- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #68.861
Ay atom ....ba ne diyivercem...şimdik hamişken diodum gece yatınca kociş oğluşla temas kurIlk hamile oldugumu ogrendiginden beri daha birinciye kavusmadan iki de ikihastanede ben acidan kivraniyodum herif diyoki, "neyse ikincide bunlari cekmiceksin"
Tabiki klozeti diyom canimkolzeti mi dion
Ahhahahahabekliyorum bakalim n zmn isticek pasa bize kavusmayi :) yaPembedon5 zamaninda da soyledi size soyledi size.. bak cikti en cok surrender a diodu yaa var onda bisi varr
Eee babalik isteAy atom ....ba ne diyivercem...şimdik hamişken diodum gece yatınca kociş oğluşla temas kurgözler kapalı el saçma sapan karın bölgemde 'oğlum seni seviyorum ,bekliyoruz' derdii...sona o el usulca çekilir ve horlardıı hey gözünü sevdimin beee ...ama şimdi doğdu gördü yaa ..adamın eline işedi geçen tut bacaakları pamuk getircem dediydim ayy ne sevindi be eline işeyince bide kız mı yapsak dedi düdük....
Eee babalik istebizde 8den beri gazla falan ugrasiyoruz buralarda kakada yapamadi cocuk bugun dogru duzgun. Dua ediyo basinda bi biraksan catir catir kizim diyo annemle atisiyoz simdi ayagimda corap yok ama yun terlik gibi bisey var tutturdu ayaklarindan aliyosun oda cocuga geciyo, anne diyom ayaklarim zaten ates atiyo nasil giyeyim gercekten ayaklarimla ne alakasi var cocugun sicamamasinin anlamadim
son cümlene ne güldüm kociş uyandı noldu su mu geldi diye ayy dedim sanmış...Eee babalik istebizde 8den beri gazla falan ugrasiyoruz buralarda kakada yapamadi cocuk bugun dogru duzgun. Dua ediyo basinda bi biraksan catir catir kizim diyo annemle atisiyoz simdi ayagimda corap yok ama yun terlik gibi bisey var tutturdu ayaklarindan aliyosun oda cocuga geciyo, anne diyom ayaklarim zaten ates atiyo nasil giyeyim gercekten ayaklarimla ne alakasi var cocugun sicamamasinin anlamadim
Direk kayisiyi goturuyorum 5-6 tane ise yariyo tabi.aahahahhaha ....her evde aynı cümleler atom sen hergün bi kase kayısı kompostosu yiyon mu derhal yeeee....hem gazı olmaz çok hem rahat pırtlar hem sıçar valla be sende klozette bana dua edersin bağ..
Aynı benim anam burda don atlet yatanları duyunca vayy be diyom. Ben hala sırtıma biley giyip ayağımda corap olmasına ragmen terlik le gezmeliymişimEee babalik istebizde 8den beri gazla falan ugrasiyoruz buralarda kakada yapamadi cocuk bugun dogru duzgun. Dua ediyo basinda bi biraksan catir catir kizim diyo annemle atisiyoz simdi ayagimda corap yok ama yun terlik gibi bisey var tutturdu ayaklarindan aliyosun oda cocuga geciyo, anne diyom ayaklarim zaten ates atiyo nasil giyeyim gercekten ayaklarimla ne alakasi var cocugun sicamamasinin anlamadim
son cümlene ne güldüm kociş uyandı noldu su mu geldi diye ayy dedim sanmış...
Bende spinal sezeryan oldum..korkulacak birşey yok ..doktor kesiyor hissetmiyorsun ,baskı yapıyor bebeğin yağ gibi kayıp çıktığını hissediyorsun..o sesini duyduğun an harikaaa bir duygu inanılmaz birşey ve sana gösteriyorlar..sonra göğsüne baskı uyguluyor o kısımda düz yattığım için nefes alamama gibi oldu tıpkı son haftada sırt üstü yatınca oldugu gibi..dayanamucam dedim ve gözümü odada açmaya çalılıyordum..annem,eşim,dostum..bişiler diyodu..titriyordum zangır zangır..salaklar düz yatıramamşlar beni dönmeye çalılıyorum olmuyor,,,konuşamıyorum,,,böyle bi titreme yok..sonraordan bir vik vik sesi dostum dedi ki ^ pembedon5 pembedon5 burda @Surrender gönderme vardır.. Bak bebişin aç seni istiyor...o an haydi bismillah dedim ve kafamı salladım..bir iki kelime ettim..sevindi garipler hah kendine geliyo die sonra ısındım ve ağrı kesici iğne yapıldı ...o ağrı ilk etapta zordu tabi ama katlanılıyor..sonra memeden süt gelmedi vs..akşam bida ağrı kesici...ve tuvalete gitme..iki büklüm ananın hasta bezini geçirip donunu çekmesi hiiiiiii kayısı kompostosuu şart şart şart....bol bol sıvı tükettim ...şimdi size harika bir yerden yazıyorum klozetten buda iyi olduğumun hatta arada iç dikiş sızlaamaaları olsadaaa korkmayın beee ...
E ust uste giyince sutumuzden sikinti gecer o zaman degilmi yani...Aynı benim anam burda don atlet yatanları duyunca vayy be diyom. Ben hala sırtıma biley giyip ayağımda corap olmasına ragmen terlik le gezmeliymişim
.lohusaymışım ve bebeğe sütümden hemen gecermiş
Yok kıazzzzOy oy demesi kolay korkmayın diye bu arada çocuğu gösterdikten sonra uyuttuklarini bilmiyordum , ama kayısı komposto aklımda, haftaya yapıcam öyle gidicem hastaneye
Hamişlerrrr
Yok kıazzzzdur heele..ben kendim dedim bebemi gördüm yaa ,baktım dr.işleniyor eee göğsümde baskı oluyordu..elimi tutan kıza dayanamıcam dedim uyuttu iiiki uyutmuş sen istemezsen uyutmazlar kız
Balkon konusmasi yahamişler diye giriş yapmışım demek ulusa sesleniş yapacakmışışm
şaiiamdkdşsüsşddödşüdBalkon konusmasi ya
Burda sadece ağzımla gülmedim gibişaiiamdkdşsüsşddödşüd
Cok gecmis olsun ya minik biran evvel iyilesir insallah...Kızlar Eylülde kasık fıtığı çıktı yarın hastaneye gidicez bakılcak dua edin bize olurmu
Burda sadece ağzımla gülmedim gibibombaydı be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?