- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #68.821
Gecmis olsun canim, insallah hemencecik duzelir. Acil sifalar.Kızlar Eylülde kasık fıtığı çıktı yarın hastaneye gidicez bakılcak dua edin bize olurmu
Mavişe onur diye bir hemşire var facebooktan ekle yardım al emzirme konusunda çok güzel seminer vermişti iki ismi var bu aradaBi de onu deneyeyim ama bizim oğlan memeyi emmek istemiyor sorunumuz o. Ağzına yerleştiriyorum emse gelecek ama yok ya bekliyor ya da kafayı çeviriyor. Bilmiyorum artık napcam
Kızlar Eylülde kasık fıtığı çıktı yarın hastaneye gidicez bakılcak dua edin bize olurmu
Ayy bugünde doğurmadım benle Aynı tarıhte olanlar vardı herkes doğurdu mu ya.. Bebiş kanalada girmedi zaten burdan okudugum kadarıyla suni ilede pek gireni duymadım direk sezeryan mı olsam kafam karısık
Ya bilmiyorum ki suni sancı cekipte hiç bi işe yaramazsa bu safhada bebiş strese girerse pişman olacağım bi kararda vermek istemiyorumherkeste aynı olmuyor ama biliyosun.. denemeden bilinmez. tercih sana kalmis,hayrolsun ins..
Ya bilmiyorum ki suni sancı cekipte hiç bi işe yaramazsa bu safhada bebiş strese girerse pişman olacağım bi kararda vermek istemiyorum
17 ile hastaneye gitmistik 2 saat icinde 22ye yukseldi acil fototerapiye alinip 26 saat kaldi. Fototerapiden cikip eve geldigimizde degeri 9,8 idi. 2 gun sonra 11.76 ile doktor bir daha gelmenize gerek yok dedi. Allah sifa versin...Merhaba kızlar,
Bugün sarılık testimiz 16.3 çıktı, doktor hastane yatışı verdi. Fototerapi görüyor. Gözündwki gözlük sürekli çıkoyor ve çok zarrarlıymış çıkması. Sizin sonuçlar kaç çıktı? Kaç saat alması gerekir bu ışını bilen var mı? inşallah sizlerin bebişlerinde çıkmaz.
Kavusmuyor dugmelerfışfıştan hala uzağım kelin ilacı olsa Atom heart mother ...yeni sorumluluk alanım memelerin baş kaldırmış olması @Surrender ..
Beyfendi üşütmesin aman aman die bide ilave ufo ac kapa ac kapa ac kapa kaka kaka ac kapa kaka meme mem kakaelektirk fatro bakem nolcek oh da oh oh da oh ....babacığın paraları gidio
Biliyon benimkide dogmadan oyleydi ya, simdi kafasini bir oyanitiyo geti atiyo sag sol, hareketler hep aktif. gormen lazim masallahbenim bebe oturmami hic istemiyor artik,illa ki uzancam ya da en kotusu yari uzanir halde olcam. asagiyi o kadar rahatsiz edio ki demek cocuk rahat etmiyor orada artikbaya yerlesmistir belki de kendimi de hiicc dogurcak gbi hissetmiyorum artik nedense. eskiden her an gelcek gbiydi
Yedin hurmaları ,yaptın fışları,şimdide süt akıyı süt diye diye su içmeBende su bile icmemeye calisiyorumlansinoh ise yaramadi bende mustela aldim faydasini goruyorum acikcasi gunde 3-4 kere mememi verebiliyorum artik bebege
Sirtim cok agriyo ama oyle demeyeydin eyiydiYedin hurmaları ,yaptın fışları,şimdide süt akıyı süt diye diye su içmeoff nolcak senin sonun aaaaaammmmannn minnoş doysında senin memenin 10 .15 kilo olması çoktaaaa ..
.
Sirtim cok agriyo ama oyle demeyeydin eyiydi
26 saat bekleyip kendi sancim olmayinca suniyi kabul etmedim korkarak, istegimle sezaryen oldum. Doktor sen benim kizim olsan yatiririm asagi veririm suniyi demisti ameliyattan once, ameliyattan sonra iyiki sezaryen olmus bebek cok yukardaydi dedi, dikisimde biraz uzunca zaten. Cok kasildim ameliyattan sonra, cok bagirdim ama bunlar kararsizligimdan oldu, muhtemelen saatlerce bekledigim sanciyi dogumdan sonra cok fazla kasilarak cektim. Tabi her dogum bir olacak diye bi kaide yok ama kolay atlatmak icin normal veya sezaryen istiyorum diye onceden karar vermek lazimmis. Yasayarak ogrenmis oldumYa bilmiyorum ki suni sancı cekipte hiç bi işe yaramazsa bu safhada bebiş strese girerse pişman olacağım bi kararda vermek istemiyorum
Heeeee bide burda manyak kayinvalide var, lohusa lohusayi gormemesi gerekiyomus. Noluyomus gorurse ?yürüyüş yapaydun öle yazmıştın geçmişe sırtın strestendir geçmişte saçmalamışın yok iyi ana değilmimiş...yavru daha emelyatlıyız..damdan düşer gibi zaman kavramı değişti..herşey normal 40 ımız çıkınca herşey düzene gircek...öfff buda kendime nasihat ediyom lohusalıya lohusa asla akıl verilmesine tahammül idemez kural 1
26 saat bekleyip kendi sancim olmayinca suniyi kabul etmedim korkarak, istegimle sezaryen oldum. Doktor sen benim kizim olsan yatiririm asagi veririm suniyi demisti ameliyattan once, ameliyattan sonra iyiki sezaryen olmus bebek cok yukardaydi dedi, dikisimde biraz uzunca zaten. Cok kasildim ameliyattan sonra, cok bagirdim ama bunlar kararsizligimdan oldu, muhtemelen saatlerce bekledigim sanciyi dogumdan sonra cok fazla kasilarak cektim. Tabi her dogum bir olacak diye bi kaide yok ama kolay atlatmak icin normal veya sezaryen istiyorum diye onceden karar vermek lazimmis. Yasayarak ogrenmis oldum
Aslında direkt sana sormak istiyordum zaten ama etiketliyemedim, cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Benim bebeğim içindw çok zor duruyor 24 saat kalacak dediler. 26 saatin kaç saatini makinede geçirdi senin bebişin?17 ile hastaneye gitmistik 2 saat icinde 22ye yukseldi acil fototerapiye alinip 2p6 saat kaldi. Fototerapiden cikip eve geldigimizde degeri 9,8 idi. 2 gun sonra 11.76 ile doktor bir daha gelmenize gerek yok dedi. Allah sifa versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?