- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.101
babaya benzeten olmadı benden başka. bana benzetıryorlar ama ben babasına benzetıyorum.Sur kızın kime benziyor sanamı babasına mı? İlk çocuklar hep babaya benzer derler... Bizde 9 ay karnımızda taşıyoruz bizede benzeseler yaaaa
Bende genel anestezi olcam ya epidurali yapamam bayılırım korkudan4 cm acıklıkla dogumun başlamasını anlamayan ben. doktorumun dedıgıne göre bebegı aşagıdan cekıp alımıs
yani bıraz daha bekleyeydım kendılıgınden cıkacakmıs :=)
ona ragmen iyi ki genel sez. olmusum dıyorum.
hastanedeyken yorum yapmadı mı doktorun göğüs ucuyla ılgılı? bence alakası yok canım buyuk olmasıylaKızlar yaaa...
Psikolojim bozuldu yıllarca beklediğim bebeğime laf sayacak kadar
Çok hastayım üşüttüm ateşim çıkıyor grip oldum bir de o zorluyor. öksürük var bi de oy oyy çok acizim. Bana hem sabır için hem de bebeğin memeyi tutması emmesi için Dua edermisşniz? önüme gelenden dua dileniyorum. Çok çaresizim her yolu denedim olmuyor kafasını çeviriyor. Meme başı çok büyük bebek küçük ondan mıdır nedir oğlum iyice gıcık oldu hemen kafayı çeviriyor emme pozisyonunda
Sabrım kalmadı, gücüm de halim de yok zaten
..
devlet istege baglı sez. yapmıyorBende genel anestezi olcam ya epidurali yapamam bayılırım korkudandevlette mi ozelde mi oldu
Yahu isteyen istesin zaten hakikaten umrumda olduğunu mu zannediyorsunuz? Benimki latife idi ama tutup tutup oraya buraya çekiştirdikçe hakikaten kabak tadı verdi! Ben kendi bebeğim için acele etmek istemiyorum, hala yaklaşık 2 haftam varken durup durup ay bugün de doğuramadım demek bana anlamsız geliyor. Siz zaten doğum yapmışsınız, sizin için konu kapanmış yani.benımkı 2 hafta öncesınden geldı ve istege baglı sez. oldum.
sezeryanda olsa şundan emın ol, yazılı olandan ötesıne gıdılmıyor
erken olarak düşündüklerin dogumu o güne yazılanlar ve bır sekılde dünyaya geldıler :=)
ayrıca olabilir yanı gelmesını istemek de ne var kı? bi an önce içimden cıksın ıstedım bebik
Valla bennhenüz doğurmadım ama son zamanlarda kendisine karşı bi sempati geliştşrdim extradanTahin helvayi daha önce bukadar seviyomuydum acaba
ee acele etme ne yapalım yani? burada çoğunluk '' ayy bugun de dogurmadım'' tarzında konusuyor.Yahu isteyen istesin zaten hakikaten umrumda olduğunu mu zannediyorsunuz? Benimki latife idi ama tutup tutup oraya buraya çekiştirdikçe hakikaten kabak tadı verdi! Ben kendi bebeğim için acele etmek istemiyorum, hala yaklaşık 2 haftam varken durup durup ay bugün de doğuramadım demek bana anlamsız geliyor. Siz zaten doğum yapmışsınız, sizin için konu kapanmış yani.
Valla bennhenüz doğurmadım ama son zamanlarda kendisine karşı bi sempati geliştşrdim extradan
Hatta dün babamı azarladım evdeki son helvayı yedi diyee
Zaten parlamaya yer arıyomm ....
