- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.021
bebeklerin sadece %5i muhtemel tarihte geliomuş o yüzden olabilir mi acaba?
Benim doktorum da normal doğuma uygunsun dedi ve dediğinden beri ödüm kopuyor, hiç kendimde o cesareti bulamıyorum ama bir yandan da keşke becerebilsem diyorum. Üstelik bundan 2 ay önce ben adamcağıza ultimatom veriyordum, normal denemek istiyorum diye, şimdi tırım tırım tırsıyorumkızlaaar ben geldim.. doktora gittik.. bildiğiniz üzere benim bebiş kilolu... hala kilolu ama doktor beni normal doğurtmakta kararlı..ben bi sürü bahane saydım. astımım var panik atağım var bilmem ne.. adam normal deneyecez dedi.. çatım dardır diye dua ettim çatı muayenesi yaptı.. onda da çatın normal dediboyum kısa ben doğuramam dedim.. senden kısaları doğurdu dedi.. napcam ben ya.. kan değerim 11 çıktı kan hapı vitamin hapı 1 aydır almıyorum bu bebiş niye kilo alıyor ya
Kalıp sabun parcası sokardı annem azcık ılık suyla yumusatıp bi onu arastırsana fitil görevi görüyormuş.Ya benim bebitoda ikinmaktan harap oldu sicamiyo cocugum ya... Azcik zeytinyagi surdum kicina cok az birakti, ayaklarini karnina ittirdim azcikda osurdu. Cocuk sicsin diye dua ediyoz evde yaNiye boyle oluyoki mosmor oluyo cocugum kivranmaktan
Yok ya biz normaliz canim millet manyak. O yuzden acmiyoz zaten o kapilari. Emin ol calan kapida gereksiz caliyo hep.Ben de aynı açmıyom kapıyı
Ama bazen de psikolojik bi sorunum mu var diyw düşünüyom ama zaman da çok kötü nelr duyuyoozz
ben hiç bi zaman bugün de gelmedi diye hayıflanmadım bütün mesajlarımı okuyabilirsin.hatta hiçbir belirtim yok diyorum sürekli.ayrıca benim 38 haftam bitmek üzere bikaç gün önce gelebilir sonuçta.heyecan yapmamız normal bence.her an beklenilince korku ve heyecan oluo haliyle.özellikle de ilk çocuk olunca.her belirtiyi paylaşmaya çalışıyoruz birileri de aynı durumu yaşıyo mu acaba diyeTamam da siz "bugün de gelmedi " diye resmen hayıflanıyorsunuz, bir de şöyle bir gerçek var ki anne karnında ne kadar kalırsa Bebek için o kadar iyi, gelişimini güzelce tamamlasın, doğum sonrası sıkıntı yaşanmasın diye.
Ayrıca benim çevremde doğum yapan kadınlar hep 39+ hatta 40+ doğum yaptılar, o istatistik biraz da sezaryen oranlarından kaynaklanıyor.
Tamam canim saol onada bakiyim bi.Kalıp sabun parcası sokardı annem azcık ılık suyla yumusatıp bi onu arastırsana fitil görevi görüyormuş.
Anne sutu yagliysa o yuzden oluyomus diye okudum nette. Nasil sulandirilir kiSaç kestircek olanlar doğumdan hatta kırkınız çıktıktan sonra kestirin batıl inanç açısından demiyorum saç hücreleri vitamin i
yeni doğum yapan arkadasım söylemişti 15 gün boyunca yapmazsa muayene detaylı bakıyolarmış yenidoğanda ara ara böle kaka yapamama oluyomuş dedi
ben hiç bi zaman bugün de gelmedi diye hayıflanmadım bütün mesajlarımı okuyabilirsin.hatta hiçbir belirtim yok diyorum sürekli.ayrıca benim 38 haftam bitmek üzere bikaç gün önce gelebilir sonuçta.heyecan yapmamız normal bence.her an beklenilince korku ve heyecan oluo haliyle.özellikle de ilk çocuk olunca.her belirtiyi paylaşmaya çalışıyoruz birileri de aynı durumu yaşıyo mu acaba diye
canım bence sen yanlış anlamışsın hayıflanmaktan ziyade çoğumzun ilk gebeliği ve heyecan korku endişe hepsi bi arada.. ve çoğumuz tecrübesiz birbirimizle konuşarak kendimizi rahatlatıyoruz..Tamam da siz "bugün de gelmedi " diye resmen hayıflanıyorsunuz, bir de şöyle bir gerçek var ki anne karnında ne kadar kalırsa Bebek için o kadar iyi, gelişimini güzelce tamamlasın, doğum sonrası sıkıntı yaşanmasın diye.
