2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dimi ya oyle bise de varms cidden,kendimi enerjik hic dusunemiyorumm,unuttum o hali ben de cok halsizm yaa bise yapmadan halsiziz zaten o da ayri bi olay

Ya benim bebitoda ikinmaktan harap oldu sicamiyo cocugum ya... Azcik zeytinyagi surdum kicina cok az birakti, ayaklarini karnina ittirdim azcikda osurdu. Cocuk sicsin diye dua ediyoz evde ya Niye boyle oluyoki mosmor oluyo cocugum kivranmaktan
ayy yerım onu ben .ayaklarını karnına dogru ıttır ve bı müddet gazını cıkartmaya calıs
belkı o anda yapar.

Etrafimdakiler niye acele ediyorsun daha gününü doldurmamissin ki,erken mi dogsun bebecik diyorlar.Ben de vazgectim dogurmuycam artik günümü doldurmadan.hergun bugun mu acaba diye beklemiycem.Stres oldum yaaa

Canım karnında ağrıomuş doğum belirtisi olabilir kiminin önce karın agrısı olurmus hadi bakalım geleck mi biri önümüzü acsın artk gelmeye niyeti yok bizimkilerin
Ay canım maşallah bizde de aynı durum var doktor sezeryan diyecek zannettm beklicez dio ben de tırsmaya başladım nasıl cıkacak diye ay hayırlısıyla bi gelseler artık ben de 4300 civarı doğmusum dediğin gibi genetik heralde vitamin falan içmiyorum ben de doğru dürüst ama alıo bebiş
saol canim.. esimi yolladm markete biseler aliyor su an bana. of cok kotu cidden hem.mide hem halsizlik hem bebe karnimi ittirip duruyo firlama..iyiyim dedm dedim bugn boyle uyandim hayrolsun..
Ay kıyamam ya dinlen bol bol son zamanlar bu halde doğum da zor olur gecer inşallah çabucak
genetik olsa gerek canım benim kocamda çok kilolu doğmuş oğlu da öyle olacak anlaşılan

anammm ölüom karın ağrısından doğum sancısına nasıl dayananacam ben

valla bilmiyom ki canım azcık bel ağrım da var.yarın çıkar kontrolde doğumla alakalı mı değil mi

hayırlısı canım ya ne yapalım artık kısmet

hadi gözünaydın kavuşmuşsun bebene ne mutlu canım.allah bi daha ayırmasın

benımkı de 60 cc lık içiyor
demek kı anca yetıyor. gecelerı yetmedıgını nerden bılıyorsun?
Ben bisey daha sorcam sana :) genel anestezi olmuşsun bende öyle istyrm sezeryan olursa obur turlu kesildigimi bilmek beni rahatsız eder korkarm hemen kendine geleblyo musun bide keşke epidural olsaydm dedn mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…