2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bebeklerin sadece %5i muhtemel tarihte geliomuş o yüzden olabilir mi acaba?

Tamam da siz "bugün de gelmedi " diye resmen hayıflanıyorsunuz, bir de şöyle bir gerçek var ki anne karnında ne kadar kalırsa Bebek için o kadar iyi, gelişimini güzelce tamamlasın, doğum sonrası sıkıntı yaşanmasın diye.

Ayrıca benim çevremde doğum yapan kadınlar hep 39+ hatta 40+ doğum yaptılar, o istatistik biraz da sezaryen oranlarından kaynaklanıyor.

Benim doktorum da normal doğuma uygunsun dedi ve dediğinden beri ödüm kopuyor, hiç kendimde o cesareti bulamıyorum ama bir yandan da keşke becerebilsem diyorum. Üstelik bundan 2 ay önce ben adamcağıza ultimatom veriyordum, normal denemek istiyorum diye, şimdi tırım tırım tırsıyorum

Günlerimiz aynıymış, bakalım önümüzdeki günler bize ne gösterecek, hangimiz önce doğuracak, Nasıl doğum yapacağız

Ya benim bebitoda ikinmaktan harap oldu sicamiyo cocugum ya... Azcik zeytinyagi surdum kicina cok az birakti, ayaklarini karnina ittirdim azcikda osurdu. Cocuk sicsin diye dua ediyoz evde ya Niye boyle oluyoki mosmor oluyo cocugum kivranmaktan
Kalıp sabun parcası sokardı annem azcık ılık suyla yumusatıp bi onu arastırsana fitil görevi görüyormuş.

ben hiç bi zaman bugün de gelmedi diye hayıflanmadım bütün mesajlarımı okuyabilirsin.hatta hiçbir belirtim yok diyorum sürekli.ayrıca benim 38 haftam bitmek üzere bikaç gün önce gelebilir sonuçta.heyecan yapmamız normal bence.her an beklenilince korku ve heyecan oluo haliyle.özellikle de ilk çocuk olunca.her belirtiyi paylaşmaya çalışıyoruz birileri de aynı durumu yaşıyo mu acaba diye

Anne sutu yagliysa o yuzden oluyomus diye okudum nette. Nasil sulandirilir ki

Sizin öyle bir durumunuz olmadıysa niye bebeklerin sadece %5 i vaktinde geliyor diye cevap verme ihtiyacı duydunuz onu anlamadım???

canım bence sen yanlış anlamışsın hayıflanmaktan ziyade çoğumzun ilk gebeliği ve heyecan korku endişe hepsi bi arada.. ve çoğumuz tecrübesiz birbirimizle konuşarak kendimizi rahatlatıyoruz..

bakalım artık benimkinin gelmeye niyeti yok yeri iyiymiş

Sizin öyle bir durumunuz olmadıysa niye bebeklerin sadece %5 i vaktinde geliyor diye cevap verme ihtiyacı duydunuz onu anlamadım???
'siz' diye ithaf ettiğin ve bizim mesajların altına yazdığın için.bekleyen üç beş kişi var zaten burda.ayrıca arkadaşlarımı da savunmam normal diye düşünüyorum.bebeğinin hemen gelmesini istemek kötü bişey değil.uzun süre bekledik gelmelerini.beklemek istemek kadar bebeğine bir an önce kavuşmak istemek de normal bir duygu bence.herkese saygı duymak lazım.herkesin hamileliği farklı geçiyor çünkü

Evet ben size diye ithaf ettim ama siz maşallah "sana " diye devam ediyorsunuz! Ayrıca kimseyi savunmanızı gerektirecek bir durum yok, sakin olun. Neyse, benim muhattabım siz değildiniz zaten, burada tatlı tatlı telaş yapan arkadaşlardı, siz de daha fazla müdahil olmayın benim mesajlarıma, gerek yok!

Ayyyy çok sevindiiiimmmm..
Çok şükürrrr ... minnoşşşşş evinde ha ....Allah sağlık sıhhat versin inşallah tatlımmmm...uyusun uyusun annesi

valla dalga geçer gibi yazmasaydın cevap vermek zorunda hissetmezdim kendimi.burası resmi bir ortam değil samimi bir ortam sizli bizi konuşmuyoruz ama siz öyle istiyosanız öyle devam edeyim sizin mesajınızdan şunu çıkardım ben.sessiz sedasız gününü beklemek normal bizim gibi heyecan yapmak normal değil.ayrıca biz günümüzi beklemekten değil günümüzün geçmesinden korkuyoruz.bir sürü şey yaşayan var günü geçince kaka yutması suni sancı sezeryan gibi ihtimaller artıyor.ben kendi adıma bu olacağına erken gelsin daha iyi diyorum ve susuyorum.takdir mesajı diğer okuyan arkadaşların artık.burası bi forum ve herkese açık mesaj yolluyosunuz.herkesin cevap hakkı var bunu da hatırlatmak istedim

Geçmiş plsun cnm nerden anladım sen fıtık oldugunu ...kendin mi farkettin ?

Minnak inşallah çabucak iyileşir.
Hayır canım 1aylık doktor kontrolümüz vardı doktorum farketti,ben göbeğinde var sanırım die sordum göbeği şişti çünkü göbeğinde varmış ama o çoğu çocukta oluo dedi 2yaşına kadar geçio dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…