- 8 Mart 2012
- 699
- 759
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.061
Bebeğiniz hayırlı olsun. Kilosu ultrasonla uyumlumuydu. Yada ne kadar fark oldu. Benimde şuan 3100 gram olmuş. Ama yanılma payı var dedi onu merak ettim. Daha da alır çünkü. Normal istiyorum çok da kilolu olsun istemem.kesi biraz oldu 3 dikis kadar.Kizim 3100 dogmustu 37 ci haftada.3 gun icinde iyi olmustum ve dikisler kendinden eriyen dikislerdi.
Slm arkadaşlar dün spinal Anesteziyle saat 3.30 da doğum yaptım. Bebek kendi Dr um dediği gibi 3 kiki doğmadi.detaylı USG deki Dr doğru tahmin etmiş 2400 doğdu. Pek bi minik.emzirme sadece .tek korkum sarılık olmasi .dün tek bi saat uyku girmedi gözüme .hiç 2 çocuk büyütme mis gibiyim .
Gaz damlasi vermislerdi zinco. ama bi ise yaradigi yok ya.. Zaten sutten sonra hemen gazi cikariyo cocukda kaka cikisi yok 2 gundurGecmis olsun canım, doktor farketmiş en azından, moralini yüksek tut, bu günlerde gececek
Oy oy baya tuzlu tutmuş nüfus cüzdanı, ama ilerde bir yıl kazanması için değer bence... Siz günü farklı yazdırdığı niz için alamıyorsun di mi canım. ..
Valla annelik işte, ben de kilo alsın diye uğraşıyorum normal dogurmak istiyorum tansiyon dan dolayi büyük ihtimal sezaryan olucam, hayaller ve gerçekler iste
Gaz masajı yapsan canım, bir de siz yaninizdayken yüz üstü yatirirsaniz daha rahat cikariyormus, ama işte dikkatli olmak lazımmış, biraz gecsin doktorunuz gaz damlası verir herhalde...
Slm arkadaşlar dün spinal Anesteziyle saat 3.30 da doğum yaptım. Bebek kendi Dr um dediği gibi 3 kiki doğmadi.detaylı USG deki Dr doğru tahmin etmiş 2400 doğdu. Pek bi minik.emzirme sadece .tek korkum sarılık olmasi .dün tek bi saat uyku girmedi gözüme .hiç 2 çocuk büyütme mis gibiyim .
Masallah de canim kakanin kiymetini yeni anliyorumbzmki de valla 3 saatte bi alt değiştrym kızım diyom bi kere de sadece çiş yapmış ol ya :) hep kakalı bezi o yüzden sık değiştrym altını pişik olmasın diye
Benim kizim suan 4 yasinda, yani hatırlamıyorum malesef ultrason olculerini,bu ikinci gebeligim bakalim simdi ki nasil olacak.Bebeğiniz hayırlı olsun. Kilosu ultrasonla uyumlumuydu. Yada ne kadar fark oldu. Benimde şuan 3100 gram olmuş. Ama yanılma payı var dedi onu merak ettim. Daha da alır çünkü. Normal istiyorum çok da kilolu olsun istemem.
Benim kizim suan 4 yasinda, yani hatırlamıyorum malesef ultrason olculerini,bu ikinci gebeligim bakalim simdi ki nasil olacak.
Gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsun, tecrübeli anne böyle derse bizim vay halimizeSlm arkadaşlar dün spinal Anesteziyle saat 3.30 da doğum yaptım. Bebek kendi Dr um dediği gibi 3 kiki doğmadi.detaylı USG deki Dr doğru tahmin etmiş 2400 doğdu. Pek bi minik.emzirme sadece .tek korkum sarılık olmasi .dün tek bi saat uyku girmedi gözüme .hiç 2 çocuk büyütme mis gibiyim .
