2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaaa...
Psikolojim bozuldu yıllarca beklediğim bebeğime laf sayacak kadar

Çok hastayım üşüttüm ateşim çıkıyor grip oldum bir de o zorluyor. öksürük var bi de oy oyy çok acizim. Bana hem sabır için hem de bebeğin memeyi tutması emmesi için Dua edermisşniz? önüme gelenden dua dileniyorum. Çok çaresizim her yolu denedim olmuyor kafasını çeviriyor. Meme başı çok büyük bebek küçük ondan mıdır nedir oğlum iyice gıcık oldu hemen kafayı çeviriyor emme pozisyonunda

Sabrım kalmadı, gücüm de halim de yok zaten

..

Sur kızın kime benziyor sanamı babasına mı? İlk çocuklar hep babaya benzer derler... Bizde 9 ay karnımızda taşıyoruz bizede benzeseler yaaaa
babaya benzeten olmadı benden başka. bana benzetıryorlar ama ben babasına benzetıyorum.
gercı suan bukalemun gıbı her renge gırer
ilk dogdugunda aynı anneme benzıyordu mesela. 15 günde tipi degıstı bana benzettıler
daha kımlere benzer o

Bende genel anestezi olcam ya epidurali yapamam bayılırım korkudan devlette mi ozelde mi oldu

hastanedeyken yorum yapmadı mı doktorun göğüs ucuyla ılgılı? bence alakası yok canım buyuk olmasıyla
uykusuzluk insanı agresıf yapıyor
bır de bebek uymuyor, emmıyorsa daha kötü oluyor. allah yardımcın olsun
bebege bol bol nazar duası, ayetel kursi oku. belkı de okumussundur. umudunu kesme, sinirlerine hakım ol.
kaç gun olmustu, banyosunu yaptı mı?

Yahu isteyen istesin zaten hakikaten umrumda olduğunu mu zannediyorsunuz? Benimki latife idi ama tutup tutup oraya buraya çekiştirdikçe hakikaten kabak tadı verdi! Ben kendi bebeğim için acele etmek istemiyorum, hala yaklaşık 2 haftam varken durup durup ay bugün de doğuramadım demek bana anlamsız geliyor. Siz zaten doğum yapmışsınız, sizin için konu kapanmış yani.

ee acele etme ne yapalım yani? burada çoğunluk '' ayy bugun de dogurmadım'' tarzında konusuyor.
ben dogum yapmıs olabilirim, ama öncesınde ben de sizin tabirinizle '' hayıflananlardanım'' bırden konuya dalıp o tarz konusanlar ıcın bu sekılde yazarsanız 40 haftadır bu konuda olan, çoğu kişinin sıkıntılarına ortak olan bi kişi olarak ben de alıntı yaparım benım için konunun kapandıgı yok halen buradayım bir anne olarak!
hamılelık süreci kolay bısı degıl, siz zevk aldıysanız sızın sorununuz bu.
insanız sonucta ve elbette bazen oflayıp puflayıp '' ne zaman gececek bu sürec'' tarzında söylemlerımız olabılır

Son düzenleme:
Valla bennhenüz doğurmadım ama son zamanlarda kendisine karşı bi sempati geliştşrdim extradan
Hatta dün babamı azarladım evdeki son helvayı yedi diyee
Zaten parlamaya yer arıyomm ....
Dur şimdi yeme emzirirken çok lazım oluyor

Bu gece bikaç defa anlık sancılarım oldu girmesiyle çıkması bir olan
Galiba benim kız pılıyı pırtıyı topladı yola çıkıyor yavaş yavaş
Benim de karnımda sertleşmeler oluo böyke küçük tepecikler oluyor canm ama ağrı sancı tarZı bişey olmadı daha ya son haftaya da giriyorum yarın bakalm bu hafta neler yasıcaz

korkuyorum cikcak ayagi kalcak arada haha o kdr kotu hissetttirio kupekk:)
ben de organlarıma acıyorum. Zavallı karaciğerim ne alemde acaba diye. Tam ona ona vuruyor zalım en alt kaburgam zaten direniyor ama fena durumda doğsun yiycm ayaklarını sıpişkonun

Kiminle konuştuğunuzu dahi anlamak güç, ilk cümle kime senli benli devamı kime sizli bizli?

Sizin için konu kapandı çünkü artık bahsi geçen ah doğursam bir an önce durumunuz mümkün değil, bunu dahi anlamak istemeyip agresifleşecek, 9 aylık Bebek bekleyen bir hemcinsinize anneyim ben diye çıkışmaya çalışacak kadar absürd derecede gergin olmanızı lohusalığa veriyorum, malum ben de bir anneyim ve şu aralar son isteyeceğim şey kalp kırmak ya da insanların ahını almak olur herhalde, sizin de öyle olduğunu varsayıyor, bu lüzumsuz üstünüze alınmaları ve nahoş üslubunuzu da henüz tecrübe etmediğim lohusalık döneminin kendi içindeki doğal karmaşasına yoruyorum.

Ayrıca burada yazmak, paylaşmak veya iletişim kurmak kaç haftasını ya da saatini burada geçirdiğine bakmaksızın kimsenin tekelinde değildir, kimsenin burayı gereğinden fazla sahiplenip insanlara yazdıkları ile ilgili çıkışmak gibi bir lüksü yok, olamaz da.

Hamilelikten zevk almak algısına gelince, gerçek anlamda zor bir hamilelik geçirdim, büyük ihtimalle detaylarını anlatsam ettiğiniz laflardan hicap duyardınız, ama her şeye rağmen bebeğimle geçirdiğim her anı da bir o kadar çok sevdim ve bunu sizin aksinize bir sorun olarak görmüyorum. Neticede herkesin kendi algısı,ruh hali ve duygusal dengesi değişebilir, bunun da farkındayım. Umarım siz de objektif olarak baktığınızda bunu fark edersiniz.

Bugünde doğurmadım

nedır sende kı bu ' sız biz'' davası?
ilk kısımdan sonrasını okumadım
alıntı yapan kım varsa terslemıssınız sen! karsındakıni terslemeden konusmayı öğreniniz

nedır sende kı bu ' sız biz'' davası?
ilk kısımdan sonrasını okumadım
alıntı yapan kım varsa terslemıssınız sen! karsındakıni terslemeden konusmayı öğreniniz
Tersleme değil ama anladığım kadarıyla öyle bir ön yargı oluşmuş, benim yapabileceğim bir şey yok.

Okumaktan korkmayın, okuyan insandan zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…