2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tik yok ayol bende tum gun ankarayi alt ust ettim merdiven ciktim herseyi yaptim tik yok.. O degil iznim bitiyo idare benden rapor bekliyo.ne diye rapor alicaz bilen var mi

kesi biraz oldu 3 dikis kadar.Kizim 3100 dogmustu 37 ci haftada.3 gun icinde iyi olmustum ve dikisler kendinden eriyen dikislerdi.
Bebeğiniz hayırlı olsun. Kilosu ultrasonla uyumlumuydu. Yada ne kadar fark oldu. Benimde şuan 3100 gram olmuş. Ama yanılma payı var dedi onu merak ettim. Daha da alır çünkü. Normal istiyorum çok da kilolu olsun istemem.

hadi gozunaydin:) Allah hayrlisiyla buyutmeni nasip etsin.. baya minnosmus cidden hic kiyamaz insan..:)

Gaz damlasi vermislerdi zinco. ama bi ise yaradigi yok ya.. Zaten sutten sonra hemen gazi cikariyo cocukda kaka cikisi yok 2 gundur

Tebrikler cnm... sarılık insanı çok üzüyor biliyorum ama sakın çok da yıpratma olursa . Inşallah olmaz tabi.

Bnmki de ultrason dan 250 gr. Düşük dogdu

Benim kizim suan 4 yasinda, yani hatırlamıyorum malesef ultrason olculerini,bu ikinci gebeligim bakalim simdi ki nasil olacak.

Kızlar bi bakarmisiniz.....

Kalçacikikligi iiçin nerden randevu alicaz internetten cock norolojimi ?
Bilgisi olan yazabilirmi bian once randevu almam lazm çok yogunmus...

Gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsun, tecrübeli anne böyle derse bizim vay halimize
Tik yok ayol bende tum gun ankarayi alt ust ettim merdiven ciktim herseyi yaptim tik yok.. O degil iznim bitiyo idare benden rapor bekliyo.ne diye rapor alicaz bilen var mi

Doktoruna sor istersen canim onlar yönlendiriyor çünkü. .. ama doğum öncesi izninden düşülür diye biliyorum ben geç doğum olursa...

Hayir o frida kahlo yu taklit eden bir cocuk. Benim kiz tam tersi sarışın Kıvırcık cilveli mi cilveli bir prenses.

ayy iste bilmedigimizden o nedir necidir :) ama cok tatli bi kiz hep bakiyordum :)) masallah annesi ben cok severim sarisin kivircik ustelik prenses bn de 2-3yasina kdr oyleymism de sonradan bise kalmamis ne tuhaf degisim

bu arada sayende bisi daha ogrenmis oldum,kucuk kiz cidden benzemis frida kahloya arastirdm hemen

ayy iste bilmedigimizden o nedir necidir :) ama cok tatli bi kiz hep bakiyordum :)) masallah annesi ben cok severim sarisin kivircik ustelik prenses bn de 2-3yasina kdr oyleymism de sonradan bise kalmamis ne tuhaf degisim
Cok tesekkur ederim.Aynen ben de sarisinmisim simdi esmer bile sayilirim.Cok seviyorum kiz cocuklarini. 2 ci bebisim de kız. Ablasina benziyor ultrasonda.Belki bu sefer de esmer olur.

az durdu yine basladi vallahi.. tansiyon aletim yok cnm ama sanki tansiyondan degil gbi ,oyle oldugundaki gbi olmadim ondan galiba oyle dusunuyorum popoyu dinlendiriyorum bol bol karnim o kadar agirlasmis ki donemiyorum gerci saga sola
Yat yat bosver, bunlar son dinlenmeler bende de donus falan yok, soluma yatip kalkmaya calisiyom yavas yavas, ters donmus kaplumbaga gibi kaliyom cogu zaman son haftalar zor dedikleri kadar varmis, bu hftdan itibaren basladi bende de sıkıntılar. Midem cok iyi diye geziyodum, nazar ettim, mahvoldum bgn mide yanginimdan, oglen yediklerim midemde kaldi resmen, aksam yemegi bile yiyemedim Kabizlikta basladi, tuvalete tasinma dersen sayamiyom bile, ama hepsine cok sukur. Onun hareketlerini hissedince hafifliyor

Kızlar bi bakarmisiniz.....

Kalçacikikligi iiçin nerden randevu alicaz internetten cock norolojimi ?
Bilgisi olan yazabilirmi bian once randevu almam lazm çok yogunmus...

Cocuk doktoruna gittiğim zaman bana zaten ayı dolunca geleceksin hem kalcaya hem sarıluga bakarız demişti. Galiba cıcuk doktoruna canım ama ben de merak ettim şimdi acaba baska doktor mu ?

Götüren arkadaslar bizi bi bilgilendirsin

Hayirli olsun canim. Anali, babali ve saglikla buyusun insallah. Kucuk olanlar daha cabuk toparliyormus, seninkide oyle olur, bol bol emip kocaman olsun insallah.

Kabızlık bundan 1 hafta önce beni mahvetmişti resmen, ben de okuduklarımdan yola çıkarak şekersiz kayısı kompostosuna başladım, zaten süt için de tüketin diyorlar ya, bir taşla iki kuş diyerek başladım hergün içmeye, tanelerini de yiyorum elbet. Tavsiye ederim, işe yaradı, üstelik doğal ve süt için de öneriliyor. Belki sabah aç karnına bir yudum zeytinyağını da deneyebilirsiniz, ben o çok zorlandığım dönemde ikisini de yaptım açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…