma canim ben cok bekledim o yuzden boyle oldu. Surrenderinda pembedonunda sezaryen ama senin gibi planli sezaryen. hic bi sikintilari olmadi. Rahat ol dua et bol bol gerilme hastanede ses duyarsan baska kadinlarin sakin kulak verme derim.Bugün büyük ihtimal sezaryan olacagimi öğrenince çok gerildim ya, gereksiz stres yapıyorum şu an, var mı tavsiyelerin canım
Benim ameliyat sonrasi korkunctu ama hic yatmadim, hatta sarilik sikintisi karda kista dogumun besinci gunu hastanelerdeydim, evdede hep aktiftim, bugun 14. Gun yuruyus yapmaya basladim. Sonrasi benim icin cok daha iyiydi yani, sadece o 2 saati unutamiyorumesiminde dilindeki tek sey bu aralar ikinci cocuk
Sedyede gozumu o aciyla actim ya sorma.. Odaya gelince serum falan takildi ama agri kesici yaptilarmi onu takip edemedim. Yapmislardir herhalde o kadar bagirdimO iki saat normalde hala ağrı kesici etkisinde oluyorsun. ama senin ağrın olmuş herhalde. bünyen çabuk atmış. benim sonradan ağrım oldu. hemşireden iğne istedik ikinciye bile gerek kalmadı o ağrıyı çektim. sonra emzirirken sürekli eğildiğimde kesilir gibi ağrı yaşadım. ama hiç yatmadım. ya oturdum ya ayakta gezindim.
Mekana geri donmussunBende spinal sezeryan oldum..korkulacak birşey yok ..doktor kesiyor hissetmiyorsun ,baskı yapıyor bebeğin yağ gibi kayıp çıktığını hissediyorsun..o sesini duyduğun an harikaaa bir duygu inanılmaz birşey ve sana gösteriyorlar..sonra göğsüne baskı uyguluyor o kısımda düz yattığım için nefes alamama gibi oldu tıpkı son haftada sırt üstü yatınca oldugu gibi..dayanamucam dedim ve gözümü odada açmaya çalılıyordum..annem,eşim,dostum..bişiler diyodu..titriyordum zangır zangır..salaklar düz yatıramamşlar beni dönmeye çalılıyorum olmuyor,,,konuşamıyorum,,,böyle bi titreme yok..sonraordan bir vik vik sesi dostum dedi ki ^ pembedon5 pembedon5 burda @Surrender gönderme vardır.. Bak bebişin aç seni istiyor...o an haydi bismillah dedim ve kafamı salladım..bir iki kelime ettim..sevindi garipler hah kendine geliyo die sonra ısındım ve ağrı kesici iğne yapıldı ...o ağrı ilk etapta zordu tabi ama katlanılıyor..sonra memeden süt gelmedi vs..akşam bida ağrı kesici...ve tuvalete gitme..iki büklüm ananın hasta bezini geçirip donunu çekmesi hiiiiiii kayısı kompostosuu şart şart şart....bol bol sıvı tükettim ...şimdi size harika bir yerden yazıyorum klozetten buda iyi olduğumun hatta arada iç dikiş sızlaamaaları olsadaaa korkmayın beee ...
Ilk hamile oldugumu ogrendiginden beri daha birinciye kavusmadan iki de ikiikinciiiiiiiii miiiiiiiii ...
masallah cnm hep oyle iyi olsun saglikli olsun :) ayni hareketlere devam edio demek senin melek kiz,benimki de ayni devamvalla karnimda.. daha can yakici sadceBiliyon benimkide dogmadan oyleydi ya, simdi kafasini bir oyanitiyo geti atiyo sag sol, hareketler hep aktif. gormen lazim masallah
csyrc doğurmayacağını hissediyorsan bu gece bekleeee ıhahahahahaah. doğumun en büyük belirtisi doğurmayacağım demektir
Hay masallahmasallah cnm hep oyle iyi olsun saglikli olsun :) ayni hareketlere devam edio demek senin melek kiz,benimki de ayni devamvalla karnimda.. daha can yakici sadceoturmama egilmeme hic gelemiyo bicir ya
Aha pembitoda ayni anda soylemis. Sira sende sendeemi acabaaaa
Hay masallahHadi artik sira sende
14 gundur oyleydim bende ya... Dun bide bugun biraz iyiyim. Disari ciktim yuruyorum kulakligi takip. iyi geliyo sanirimAsıl ben lohusa depresyonuna girdim.Sürekli ağlıyorum. Sanki hiçbir şet düzene girmeyecekmiş gibi. büyük kızımda grip oldu. anne kardeş diyor yaklaştırmıyorum üzülüyor bende ağlıyorum. kendi çocuğumu kendi çocuğumdan sakınıyorum var mı böyle şey ya. İkiside yavrum ne yapacağımı şaşırdım. Evde de sıkıldım. Salon sıcak diğer yerler soğuk. Sabah akşam salonda oturuyoruz. Bıktım artık salon kusacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?