2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kayisi kompostosunu bende dusundum bugun, seker katamam zaten, hic aram yok sekerle. Sut yapiyormus ya goguslerimi cok mu sisirir acaba diye tirstim, oda dogumu tetikler mi diye sacma bi baglanti kurdum kafamda Erken dogum riski yasayinca herseyi ona baglar oldum. Cok sukur artik haftasi ileri ama genede durabildigi kadar dursun istiyom. Yazarkende sacma geldi dusuncem zaten, en iyisi yrn iceyim komposto zeytinyagini icemem herhalde, salatama bol koymayi denerim olmazsa tesekkurler

Aynen bizimkide kız cnm sağlıkla doğarlar inşallah... Bu doktorları da anlamış değilim. Biri yapıyor biri yapmıyor çatı muayenesi. Keşke benimki de yapmasaaaa..
Aynenn ya birinin dedigine digeri farkli bakiyor hakkimizda hayirlisi oldun. Insallah saglikla dogsunlar sevelimm yiyelim hic bitmesinler

Cok tesekkur ederim.Aynen ben de sarisinmisim simdi esmer bile sayilirim.Cok seviyorum kiz cocuklarini. 2 ci bebisim de kız. Ablasina benziyor ultrasonda.Belki bu sefer de esmer olur.

dimi hic belli olmaz:) valla bn de kiz cocuklarina duskunumdur,2.kismet olur da olursa kiz olur umarm hayirlisiysa tabi:) hayirli saglikli evlatlar olsunlar insallah:)

valla bu midemize nooldu bizm boyle giderayak sana da cok gecmis olsn cnm,kotu yaa.. bnm d tuvalet sorunum cikti son zamanlarda. karnimda da sanki gaz kutlesi var oyhh..dedign gbi sukur ama bebiskolarmz bzmle hareketli hareketli.. azcik acitiolar ama olsun

Ben bisey daha sorcam sana :) genel anestezi olmuşsun bende öyle istyrm sezeryan olursa obur turlu kesildigimi bilmek beni rahatsız eder korkarm hemen kendine geleblyo musun bide keşke epidural olsaydm dedn mi

4 cm acıklıkla dogumun başlamasını anlamayan ben. doktorumun dedıgıne göre bebegı aşagıdan cekıp alımıs
yani bıraz daha bekleyeydım kendılıgınden cıkacakmıs :=)
ona ragmen iyi ki genel sez. olmusum dıyorum.

benımkı 2 hafta öncesınden geldı ve istege baglı sez. oldum.
sezeryanda olsa şundan emın ol, yazılı olandan ötesıne gıdılmıyor
erken olarak düşündüklerin dogumu o güne yazılanlar ve bır sekılde dünyaya geldıler :=)
ayrıca olabilir yanı gelmesını istemek de ne var kı? bi an önce içimden cıksın ıstedım bebik

neyse ben kactım. minnoş agız uyuyorken bende uyuyayım bıraz.
kızlar, süt için en çok bol sıvı ve uyku gerek aklınızda olsun. uyudugunuzda göğüslerinizi takıp edın
2 saat bıle uyunsa doldugunu göreceksınız
bebiş uyudugu an siz de uyuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…