Benim de karnımda sertleşmeler oluo böyke küçük tepecikler oluyor canm ama ağrı sancı tarZı bişey olmadı daha ya son haftaya da giriyorum yarın bakalm bu hafta neler yasıcazBu gece bikaç defa anlık sancılarım oldu girmesiyle çıkması bir olan
Galiba benim kız pılıyı pırtıyı topladı yola çıkıyor yavaş yavaş
korkuyorum cikcak ayagi kalcak arada haha o kdr kotu hissetttirio kupekk:)
Kiminle konuştuğunuzu dahi anlamak güç, ilk cümle kime senli benli devamı kime sizli bizli?ee etme ne yapalım yani? burada çoğunluk '' ayy bugun de dogurmadım'' tarzında konusuyor.
ben dogum yapmıs olabilirim, ama öncesınde ben de sizin tabirinizle '' hayıflananlardanım'' bırden konuya dalıp o tarz konusanlar ıcın bu sekılde yazarsanız 40 haftadır bu konuda olan, çoğu kişinin sıkıntılarına ortak olan bi kişi olarak ben de alıntı yaparımbenım için konunun kapandıgı yok halen buradayım bir anne olarak!
hamılelık süreci kolay bısı degıl, siz zevk aldıysanız sızın sorununuz bu.
insanız sonucta ve elbette bazen oflayıp puflayıp '' ne zaman gececek bu sürec'' tarzında söylemlerımız olabılır
Bugünde doğurmadımYahu isteyen istesin zaten hakikaten umrumda olduğunu mu zannediyorsunuz? Benimki latife idi ama tutup tutup oraya buraya çekiştirdikçe hakikaten kabak tadı verdi! Ben kendi bebeğim için acele etmek istemiyorum, hala yaklaşık 2 haftam varken durup durup ay bugün de doğuramadım demek bana anlamsız geliyor. Siz zaten doğum yapmışsınız, sizin için konu kapanmış yani.
nedır sende kı bu ' sız biz'' davası?Kiminle konuştuğunuzu dahi anlamak güç, ilk cümle kime senli benli devamı kime sizli bizli?
Sizin için konu kapandı çünkü artık bahsi geçen ah doğursam bir an önce durumunuz mümkün değil, bunu dahi anlamak istemeyip agresifleşecek, 9 aylık Bebek bekleyen bir hemcinsinize anneyim ben diye çıkışmaya çalışacak kadar absürd derecede gergin olmanızı lohusalığa veriyorum, malum ben de bir anneyim ve şu aralar son isteyeceğim şey kalp kırmak ya da insanların ahını almak olur herhalde, sizin de öyle olduğunu varsayıyor, bu lüzumsuz üstünüze alınmaları ve nahoş üslubunuzu da henüz tecrübe etmediğim lohusalık döneminin kendi içindeki doğal karmaşasına yoruyorum.
Ayrıca burada yazmak, paylaşmak veya iletişim kurmak kaç haftasını ya da saatini burada geçirdiğine bakmaksızın kimsenin tekelinde değildir, kimsenin burayı gereğinden fazla sahiplenip insanlara yazdıkları ile ilgili çıkışmak gibi bir lüksü yok, olamaz da.
Hamilelikten zevk almak algısına gelince, gerçek anlamda zor bir hamilelik geçirdim, büyük ihtimalle detaylarını anlatsam ettiğiniz laflardan hicap duyardınız, ama her şeye rağmen bebeğimle geçirdiğim her anı da bir o kadar çok sevdim ve bunu sizin aksinize bir sorun olarak görmüyorum. Neticede herkesin kendi algısı,ruh hali ve duygusal dengesi değişebilir, bunun da farkındayım. Umarım siz de objektif olarak baktığınızda bunu fark edersiniz.
Ama sizin hakikaten gününüz gelmiş, bugün doğursanız hiç fena olmaz hani.Bugünde doğurmadım
Bugünde doğurmadım
Tersleme değil ama anladığım kadarıyla öyle bir ön yargı oluşmuş, benim yapabileceğim bir şey yok.nedır sende kı bu ' sız biz'' davası?
ilk kısımdan sonrasını okumadım
alıntı yapan kım varsa terslemıssınız sen! karsındakıni terslemeden konusmayı öğreniniz
öncekı mesajlarda onu gördümTersleme değil ama anladığım kadarıyla öyle bir ön yargı oluşmuş, benim yapabileceğim bir şey yok.
Okumaktan korkmayın, okuyan insandan zarar gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?