- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #68.961
Bu zamanda kimseye guven olmaz. Allah korusun hersey olabilir. Sabah kapi caldi bizim kizla ilgileniyoduk annemle. Birak dedim acma, bizene. Apartmanda kim kime dum duma zaten. Bende Kapi calinca acmiyom bileAtom heart mother , eşim faturaya çok tepki göstermedi ya.. dedki, şimdi az yazın sonraki ay çok yazarsınız daha çocuk olacak deseydin ya..
bu arada doktordan geldik. kv ye çıktık. eşim işe gitti. biz oturuyoruz. kapı çaldı. kadının biri, çocuğu olmayan biri için hamile kadınlardan dua istiyormuş. ama kendisi tek gelmiş. kaynanamda pek güvenmedi. yakın oturuyorum demiş ama tanımıyormuş. zilini çal, evdeyse açar dedi benim için.
bende camdan baktım ama tanımadım kadını.
duayı kendisi için istemediği belli. yaşı baya vardı. duayı ona okutup oda dediği kişiye mi üfleyecek anlamadım ki...
Rabbim korusun cümlemizi.
öyle herhalde.genetik olsa gerek canım benim kocamda çok kilolu doğmuş oğlu da öyle olacak anlaşılan
gunun yaklasti,belki de dogum belirtisidir cnm.. takipte olmak lazim,kendini yorma hic..
Yaz olsaydi en azindan bebegi alir cikardinbenim öyle imkanımda yok
aman zaten sağlık ocağından gelioz aşı yapcaz hikayesi çıktı sosyal medyada.dikkatli olun açmayın kimseye kapıyı falanBu zamanda kimseye guven olmaz. Allah korusun hersey olabilir. Sabah kapi caldi bizim kizla ilgileniyoduk annemle. Birak dedim acma, bizene. Apartmanda kim kime dum duma zaten. Bende Kapi calinca acmiyom bile
4 kiloyu geçti mi yoksa?genetik olsa gerek canım benim kocamda çok kilolu doğmuş oğlu da öyle olacak anlaşılan
Aynen canim gormustum onuda..aman zaten sağlık ocağından gelioz aşı yapcaz hikayesi çıktı sosyal medyada.dikkatli olun açmayın kimseye kapıyı falan
ben doğuramamaktan korkuyorum canım.. Allah yardımcımız olsunöyle herhalde.
bende zayıf doğmuşum. yaşamaz bile demişler benim için. şimdide miyonuz zaten ana baba. ondanda takılmıyorum kilosuna.
sizde takılmayın. gerçi siz doğurma kısmını göze alamıyorsunuz galiba.
sağlıcakla olsun İnşaallah.
evet4 kiloyu geçti mi yoksa?
hayırlısı. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.belki biraz aşağı indiyse dediğin gibi bağırsaklar rahatlamış olabilir ama fazla rahatlamışlar heralde :) kanala girdiğini sanmıyorum benim göbek hala yukarda çünkü.neyse yarın öğrenicez bakalım.zaten kanala girmesi hemen doğum olacağı anlamına da gelmiyor.
aynen. Rabbim korusun cümlemizi.Bu zamanda kimseye guven olmaz. Allah korusun hersey olabilir. Sabah kapi caldi bizim kizla ilgileniyoduk annemle. Birak dedim acma, bizene. Apartmanda kim kime dum duma zaten. Bende Kapi calinca acmiyom bile
Zaten hic calisasimda yok.. Esimde istemez aslinda calismami ama adamin gozu korktu oda hakli.. Kurbanlik koyun gibi gozumun icine bakiyoŞom agizimi actim dogalgaz da geldi cok feci degil en azindan :) bebisler hasta olmasinda da napalin canim calismak icin cok erkennn
amin.ben doğuramamaktan korkuyorum canım.. Allah yardımcımız olsun
Ayaklarini karnina dogru ittir canim benimki oyle cok rahat cikariyogaz için bişeyler söyleyin bana yoksa çıldırmaya ramak kaldııııııı
Yaz olsaydi en azindan bebegi alir cikardin
amin canımhayırlısı. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
aynen. Rabbim korusun cümlemizi.
doktorda aynısını dedihey maşallah
amin canım
Allah yardimcin olsun canim.aynenn.kış bebeği çooook zor. hele ikinci çocuksa.
kıyamam ya.. kulak çöpüne zeytinyağı sürüp poposunu uyarsanız? biz öyle yapardık kardeşlerimeYa benim bebitoda ikinmaktan harap oldu sicamiyo cocugum ya... Azcik zeytinyagi surdum kicina cok az birakti, ayaklarini karnina ittirdim azcikda osurdu. Cocuk sicsin diye dua ediyoz evde yaNiye boyle oluyoki mosmor oluyo cocugum kivranmaktan
Bende oyle yaptim canim. Sabah beri 3 kere yaptim hatta. Tabi oyle tam icine yapamadim ucundan acik. Bi kere az bisey birakti, 2 gundur sadece bu yani.kıyamam ya.. kulak çöpüne zeytinyağı sürüp poposunu uyarsanız? biz öyle yapardık kardeşlerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?