2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu zamanda kimseye guven olmaz. Allah korusun hersey olabilir. Sabah kapi caldi bizim kizla ilgileniyoduk annemle. Birak dedim acma, bizene. Apartmanda kim kime dum duma zaten. Bende Kapi calinca acmiyom bile

genetik olsa gerek canım benim kocamda çok kilolu doğmuş oğlu da öyle olacak anlaşılan
öyle herhalde.
bende zayıf doğmuşum. yaşamaz bile demişler benim için. şimdide miyonuz zaten ana baba. ondanda takılmıyorum kilosuna.
sizde takılmayın. gerçi siz doğurma kısmını göze alamıyorsunuz galiba.
sağlıcakla olsun İnşaallah.

gunun yaklasti,belki de dogum belirtisidir cnm.. takipte olmak lazim,kendini yorma hic..

hep yatıyorum zaten canım hiçbişey yaptığım yok.enerjim de yok zaten fazla.arada bi geliyo gidio enerjim.doğumdan önce enerjik olunuomuş o da bi doğum belirtisiymiş.allah tarafından doğum için veriliomuş.hatta çoğu kadın o enerjiyi iş yaparken kullanıp doğuma yorgun gidiomuş.o enerjiyi doğru kullanmak lazım

Bu zamanda kimseye guven olmaz. Allah korusun hersey olabilir. Sabah kapi caldi bizim kizla ilgileniyoduk annemle. Birak dedim acma, bizene. Apartmanda kim kime dum duma zaten. Bende Kapi calinca acmiyom bile
aman zaten sağlık ocağından gelioz aşı yapcaz hikayesi çıktı sosyal medyada.dikkatli olun açmayın kimseye kapıyı falan

ben doğuramamaktan korkuyorum canım.. Allah yardımcımız olsun

hayırlısı. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

aynen. Rabbim korusun cümlemizi.

Ya benim bebitoda ikinmaktan harap oldu sicamiyo cocugum ya... Azcik zeytinyagi surdum kicina cok az birakti, ayaklarini karnina ittirdim azcikda osurdu. Cocuk sicsin diye dua ediyoz evde ya Niye boyle oluyoki mosmor oluyo cocugum kivranmaktan
kıyamam ya.. kulak çöpüne zeytinyağı sürüp poposunu uyarsanız? biz öyle yapardık kardeşlerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…