- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.121
Hayır elbette terslemedim, dediğim gibi hepimiz burada şu hassas halimizle ne kadar kalp kırmaktan ve ah almaktan çekinirsek çekinelim duygusal anlamda alınganlıklar olabiliyor demek ki.öncekı mesajlarda onu gördüm
o yuzden öyle söyledım. arkadas kötü bişi dememiş ama siz hemen terslemıssınız.
Valla en son gecen persembe gitmiştim normal istediğim için bekliyoruz herseyi normaldi 22 sine kadar bekleyebiliriz dedi Catı kemiğim agrıyo iki haftadır arada kasıklarıma agrı gırıyo ama şiddetli deil ve düzensiz baska bi şikayetimde yok bu arada kanala inmemiş daha bilmiyorum iner mi artık anlıycan merakla bekliyorumAaa son gün canım takvimde bitmiş doktor ne dıo peki ne kadar daha beklicek
Benim de inmemiş kanala daha canım 20 sinde bitio takvimde ama doktor o kadar beklemicek sanrm 23 falan dio hep ben de beklemek istiyorum ama inşallah hayırlısıyla gelirler cok bekletmezler biziValla en son gecen persembe gitmiştim normal istediğim için bekliyoruz herseyi normaldi 22 sine kadar bekleyebiliriz dedi Catı kemiğim agrıyo iki haftadır arada kasıklarıma agrı gırıyo ama şiddetli deil ve düzensiz baska bi şikayetimde yok bu arada kanala inmemiş daha bilmiyorum iner mi artık anlıycan merakla bekliyorum
6. Gundeyiz evet gelince yaptı banyohastanedeyken yorum yapmadı mı doktorun göğüs ucuyla ılgılı? bence alakası yok canım buyuk olmasıyla
uykusuzluk insanı agresıf yapıyor
bır de bebek uymuyor, emmıyorsa daha kötü oluyor. allah yardımcın olsun
bebege bol bol nazar duası, ayetel kursi oku. belkı de okumussundur. umudunu kesme, sinirlerine hakım ol.
kaç gun olmustu, banyosunu yaptı mı?
Bu gece bikaç defa anlık sancılarım oldu girmesiyle çıkması bir olan
Galiba benim kız pılıyı pırtıyı topladı yola çıkıyor yavaş yavaş
Ben aktardan kendime cay aldim isirgan anason rezene ve tane kimyon var kimyon iyi geldi galiba sutten bebege gecermis kolay cikiyo gaz birde mama verince icine 1 damla zeytinyagi damlatiyorlardi kabiz olmasin bagirsaklari yumusasin diye valla neyapacagimizi sasirdik allah yardimcimiz olsunbenimki emiyo. bide 1 içişte 60 cc içiyo gün içinde değil. son zerresi doyana kadar da uyumuyoşimdide gaz problemi yaşıyoruz. aaah ahh hakkımızda hayırlısı..
Evet canım normal bekliyorum ama 39dan sonrası cok zormuş gercektenCanım her şey normal ilerlerse normal istiyorum. Çatı muayenesi haftaya yapılacak. Bebeğim biraz tombik gibi. Ne olacak bilemiyorum. Doktor ne derse kabulüm. Hayırlı ve sağlıklı hangisi olacaksa o olsun inşallah.. Sen de normal bekliyorsun değil mi?
Ben hala doğurmadım 40+3 bugunYoksa siz hala dogurmadinizmi
Canım bende 40+3um bende hala doğurmadım 42ye kadar bekliycez suyu ve kilosu normal dedi, 3 gunde 1 gidiyorum artık. benimkide tam girmemiş kanala bas aşağı duruyo ama kanala girmiyo, cok bunaldım bendeAyy bugünde doğurmadım benle Aynı tarıhte olanlar vardı herkes doğurdu mu ya.. Bebiş kanalada girmedi zaten burdan okudugum kadarıyla suni ilede pek gireni duymadım direk sezeryan mı olsam kafam karısık
Anladm canım ben zaten isteğe bağlı olmicam mecbur olcak malesef :)devlet istege baglı sez. yapmıyor
özelde oldu.
Üzme kendini canım ...benim kizimda da sorunu yaşadım memenin birini aldı diğerini almadı. ...ben sahip verdim o memeyi...sol memeyi tutup sağı tutmadı. ..ama pes etmedim. ..50 gün sonunda onu sa tutturmustum..tabi tututurana kadar şekilden şekile girdim..6. Gundeyiz evet gelince yaptı banyo
Sağol canım. Hemşireler de çok uğraştı hastanedeyken bunu nasıl emmez diye şaştılar o zaman süt yoktu ama şimdi var yine aynı yine aynı
çocuk doktoruna sordum dün kontrolde şöyle yapın böyle yapın dedşği herşeyi fe yaptık dedik doktor bile o zaman çakallığına emmiyor ama uğraşmaya devam edin dedi
ben de şimdi kontrole gidiyorum bakalım ne durumdalar.haberleşeliGünaydın bizim bugün kontrol var bakalım bebeğim ne alemde...
Canim biran once iyilesirsin insallah ve bebeginle rahatca ilgilenirsin bende hastayim oksuruk hala devam ediyor ve doguma cok az kaldi bu oksuruk psikolojimi bozdu dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim insallah bebisinde seni guzel guzel emsin bol bol sutun olsunKızlar yaaa...
Psikolojim bozuldu yıllarca beklediğim bebeğime laf sayacak kadar
Çok hastayım üşüttüm ateşim çıkıyor grip oldum bir de o zorluyor. öksürük var bi de oy oyy çok acizim. Bana hem sabır için hem de bebeğin memeyi tutması emmesi için Dua edermisşniz? önüme gelenden dua dileniyorum. Çok çaresizim her yolu denedim olmuyor kafasını çeviriyor. Meme başı çok büyük bebek küçük ondan mıdır nedir oğlum iyice gıcık oldu hemen kafayı çeviriyor emme pozisyonunda
Sabrım kalmadı, gücüm de halim de yok zaten
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?