2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ameliyat sonrasi korkunctu ama hic yatmadim, hatta sarilik sikintisi karda kista dogumun besinci gunu hastanelerdeydim, evdede hep aktiftim, bugun 14. Gun yuruyus yapmaya basladim. Sonrasi benim icin cok daha iyiydi yani, sadece o 2 saati unutamiyorum esiminde dilindeki tek sey bu aralar ikinci cocuk

Bu arada hacı serf zam yapmış cikolatalara uyuz oldum, 67 ye gelecek çikolata, 85 e geldi, eşim dalga geçiyor bekleyelim diyen sendin diye, muhtemelen yeni yıl zammı

Bugün büyük ihtimal sezaryan olacagimi öğrenince çok gerildim ya, gereksiz stres yapıyorum şu an, var mı tavsiyelerin canım

O kadarini tam net bilmiyorum canim, kar yagiyodu bide sen hasta olma diye eve getirdiler beni, sut sagmaktan baska bisey yapamadim sezaryen dikislerimde sizliyodu sogukta kaldikca. Ama cihazin icindeyken besliyorlarmis esim oyle soyledi.

Bugün büyük ihtimal sezaryan olacagimi öğrenince çok gerildim ya, gereksiz stres yapıyorum şu an, var mı tavsiyelerin canım
Hic stres yapma canim ben cok bekledim o yuzden boyle oldu. Surrenderinda pembedonunda sezaryen ama senin gibi planli sezaryen. hic bi sikintilari olmadi. Rahat ol dua et bol bol gerilme hastanede ses duyarsan baska kadinlarin sakin kulak verme derim.

O iki saat normalde hala ağrı kesici etkisinde oluyorsun. ama senin ağrın olmuş herhalde. bünyen çabuk atmış. benim sonradan ağrım oldu. hemşireden iğne istedik ikinciye bile gerek kalmadı o ağrıyı çektim. sonra emzirirken sürekli eğildiğimde kesilir gibi ağrı yaşadım. ama hiç yatmadım. ya oturdum ya ayakta gezindim.

Asıl ben lohusa depresyonuna girdim. Sürekli ağlıyorum. Sanki hiçbir şet düzene girmeyecekmiş gibi. büyük kızımda grip oldu. anne kardeş diyor yaklaştırmıyorum üzülüyor bende ağlıyorum. kendi çocuğumu kendi çocuğumdan sakınıyorum var mı böyle şey ya. İkiside yavrum ne yapacağımı şaşırdım. Evde de sıkıldım. Salon sıcak diğer yerler soğuk. Sabah akşam salonda oturuyoruz. Bıktım artık salon kusacağım.

Sedyede gozumu o aciyla actim ya sorma.. Odaya gelince serum falan takildi ama agri kesici yaptilarmi onu takip edemedim. Yapmislardir herhalde o kadar bagirdim sonrasi zaten dedigin gibi kalktim yurudum bende bir daha igne istemedim. Hele 24 saat sonra koltuklarda oturuyodum, koridorlarda voltalar atiyodum artik bizimkiler yat diye yalvariyolardi

ikinciiiiiiiii miiiiiiiii ...

Bende spinal sezeryan oldum..korkulacak birşey yok ..doktor kesiyor hissetmiyorsun ,baskı yapıyor bebeğin yağ gibi kayıp çıktığını hissediyorsun..o sesini duyduğun an harikaaa bir duygu inanılmaz birşey ve sana gösteriyorlar..sonra göğsüne baskı uyguluyor o kısımda düz yattığım için nefes alamama gibi oldu tıpkı son haftada sırt üstü yatınca oldugu gibi..dayanamucam dedim ve gözümü odada açmaya çalılıyordum..annem,eşim,dostum..bişiler diyodu..titriyordum zangır zangır..salaklar düz yatıramamşlar beni dönmeye çalılıyorum olmuyor,,,konuşamıyorum,,,böyle bi titreme yok..sonra ordan bir vik vik sesi dostum dedi ki ^ pembedon5 pembedon5 burda @Surrender gönderme vardır.. Bak bebişin aç seni istiyor...o an haydi bismillah dedim ve kafamı salladım..bir iki kelime ettim..sevindi garipler hah kendine geliyo die sonra ısındım ve ağrı kesici iğne yapıldı ...o ağrı ilk etapta zordu tabi ama katlanılıyor..sonra memeden süt gelmedi vs..akşam bida ağrı kesici...ve tuvalete gitme..iki büklüm ananın hasta bezini geçirip donunu çekmesi hiiiiiii kayısı kompostosuu şart şart şart....bol bol sıvı tükettim ...şimdi size harika bir yerden yazıyorum klozettenbuda iyi olduğumun hatta arada iç dikiş sızlaamaaları olsadaaa korkmayın beee ...

Mekana geri donmussun

Biliyon benimkide dogmadan oyleydi ya, simdi kafasini bir oyanitiyo geti atiyo sag sol, hareketler hep aktif. gormen lazim masallah
masallah cnm hep oyle iyi olsun saglikli olsun :) ayni hareketlere devam edio demek senin melek kiz,benimki de ayni devamvalla karnimda.. daha can yakici sadce oturmama egilmeme hic gelemiyo bicir ya

14 gundur oyleydim bende ya... Dun bide bugun biraz iyiyim. Disari ciktim yuruyorum kulakligi takip. iyi geliyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…