- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.881
Canim teşekkür ederim, Allah nasib ederse sali gunu alicaz bebisi, durumu iyi şükür.Ondan 12 gun ayri kalmis olucam ,zor bir donemdi.Sut sag gotur, dokunama bile...:/...Yavrumun kokusunu bile bilmiyorum...:/..inşallah bitiyor diyorum..Canim bebegin nasil, ciktimi hastaneden, yazmadin hic merak ettim. Insallah guzel haberlerini aliriz.
Benim doldu canım.40+2bugn.devam ettgm dktorum tüp bebek oldugnu bilmio.normal dogumda olan rskler sezaryende de var ackcasi bununla ilgili tüp bebek sezaryen olmali diye okumadim o yuzden icimi rahat tutmaya çalışyrm.günüm geçti telasm ondanBana tüp bebeği yapan doktor riske atma sezeryan yap dedi. Ama onu bıraktım tedaviden sonra başka doktora geçtim. Bu doktorum da normal yaparsın diyo. Şükür bir sıkıntımız da yok. Ama kararsızım ya birşey olursa korkusu var içimde. Senin günün doldu mu? Ne kadarlıksın? Son zamana kadar bekleyip karar vercem heralde.
Anladım cnm. Bende günüm geçerse beklemek istemiyorum. Günüme kadar beklemeyi düşünüyorum. Sonra duruma bakcaz artık. Hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah sağ sağlim alalım bebeklerimizi.Benim doldu canım.40+2bugn.devam ettgm dktorum tüp bebek oldugnu bilmio.normal dogumda olan rskler sezaryende de var ackcasi bununla ilgili tüp bebek sezaryen olmali diye okumadim o yuzden icimi rahat tutmaya çalışyrm.günüm geçti telasm ondan
Allah razı olsun tatlım...Inşallah butun anneler bebegine kavussun, hasret kalmasinlar ....karen81
Minik kuş bir an önce sağlıgına ve annesine kavussun inşallah canım benim..
Sabrın sonu selametse beklemeye değer ..mis kokusunu bol bol içine cek salı günü inşallah
Ins isine yarar tatlim ben hep bunu kullaniyorumSevinirim cnm nasıl yapılıyor. Çok üzülüyorum poposu kıpkırmızı
Ben cok memnunum tatlimbende onu kullandım. aynı sekılde benımkınınde üst kısımlar pişik oldu. dünden berı hakıkı zeytınyagı kullanıyorum. bakalım 3-4 gün sonra anlarız sonucu. o bal mumu karısımı bende okudum da guvenemedım
bende mı yapsam
İnşallah canım inşallah.bana da dua et.lütfen hayrlsyla sancm tutsun tez zamanda kucağımza alalmAnladım cnm. Bende günüm geçerse beklemek istemiyorum. Günüme kadar beklemeyi düşünüyorum. Sonra duruma bakcaz artık. Hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah sağ sağlim alalım bebeklerimizi.
Bana da benim ki uzun gb geldi. Bebek yukarda olunca kesiyi daha uzub yapıyorlsrmıs ama daha olcmedim canım benim ...Kızlar Merhaba öncelikle doğum yapmış olanlarinizin bebişleeine Allah sağlık uzun ömürler versin daha doğum yapmamıs olanlara da Allah kolay doğumlar nasip etsin.
Ben 2015 ekim annesiyim. Sezeryan olan annelere soracaktım ben izim 12 cm kadar. Acaba sizlerin izleri ne kadar bide soldan sağa doğru yukarı çıkmış ya düğünde kesemis...
İnşallah cnm ederim tabi. Güzel haberlerini alalım inşallah.İnşallah canım inşallah.bana da dua et.lütfen hayrlsyla sancm tutsun tez zamanda kucağımza alalm
Inşallh canım ya sizinkiler de bi an önce atlatır bugünleri zor ya Allah yardımcınız olsunKorkma tatlım her bebek bir olmuo inşallahh seninki gazsız bir bebek olur
Uyku cok tatli valla bende uyuya kalmaktan korkuyorumuykusunda benımkıne de oluyor ara sıra. sırf o yuzden o uyurken uyuyamıyorum.
eşimi nöbetcı bırakıyorum yanına.
zamanla bu korkularda bıtecek ıns.
ilk sezaryenimde 10 günde toparlanamamıştım ama bunda cok şükür tez toparlandım.ilkte daha cok ağrım olmuştu.dr da ikincide ağrı sızı az olur uyuşuk eski sez yeri diye.gecmiş olsun canım.bol bol protein ye cok tez iyileştiriyor yaraları.sütün de bol olsunSezaryan olanlar kac gune ayaklandiniz ben hala zor kalkiyorum yardimlasanki hic gecmicekmis gibi agriyo
Canim banada o zamanla küçülüyor dediler hiç göbeğim kalmadı ama küçülmuyor bir türlü 3.5 ay oldu doğum yapalı. Zaten hamileyken de çok karnım cikmamisti öyle kesildigi gibi kaldı herhalde.Bana da benim ki uzun gb geldi. Bebek yukarda olunca kesiyi daha uzub yapıyorlsrmıs ama daha olcmedim canım benim ...
İlk bas göresim bile gelmedi korkudan. .ama zamanla kuculuyo sanki..
Ablamın ki 6 -7 cm gozukuyor 4 yasında oglu.
Tesekkur ederimLansinoh ve g ile baslayan baska gögüs kremi var cnm bi dene ..bir de emzirmeden ve emzirdikt en sonra kendi sütün ü sürüp kuruyan a kadar bekle diyorlar cnm
Gobek bagi dusmeden nasil yikadiniz.naylon gibi biseymi koydunuz gobegine.benim ilk cocugum 15 gun dusmedi gobegi bizde yikayamadik.simdi ikinci geliyo nasipse pazartesi.simdiden gobek bagi dusmeyen bebeklerin nasil yikamdigini ogrenmek istiyorum.bebegini yikayan anneler gobek bagi dusmeden nasil yikiyosunuz
Popoma dogru olan gecti sankide ic dikisler cabuk gecmezmis bunada sukur :)benımde tam geçmedi. hem daha erken degıl mı gecmesı için?
dur daha ne oldu dogum yapalı :=)
benim de bugün sakin geçti bi değişiklik yok gibi gününü beklicek herlde benım oğluş da gelmicek sanrmBende hala bişey yok kızlar
Ağrı var kemiklerimde o kadar
Umarım allah gönlüme göre verir pazartesiyi bekler brnim minnoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?