2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

öncekı mesajlarda onu gördüm
o yuzden öyle söyledım. arkadas kötü bişi dememiş ama siz hemen terslemıssınız.
Hayır elbette terslemedim, dediğim gibi hepimiz burada şu hassas halimizle ne kadar kalp kırmaktan ve ah almaktan çekinirsek çekinelim duygusal anlamda alınganlıklar olabiliyor demek ki.

Neyse, demem o ki; kimsenin gönlü kırılmasın.

Aaa son gün canım takvimde bitmiş doktor ne dıo peki ne kadar daha beklicek
Valla en son gecen persembe gitmiştim normal istediğim için bekliyoruz herseyi normaldi 22 sine kadar bekleyebiliriz dedi Catı kemiğim agrıyo iki haftadır arada kasıklarıma agrı gırıyo ama şiddetli deil ve düzensiz baska bi şikayetimde yok bu arada kanala inmemiş daha bilmiyorum iner mi artık anlıycan merakla bekliyorum

Benim de inmemiş kanala daha canım 20 sinde bitio takvimde ama doktor o kadar beklemicek sanrm 23 falan dio hep ben de beklemek istiyorum ama inşallah hayırlısıyla gelirler cok bekletmezler bizi

6. Gundeyiz evet gelince yaptı banyo
Sağol canım. Hemşireler de çok uğraştı hastanedeyken bunu nasıl emmez diye şaştılar o zaman süt yoktu ama şimdi var yine aynı yine aynı
çocuk doktoruna sordum dün kontrolde şöyle yapın böyle yapın dedşği herşeyi fe yaptık dedik doktor bile o zaman çakallığına emmiyor ama uğraşmaya devam edin dedi

Bu gece bikaç defa anlık sancılarım oldu girmesiyle çıkması bir olan
Galiba benim kız pılıyı pırtıyı topladı yola çıkıyor yavaş yavaş

ee vakit yaklaşıyo canım çok normal artık bunlar.benim de kasılmalarım ağrısız oluyodu şimdi hafiften ağrılı geçiyo.yavaş yavaş doğuma hazırlanıyo vücut

benimki emiyo. bide 1 içişte 60 cc içiyo gün içinde değil. son zerresi doyana kadar da uyumuyo şimdide gaz problemi yaşıyoruz. aaah ahh hakkımızda hayırlısı..
Ben aktardan kendime cay aldim isirgan anason rezene ve tane kimyon var kimyon iyi geldi galiba sutten bebege gecermis kolay cikiyo gaz birde mama verince icine 1 damla zeytinyagi damlatiyorlardi kabiz olmasin bagirsaklari yumusasin diye valla neyapacagimizi sasirdik allah yardimcimiz olsun

Evet canım normal bekliyorum ama 39dan sonrası cok zormuş gercekten benim bebisim ufak en son Pazartesi muayenesi 3.160di. Haftaya Pazartesi 41 biticek bu hafta gelir oglusum insallah. Cati muayenesi benim cok kolay geçmişti seninde oyle olur insallah canim

Ayy bugünde doğurmadım benle Aynı tarıhte olanlar vardı herkes doğurdu mu ya.. Bebiş kanalada girmedi zaten burdan okudugum kadarıyla suni ilede pek gireni duymadım direk sezeryan mı olsam kafam karısık
Canım bende 40+3um bende hala doğurmadım 42ye kadar bekliycez suyu ve kilosu normal dedi, 3 gunde 1 gidiyorum artık. benimkide tam girmemiş kanala bas aşağı duruyo ama kanala girmiyo, cok bunaldım bende

Üzme kendini canım ...benim kizimda da sorunu yaşadım memenin birini aldı diğerini almadı. ...ben sahip verdim o memeyi...sol memeyi tutup sağı tutmadı. ..ama pes etmedim. ..50 gün sonunda onu sa tutturmustum..tabi tututurana kadar şekilden şekile girdim..

Gunaydin kizlar gerci ben 5te uyandim bana oglen oldu ama neyse saclarimi kestirdim valla dun kafam hafifledi. En son universitede bukadar kisa kestirmistim yuzumun sisligi inse guzel olcak bu aralar aynalara küsüm buarada agrilarim cok var ama sancim fln yok hala cumaya cok az kaldi ölmezsem heyecandan iyidir

Canim biran once iyilesirsin insallah ve bebeginle rahatca ilgilenirsin bende hastayim oksuruk hala devam ediyor ve doguma cok az kaldi bu oksuruk psikolojimi bozdu dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim insallah bebisinde seni guzel guzel emsin bol bol sutun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…