2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk hamile oldugumu ogrendiginden beri daha birinciye kavusmadan iki de iki hastanede ben acidan kivraniyodum herif diyoki, "neyse ikincide bunlari cekmiceksin"
Ay atom ....ba ne diyivercem...şimdik hamişken diodum gece yatınca kociş oğluşla temas kur gözler kapalı el saçma sapan karın bölgemde 'oğlum seni seviyorum ,bekliyoruz' derdii...sona o el usulca çekilir ve horlardıı hey gözünü sevdimin beee ...ama şimdi doğdu gördü yaa ..adamın eline işedi geçen tut bacaakları pamuk getircem dediydim ayy ne sevindi be eline işeyince bide kız mı yapsak dedi düdük....

bekliyorum bakalim n zmn isticek pasa bize kavusmayi :) ya Pembedon5 zamaninda da soyledi size soyledi size.. bak cikti en cok surrender a diodu yaa var onda bisi varr
Ahhahahaha @surrender bana demişti bak senden 2 gün sonrada ben dieee o an bi his beni eli geçirdi benden iki gün önce olmada dedirtti de yazmadım zati zor tutuyorduk evde bişin yok die dieee zilliii minnoşu bekleyemedi ama hiç 1 ocak hissetmemiştim oğlumdan yaşlı bir kızı var seninde Allahın izni ilee inşallah normal olacak gibi ve inşallah inşallah kolay ve rahat olacak kendi kendine yeteceksin gibi ama kinder fena olacak bak sizin bebelere felak nas okumaktan yoruldum be

Eee babalik iste bizde 8den beri gazla falan ugrasiyoruz buralarda kakada yapamadi cocuk bugun dogru duzgun. Dua ediyo basinda bi biraksan catir catir kizim diyo annemle atisiyoz simdi ayagimda corap yok ama yun terlik gibi bisey var tutturdu ayaklarindan aliyosun oda cocuga geciyo, anne diyom ayaklarim zaten ates atiyo nasil giyeyim gercekten ayaklarimla ne alakasi var cocugun sicamamasinin anlamadim

aahahahhaha ....her evde aynı cümleler atom sen hergün bi kase kayısı kompostosu yiyon mu derhal yeeee....hem gazı olmaz çok hem rahat pırtlar hem sıçarvalla be sende klozette bana dua edersin bağ..

son cümlene ne güldüm kociş uyandı noldu su mu geldi diye ayy dedim sanmış...

Aynı benim anam burda don atlet yatanları duyunca vayy be diyom. Ben hala sırtıma biley giyip ayağımda corap olmasına ragmen terlik le gezmeliymişim

.lohusaymışım ve bebeğe sütümden hemen gecermiş

Oy oy demesi kolay korkmayın diye bu arada çocuğu gösterdikten sonra uyuttuklarini bilmiyordum , ama kayısı komposto aklımda, haftaya yapıcam öyle gidicem hastaneye

Hamişlerrrr
Oy oy demesi kolay korkmayın diye bu arada çocuğu gösterdikten sonra uyuttuklarini bilmiyordum , ama kayısı komposto aklımda, haftaya yapıcam öyle gidicem hastaneye
Yok kıazzzz dur heele..ben kendim dedim bebemi gördüm yaa ,baktım dr.işleniyor eee göğsümde baskı oluyordu..elimi tutan kıza dayanamıcam dedim uyuttu iiiki uyutmuş sen istemezsen uyutmazlar kız

Hamişlerrrr

Yok kıazzzz dur heele..ben kendim dedim bebemi gördüm yaa ,baktım dr.işleniyor eee göğsümde baskı oluyordu..elimi tutan kıza dayanamıcam dedim uyuttu iiiki uyutmuş sen istemezsen uyutmazlar kız
hamişler diye giriş yapmışım demek ulusa sesleniş yapacakmışışm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…