2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bebegin nasil, ciktimi hastaneden, yazmadin hic merak ettim. Insallah guzel haberlerini aliriz.
Canim teşekkür ederim, Allah nasib ederse sali gunu alicaz bebisi, durumu iyi şükür.Ondan 12 gun ayri kalmis olucam ,zor bir donemdi.Sut sag gotur, dokunama bile...:/...Yavrumun kokusunu bile bilmiyorum...:/..inşallah bitiyor diyorum..

Benim doldu canım.40+2bugn.devam ettgm dktorum tüp bebek oldugnu bilmio.normal dogumda olan rskler sezaryende de var ackcasi bununla ilgili tüp bebek sezaryen olmali diye okumadim o yuzden icimi rahat tutmaya çalışyrm.günüm geçti telasm ondan

karen81

Minik kuş bir an önce sağlıgına ve annesine kavussun inşallah canım benim..

Sabrın sonu selametse beklemeye değer ..mis kokusunu bol bol içine cek salı günü inşallah

Anladım cnm. Bende günüm geçerse beklemek istemiyorum. Günüme kadar beklemeyi düşünüyorum. Sonra duruma bakcaz artık. Hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah sağ sağlim alalım bebeklerimizi.

karen81

Minik kuş bir an önce sağlıgına ve annesine kavussun inşallah canım benim..

Sabrın sonu selametse beklemeye değer ..mis kokusunu bol bol içine cek salı günü inşallah
Allah razı olsun tatlım...Inşallah butun anneler bebegine kavussun, hasret kalmasinlar ....

Sevinirim cnm nasıl yapılıyor. Çok üzülüyorum poposu kıpkırmızı
Ins isine yarar tatlim ben hep bunu kullaniyorum
Bal mumu ve zeytin yagi kullaniyorsun bal mumunu ben aldigimda bir kabin icindeydi mumu bicakla minik minik kestik ve tavaya koyduk bal mumunun kabini kullanarak 4 kap zeytinyagi koyduk ocakta kisik ateste iyice erittik sonra cam bi kaba koyduk sabaha kadar dondu makbul olan jole kivaminda olanmis benim yaptigim kati oldu zeytinyagini 1 2 kap daha fazla koymak gerekiyor petegin uzerine koyuyorum yumusak olsun diye birdaha eritebilirdim ama petekte olunca gerek kalmadi ins isine yarar canim

Anladım cnm. Bende günüm geçerse beklemek istemiyorum. Günüme kadar beklemeyi düşünüyorum. Sonra duruma bakcaz artık. Hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah sağ sağlim alalım bebeklerimizi.
İnşallah canım inşallah.bana da dua et.lütfen hayrlsyla sancm tutsun tez zamanda kucağımza alalm

Kızlar Merhaba öncelikle doğum yapmış olanlarinizin bebişleeine Allah sağlık uzun ömürler versin daha doğum yapmamıs olanlara da Allah kolay doğumlar nasip etsin.
Ben 2015 ekim annesiyim. Sezeryan olan annelere soracaktım ben izim 12 cm kadar. Acaba sizlerin izleri ne kadar bide soldan sağa doğru yukarı çıkmış ya düğünde kesemis...

Bana da benim ki uzun gb geldi. Bebek yukarda olunca kesiyi daha uzub yapıyorlsrmıs ama daha olcmedim canım benim ...

İlk bas göresim bile gelmedi korkudan. .ama zamanla kuculuyo sanki..

Ablamın ki 6 -7 cm gozukuyor 4 yasında oglu.

Sezaryan olanlar kac gune ayaklandiniz ben hala zor kalkiyorum yardimla sanki hic gecmicekmis gibi agriyo
ilk sezaryenimde 10 günde toparlanamamıştım ama bunda cok şükür tez toparlandım.ilkte daha cok ağrım olmuştu.dr da ikincide ağrı sızı az olur uyuşuk eski sez yeri diye.gecmiş olsun canım.bol bol protein ye cok tez iyileştiriyor yaraları.sütün de bol olsun

Canim banada o zamanla küçülüyor dediler hiç göbeğim kalmadı ama küçülmuyor bir türlü 3.5 ay oldu doğum yapalı. Zaten hamileyken de çok karnım cikmamisti öyle kesildigi gibi kaldı herhalde.
Neyseki ip gibi bir çizgi....

ohh sonunda girebildim foruma yaa doğumdan sonra giremeyenleri şimdi daha iyi anlıyorum.elime telefonu alamıyorum valla.hastanede 2 gece kalmak zorundaydık.kabus gibiydi.ağladım sinirden.tam lohusalık psikolojisiydi.ağrılar bir yana bebiş o kadar huzursuzdu ki hastanede.bi de tabi huyunu suyunu bilmediğiniz bi cimcime.anca anca anlıyorum dilinden
ne zaman ne istiyo ne derdi var.dün gece mama vermek zorunda kaldık.hala kolostrum geliyo süte dönmedi.sürekli. memede ama doymuyo yavrum.şimdi eve geldik evde daha rahatız tabi.annem en büyük yardımcım allah razı olsun kayınvalidem de geliyor bu gece.bundan sonra daha rahat olurum inşallah.herşeye rağmen ana olmak çok zor ama harika bi duygu anlatılmaz yaşanır.uykusuzluk yorgunluk bile tatlk geliyor.hala doğurmayanlara da bir an önce hayırlısıyla bu duyguyu tatmaları için dua edicem.

streç film sarıp yıkayabilirsiniz dediler hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…