- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #68.981
yesinler totoyu.. valla canım aklıma başka birşey gelmiyor.. doktora götürsen fitil falan verir belki ?Bende oyle yaptim canim. Sabah beri 3 kere yaptim hatta. Tabi oyle tam icine yapamadim ucundan acik. Bi kere az bisey birakti, 2 gundur sadece bu yani.
Daha 15 gunluk ya. Soyle en azindan 2-3 aylik olaydi... Minik popo kiyilmiyoki... Bide herhalde 5-6 gunden sonra veriyolarmis fitiliyesinler totoyu.. valla canım aklıma başka birşey gelmiyor.. doktora götürsen fitil falan verir belki ?
Allah yardimcin olsun canim.
Gecmis olsun yasaol canım kızımda grip oldu şaşırdım nereye yetişeceğimi.dün ateşlendi suya soktuk ateş düşürücü verip duruyoruz.
doktorda aynısını dedinormal çıkmaz bu diyeceksiniz di mi dedim.. yoo dedi
hep yatıyorum zaten canım hiçbişey yaptığım yok.enerjim de yok zaten fazla.arada bi geliyo gidio enerjim.doğumdan önce enerjik olunuomuş o da bi doğum belirtisiymiş.allah tarafından doğum için veriliomuş.hatta çoğu kadın o enerjiyi iş yaparken kullanıp doğuma yorgun gidiomuş.o enerjiyi doğru kullanmak lazım
benımkı de 60 cc lık içiyoray çok uzak kalmışım. bu arada emziriyorum ama geceleri yetmiyo. Mama veriyorum. maşşallah ama zor doyuyo 60 cclik içiyo. çok değil mi 1 haftalık çocuğa :/
ayy yerım onu ben .ayaklarını karnına dogru ıttır ve bı müddet gazını cıkartmaya calısYa benim bebitoda ikinmaktan harap oldu sicamiyo cocugum ya... Azcik zeytinyagi surdum kicina cok az birakti, ayaklarini karnina ittirdim azcikda osurdu. Cocuk sicsin diye dua ediyoz evde yaNiye boyle oluyoki mosmor oluyo cocugum kivranmaktan
Seninle günümüz de aynıymış cnm :) Demek ki normal henüz inmemesi.. Kilosu kaç seninkinin şu an cnm? Çatı muayenesi yapıldı mı?Aynenn benimkide inmedii ne zaman inecekler acabaa
Canım karnında ağrıomuş doğum belirtisi olabilir kiminin önce karın agrısı olurmus hadi bakalım geleck mi biri önümüzü acsın artk gelmeye niyeti yok bizimkilerinanladım canım.tabi çocuğa göre değişir heralde.38den sonra kilo alımı duruo diye biliodum da ben ondan garip geldi bir haftada 100 150 gr. alması çok değil mi sence?
yarın sabah kontrolüm var zaten bugün gitmek istemedim canım.ama mide bozukluğu değil bu.değişik bişey.yaşayan var mı diye merak ettim.doğumdan bir kaç gün önce olabiliomuş mide bulantısı ve iştahsızlıkla birlikte.başka doğum belirtim yok zaten.neyse bekleyelim bakalım :)
Ay canım maşallah bizde de aynı durum var doktor sezeryan diyecek zannettm beklicez dio ben de tırsmaya başladım nasıl cıkacak diye ay hayırlısıyla bi gelseler artık ben de 4300 civarı doğmusum dediğin gibi genetik heralde vitamin falan içmiyorum ben de doğru dürüst ama alıo bebişkızlaaar ben geldim.. doktora gittik.. bildiğiniz üzere benim bebiş kilolu... hala kilolu ama doktor beni normal doğurtmakta kararlı..ben bi sürü bahane saydım. astımım var panik atağım var bilmem ne.. adam normal deneyecez dedi.. çatım dardır diye dua ettim çatı muayenesi yaptı.. onda da çatın normal dediboyum kısa ben doğuramam dedim.. senden kısaları doğurdu dedi.. napcam ben ya.. kan değerim 11 çıktı kan hapı vitamin hapı 1 aydır almıyorum bu bebiş niye kilo alıyor ya
Ay kıyamam ya dinlen bol bol son zamanlar bu halde doğum da zor olur gecer inşallah çabucaksaol canim.. esimi yolladm markete biseler aliyor su an bana. of cok kotu cidden hem.mide hem halsizlik hem bebe karnimi ittirip duruyo firlama..iyiyim dedm dedim bugn boyle uyandim hayrolsun..
genetik olsa gerek canım benim kocamda çok kilolu doğmuş oğlu da öyle olacak anlaşılan
anammm ölüom karın ağrısından doğum sancısına nasıl dayananacam ben
valla bilmiyom ki canım azcık bel ağrım da var.yarın çıkar kontrolde doğumla alakalı mı değil miCanım karnında ağrıomuş doğum belirtisi olabilir kiminin önce karın agrısı olurmus hadi bakalım geleck mi biri önümüzü acsın artk gelmeye niyeti yok bizimkilerin
Ay canım maşallah bizde de aynı durum var doktor sezeryan diyecek zannettm beklicez dio ben de tırsmaya başladım nasıl cıkacak diye ay hayırlısıyla bi gelseler artık ben de 4300 civarı doğmusum dediğin gibi genetik heralde vitamin falan içmiyorum ben de doğru dürüst ama alıo bebiş
Ay kıyamam ya dinlen bol bol son zamanlar bu halde doğum da zor olur gecer inşallah çabucak
hayırlısı canım ya ne yapalım artık kısmetCanım karnında ağrıomuş doğum belirtisi olabilir kiminin önce karın agrısı olurmus hadi bakalım geleck mi biri önümüzü acsın artk gelmeye niyeti yok bizimkilerin
Ay canım maşallah bizde de aynı durum var doktor sezeryan diyecek zannettm beklicez dio ben de tırsmaya başladım nasıl cıkacak diye ay hayırlısıyla bi gelseler artık ben de 4300 civarı doğmusum dediğin gibi genetik heralde vitamin falan içmiyorum ben de doğru dürüst ama alıo bebiş
Ay kıyamam ya dinlen bol bol son zamanlar bu halde doğum da zor olur gecer inşallah çabucak
hadi gözünaydın kavuşmuşsun bebene ne mutlu canım.allah bi daha ayırmasınKizlarrrr bebeğim çıktı çok şükür. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Dogum yapacakları Rabbim sağlıkla kurtarsin insallah. Sık sık emzir dedi doktor ama çok uyuyor. İnşallah hersey daha güzel olucak.
çatı muayenesi olduğum için ağrımvar canımsenin de mi karnın ağrıoeymentaa
Ben bisey daha sorcam sana :) genel anestezi olmuşsun bende öyle istyrm sezeryan olursa obur turlu kesildigimi bilmek beni rahatsız eder korkarm hemen kendine geleblyo musun bide keşke epidural olsaydm dedn mibenımkı de 60 cc lık içiyor
demek kı anca yetıyor. gecelerı yetmedıgını nerden bılıyorsun?
çatı muayenesi olduğum için ağrımvar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?