Ayrıca benim çevremde doğum yapan kadınlar hep 39+ hatta 40+ doğum yaptılar, o istatistik biraz da sezaryen oranlarından kaynaklanıyor.
Saol canim insallah yapar yaAyyy kiyamam ya, gozumde canlandida minnak minnak, rahat rahat cikarsin insallah hemen.
bakalım artık benimkinin gelmeye niyeti yok yeri iyiymişBenim doktorum da normal doğuma uygunsun dedi ve dediğinden beri ödüm kopuyor, hiç kendimde o cesareti bulamıyorum ama bir yandan da keşke becerebilsem diyorum. Üstelik bundan 2 ay önce ben adamcağıza ultimatom veriyordum, normal denemek istiyorum diye, şimdi tırım tırım tırsıyorum
Günlerimiz aynıymış, bakalım önümüzdeki günler bize ne gösterecek, hangimiz önce doğuracak, Nasıl doğum yapacağız
Aynen sik sik yapiyorum onu canim.ayy yerım onu ben .ayaklarını karnına dogru ıttır ve bı müddet gazını cıkartmaya calıs
belkı o anda yapar.
'siz' diye ithaf ettiğin ve bizim mesajların altına yazdığın için.bekleyen üç beş kişi var zaten burda.ayrıca arkadaşlarımı da savunmam normal diye düşünüyorum.bebeğinin hemen gelmesini istemek kötü bişey değil.uzun süre bekledik gelmelerini.beklemek istemek kadar bebeğine bir an önce kavuşmak istemek de normal bir duygu bence.herkese saygı duymak lazım.herkesin hamileliği farklı geçiyor çünküSizin öyle bir durumunuz olmadıysa niye bebeklerin sadece %5 i vaktinde geliyor diye cevap verme ihtiyacı duydunuz onu anlamadım???
Evet ben size diye ithaf ettim ama siz maşallah "sana " diye devam ediyorsunuz! Ayrıca kimseyi savunmanızı gerektirecek bir durum yok, sakin olun. Neyse, benim muhattabım siz değildiniz zaten, burada tatlı tatlı telaş yapan arkadaşlardı, siz de daha fazla müdahil olmayın benim mesajlarıma, gerek yok!'siz' diye ithaf ettiğin ve bizim mesajların altına yazdığın için.bekleyen üç beş kişi var zaten burda.ayrıca arkadaşlarımı da savunmam normal diye düşünüyorum.bebeğinin hemen gelmesini istemek kötü bişey değil.uzun süre bekledik gelmelerini.beklemek istemek kadar bebeğine bir an önce kavuşmak istemek de normal bir duygu bence.herkese saygı duymak lazım.herkesin hamileliği farklı geçiyor çünkü
Ayyyy çok sevindiiiimmmm..Kizlarrrr bebeğim çıktı çok şükür. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Dogum yapacakları Rabbim sağlıkla kurtarsin insallah. Sık sık emzir dedi doktor ama çok uyuyor. İnşallah hersey daha güzel olucak.
Evet ben size diye ithaf ettim ama siz maşallah "sana " diye devam ediyorsunuz! Ayrıca kimseyi savunmanızı gerektirecek bir durum yok, sakin olun. Neyse, benim muhattabım siz değildiniz zaten, burada tatlı tatlı telaş yapan arkadaşlardı, siz de daha fazla müdahil olmayın benim mesajlarıma, gerek yok!
tmm cnmBiz ellemedik hiç kendi kendine kuruyor cıkıyor iltihap gb sıvı gözüküyor du ondan da korkma kuruyo.
Hayır canım 1aylık doktor kontrolümüz vardı doktorum farketti,ben göbeğinde var sanırım die sordum göbeği şişti çünkü göbeğinde varmış ama o çoğu çocukta oluo dedi 2yaşına kadar geçio dedi..Geçmiş plsun cnm nerden anladım sen fıtık oldugunu ...kendin mi farkettin ?
Minnak inşallah çabucak iyileşir.
bzmki de valla 3 saatte bi alt değiştrym kızım diyom bi kere de sadece çiş yapmış ol ya :) hep kakalı bezi o yüzden sık değiştrym altını pişik olmasın diyeSaol canim insallah yapar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?