2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

E="lavantakokusu07, post: 44598724, member: 683466"]Kizlarrrr bebeğim çıktı çok şükür. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Dogum yapacakları Rabbim sağlıkla kurtarsin insallah. Sık sık emzir dedi doktor ama çok uyuyor. İnşallah hersey daha güzel olucak. [/QUOTE]
Gozun Aydin Allah bagislasin sana☺

Insallah cok guzel gecer ve cabucak toparlar canim. Dualarimiz sizinle.

kac gundur olan mide bulantim bugun beter etti. ilk 3 aydaki gbi oldum,cok kirgin ve halsizim nazar ettm galiba kendime.. uzansam olmuyo kalksam hic olmuyo,nerden cikti bu acaba
Gecmis olsun canim, dikkat et kendine. Burda bi kac kisi daha yazmisti sanki, son haftalarda mide bulantisinin arttigi. Tansiyonuna falan baktin dimi? Insallah hemencecik toparlarsin. Nas, felak oku bol bol. Nazarda degmistir tabi

valla bilmiyom ki canım azcık bel ağrım da var.yarın çıkar kontrolde doğumla alakalı mı değil mi
kontrole diye gidip doğuranlardan mı olcak yoksa kız sen de

Canım benim gözünüzaydın geçmiş olsun inşallah
hayırlısı canım ya ne yapalım artık kısmet
aynen canm hayırlısı o bebişler o göbişlerden bi şekilde çıkacak

Ya benim bebitoda ikinmaktan harap oldu sicamiyo cocugum ya... Azcik zeytinyagi surdum kicina cok az birakti, ayaklarini karnina ittirdim azcikda osurdu. Cocuk sicsin diye dua ediyoz evde ya Niye boyle oluyoki mosmor oluyo cocugum kivranmaktan
Ayyy kiyamam ya, gozumde canlandida minnak minnak, rahat rahat cikarsin insallah hemen.

Gecmis olsun canim, dikkat et kendine. Burda bi kac kisi daha yazmisti sanki, son haftalarda mide bulantisinin arttigi. Tansiyonuna falan baktin dimi? Insallah hemencecik toparlarsin. Nas, felak oku bol bol. Nazarda degmistir tabi

az durdu yine basladi vallahi.. tansiyon aletim yok cnm ama sanki tansiyondan degil gbi ,oyle oldugundaki gbi olmadim ondan galiba oyle dusunuyorum popoyu dinlendiriyorum bol bol karnim o kadar agirlasmis ki donemiyorum gerci saga sola

kontrole diye gidip doğuranlardan mı olcak yoksa kız sen de

Canım benim gözünüzaydın geçmiş olsun inşallah
aynen canm hayırlısı o bebişler o göbişlerden bi şekilde çıkacak

hiç sanmıyorum canım çünkü sancım falan yok ama bilemeyiz tabi açıklık varmıdır durum nedir ama hissettiğim bişey yok şimdilik

bgn banyo yaptırcaz kızıma göbüşü düştü. göbüşün etrafındaki kuruluklar ne olck kendiliğnden geçick mi acaba? bi de kaç günde bi banyo yaptryosunuz ?

Herkese selam, yahu neden gününüz dolmadan böyle pır pır kelebekler gibi heyecan yapıyorsunuz ya , bizi de heyecan yaptırıyorsunuz. Bir ben bir de Lollapollosaa mı var sessiz sedasız gününü beklemek isteyen?

Valla benim hamileliğim çok zor geçti, 3. Aydan itibaren Bebek doğum kanalına yakın yerleştiği için bende kasık ve vajinada kemik ağrıları oldu ve hala da devam ediyor. Hatta dün temizlik yaptım, biraz zorladım bir de ayağım kaydı banyoda, geceden beri kötürüm gibiyim Allah göstermesin ne zormuş, belden aşağısı tutmuyor gibi. Azıcık doğrulsam ya da sağa sola dönmeye çalışsam sanki bıçak saplanıyor . O yüzden şimdi ödüm kopuyor, bu halde doğuma gitsem değil doğum koltuğuna çıkmak, ayağımı yerden kaldıramam herhalde çünkü dünden beri annem ve eşim kaldırıyor ayağımı ve ben bas bas bağırıyorum. Şu kötürüm halim düzelmeden doğum başlamasın aman

Doğurmak isteyenler önden buyursun , nolur beni ellemeyin

Bu arada, günü benimle aynı olan yok mu hiç?

Saç kestircek olanlar doğumdan hatta kırkınız çıktıktan sonra kestirin batıl inanç açısından demiyorum saç hücreleri vitamin i
Daha 15 gunluk ya. Soyle en azindan 2-3 aylik olaydi... Minik popo kiyilmiyoki... Bide herhalde 5-6 gunden sonra veriyolarmis fitili
yeni doğum yapan arkadasım söylemişti 15 gün boyunca yapmazsa muayene detaylı bakıyolarmış yenidoğanda ara ara böle kaka yapamama oluyomuş dedi

Bu zamanda kimseye guven olmaz. Allah korusun hersey olabilir. Sabah kapi caldi bizim kizla ilgileniyoduk annemle. Birak dedim acma, bizene. Apartmanda kim kime dum duma zaten. Bende Kapi calinca acmiyom bile

Bu zamanda kimseye guven olmaz. Allah korusun hersey olabilir. Sabah kapi caldi bizim kizla ilgileniyoduk annemle. Birak dedim acma, bizene. Apartmanda kim kime dum duma zaten. Bende Kapi calinca acmiyom bile
Ben de aynı açmıyom kapıyı
Ama bazen de psikolojik bi sorunum mu var diyw düşünüyom ama zaman da çok kötü nelr duyuyoozz

bebeklerin sadece %5i muhtemel tarihte geliomuş o yüzden olabilir mi acaba?

ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…