- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.081
Kayisi kompostosunu bende dusundum bugun, seker katamam zaten, hic aram yok sekerle. Sut yapiyormus ya goguslerimi cok mu sisirir acaba diye tirstim, oda dogumu tetikler mi diye sacma bi baglanti kurdum kafamdaKabızlık bundan 1 hafta önce beni mahvetmişti resmen, ben de okuduklarımdan yola çıkarak şekersiz kayısı kompostosuna başladım, zaten süt için de tüketin diyorlar ya, bir taşla iki kuş diyerek başladım hergün içmeye, tanelerini de yiyorum elbet. Tavsiye ederim, işe yaradı, üstelik doğal ve süt için de öneriliyor. Belki sabah aç karnına bir yudum zeytinyağını da deneyebilirsiniz, ben o çok zorlandığım dönemde ikisini de yaptım açıkcası.
Benimkide öyle ya... Sürekli ayağı sağ kaburgamda..bebe dogaydi da seveydiktopugu isiracam yetti garii cikarip kaburgalarimin arasina girecek az kaldi
Benimkide sol taraftan ayagini oyle bi cikariyorki, bi tutup birakmiycam sonunda olcagi bu yanibebe dogaydi da seveydiktopugu isiracam yetti garii cikarip kaburgalarimin arasina girecek az kaldi
Aynenn ya birinin dedigine digeri farkli bakiyor hakkimizda hayirlisi oldun. Insallah saglikla dogsunlar sevelimm yiyelim hic bitmesinlerAynen bizimkide kız cnmsağlıkla doğarlar inşallah... Bu doktorları da anlamış değilim. Biri yapıyor biri yapmıyor çatı muayenesi. Keşke benimki de yapmasaaaa..
Cok tesekkur ederim.Aynen ben de sarisinmisim simdi esmer bile sayilirim.Cok seviyorum kiz cocuklarini. 2 ci bebisim de kız. Ablasina benziyor ultrasonda.Belki bu sefer de esmer olur.
Yat yat bosver, bunlar son dinlenmelerbende de donus falan yok, soluma yatip kalkmaya calisiyom yavas yavas, ters donmus kaplumbaga gibi kaliyom cogu zaman son haftalar zor dedikleri kadar varmis, bu hftdan itibaren basladi bende de sıkıntılar. Midem cok iyi diye geziyodum, nazar ettim, mahvoldum bgn mide yanginimdan, oglen yediklerim midemde kaldi resmen, aksam yemegi bile yiyemedim Kabizlikta basladi, tuvalete tasinma dersen sayamiyom bile, ama hepsine cok sukur. Onun hareketlerini hissedince hafifliyor
korkuyorum cikcak ayagi kalcak arada haha o kdr kotu hissetttirio kupekk:)Benimkide öyle ya... Sürekli ayağı sağ kaburgamda..
Ayy canım maşallah size iyi olun da merakla beklıorz ama normal bekleyenler olarakGerçekten bebis gelince ve evde 1 anne 1 kaynana ve 1 yaramaz abla ve 2 dede 1 baba ve gelen giden olunca ve biz 3 günlük olunca pek internete giremiyorsun ama normal.doğum ve aşamalarıni uzun uzun anlatıcam
aman maşallah da alt değiştirirken yeni bezi tam kapatırken yine ya işiyo ya kaka yapıyo ona çok kızıyorumMasallah de canim kakanin kiymetini yeni anliyorum
emmesi fln iyi canım 2,3 saatte bi emişiyozHey maşallah kaka doydugunu gösteriyormuş ben de dört gözle kaka bekliyorum.
Ben bisey daha sorcam sana :) genel anestezi olmuşsun bende öyle istyrm sezeryan olursa obur turlu kesildigimi bilmek beni rahatsız eder korkarm hemen kendine geleblyo musun bide keşke epidural olsaydm dedn mi
Onu benim kizda yapiyo ya, tam altini aciyoruz erkek bebek gibi çövdureviyoaman maşallah da alt değiştirirken yeni bezi tam kapatırken yine ya işiyo ya kaka yapıyo ona çok kızıyorum
benımkı 2 hafta öncesınden geldı ve istege baglı sez. oldum.Tamam da siz "bugün de gelmedi " diye resmen hayıflanıyorsunuz, bir de şöyle bir gerçek var ki anne karnında ne kadar kalırsa Bebek için o kadar iyi, gelişimini güzelce tamamlasın, doğum sonrası sıkıntı yaşanmasın diye.
Ayrıca benim çevremde doğum yapan kadınlar hep 39+ hatta 40+ doğum yaptılar, o istatistik biraz da sezaryen oranlarından kaynaklanıyor.
darısı bize canım yabugun bebikin dogum tarıhı olacaktıocak 12
amin. inşallah hayırlısıyla kucagınıza alırsınız bebikleri gelmeyenlerdarısı bize canım ya
Sur kızın kime benziyor sanamı babasına mı? İlk çocuklar hep babaya benzer derler... Bizde 9 ay karnımızda taşıyoruz bizede benzeseler yaaaakimliğimiz anca cıkarttık
minnoşa bak, dogmus da kımlıgı var
en çok o minik agzını ısırasım gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?