Tik yok ayol bendetum gun ankarayi alt ust ettim merdiven ciktim herseyi yaptim tik yok.. O degil iznim bitiyo idare benden rapor bekliyo.ne diye rapor alicaz bilen var mi
Hayir o frida kahlo yu taklit eden bir cocuk. Benim kiz tam tersi sarışın Kıvırcık cilveli mi cilveli bir prenses.profilindeki kizin mi yoksa :)
Öyle mi bende yeni doğum yaptınız sandımBenim kizim suan 4 yasinda, yani hatırlamıyorum malesef ultrason olculerini,bu ikinci gebeligim bakalim simdi ki nasil olacak.
Hayir o frida kahlo yu taklit eden bir cocuk. Benim kiz tam tersi sarışın Kıvırcık cilveli mi cilveli bir prenses.
Cok guzel haber, masallah. Bir daha hic ayrilmayin insallah.Kizlarrrr bebeğim çıktı çok şükür. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Dogum yapacakları Rabbim sağlıkla kurtarsin insallah. Sık sık emzir dedi doktor ama çok uyuyor. İnşallah hersey daha güzel olucak.
Cok tesekkur ederim.Aynen ben de sarisinmisim simdi esmer bile sayilirim.Cok seviyorum kiz cocuklarini. 2 ci bebisim de kız. Ablasina benziyor ultrasonda.Belki bu sefer de esmer olur.ayy iste bilmedigimizden o nedir necidir :) ama cok tatli bi kiz hep bakiyordum :)) masallah annesi ben cok severim sarisin kivircikustelik prenses bn de 2-3yasina kdr oyleymism de sonradan bise kalmamis ne tuhaf degisim
Yat yat bosver, bunlar son dinlenmeleraz durdu yine basladi vallahi.. tansiyon aletim yok cnm ama sanki tansiyondan degil gbi ,oyle oldugundaki gbi olmadim ondan galiba oyle dusunuyorumpopoyu dinlendiriyorum bol bol karnim o kadar agirlasmis ki donemiyorum gerci saga sola
Kızlar bi bakarmisiniz.....
Kalçacikikligi iiçin nerden randevu alicaz internetten cock norolojimi ?
Bilgisi olan yazabilirmi bian once randevu almam lazm çok yogunmus...
Hayirli olsun canim. Anali, babali ve saglikla buyusun insallah. Kucuk olanlar daha cabuk toparliyormus, seninkide oyle olur, bol bol emip kocaman olsun insallah.Slm arkadaşlar dün spinal Anesteziyle saat 3.30 da doğum yaptım. Bebek kendi Dr um dediği gibi 3 kiki doğmadi.detaylı USG deki Dr doğru tahmin etmiş 2400 doğdu. Pek bi minik.emzirme sadece .tek korkum sarılık olmasi .dün tek bi saat uyku girmedi gözüme .hiç 2 çocuk büyütme mis gibiyim .
Kabızlık bundan 1 hafta önce beni mahvetmişti resmen, ben de okuduklarımdan yola çıkarak şekersiz kayısı kompostosuna başladım, zaten süt için de tüketin diyorlar ya, bir taşla iki kuş diyerek başladım hergün içmeye, tanelerini de yiyorum elbet. Tavsiye ederim, işe yaradı, üstelik doğal ve süt için de öneriliyor. Belki sabah aç karnına bir yudum zeytinyağını da deneyebilirsiniz, ben o çok zorlandığım dönemde ikisini de yaptım açıkcası.Yat yat bosver, bunlar son dinlenmelerbende de donus falan yok, soluma yatip kalkmaya calisiyom yavas yavas, ters donmus kaplumbaga gibi kaliyom cogu zaman son haftalar zor dedikleri kadar varmis, bu hftdan itibaren basladi bende de sıkıntılar. Midem cok iyi diye geziyodum, nazar ettim, mahvoldum bgn mide yanginimdan, oglen yediklerim midemde kaldi resmen, aksam yemegi bile yiyemedim Kabizlikta basladi, tuvalete tasinma dersen sayamiyom bile, ama hepsine cok sukur. Onun hareketlerini hissedince hafifliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?