2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gobek bagi dusmeden nasil yikadiniz.naylon gibi biseymi koydunuz gobegine.benim ilk cocugum 15 gun dusmedi gobegi bizde yikayamadik.simdi ikinci geliyo nasipse pazartesi.simdiden gobek bagi dusmeyen bebeklerin nasil yikamdigini ogrenmek istiyorum.bebegini yikayan anneler gobek bagi dusmeden nasil yikiyosunuz

Bizde hic beklemezler gobek baginin dusmesini..hergun yikanir bebek erkenden de duser gobek iyimi kotu mu bilmiyorum ama hicbir sorunla karsilasan gormedim..her hangi bir onlem yoktu sadece iyi kurularlar sonrasinda

Mrb 5 ocakta sezeryanla dogum yaptim once goguslerim sisti sonra sagdim iyi bunlari yaparken sarilik riski oldu doktora git gel bebegimin burnu tikandi malum mikrop salgin beyse onuda hallettik derken gogus uclarim kanadi hematan diye bi krem iyi geldi simdi de bebek emdikce gogus uclarim biciliyo canim nasil yaniyo kantaron yagi suruyorum baska ne onerirsiniz sogan kavuruyo susam yagi ve ayva cekirdegi disinda

Doguran annisler size tavsiyem her iki memeden emzirin ,bebek emmezse goguslerinizi mutlaka sagin. Süt memenizde birikmesin.En kötü seylerden biri goguste mastit olmasi agrisi cok fena. Bebegin gobek kordonunu bezin icine dogru koymayin dusmesi gecikir. Bebegi gun aşırı yikayin gelisimi icin cok iyi.İlla sampuan kullanmaniz gerekmez su bile yeterli.Bebegin hickirmasi kotu birsey degil aksine gelistiginin bir göstergesi. Gaz ise malesef 2 3 ay kadar surebilir.Yedikleriniz usutmeniz direk bebege etki eder.Cok dikkat etseniz bile gazi olabilir.Masaj cok iyi gelebilir.Fazla emdiklerinde kusarlar. Eksi kokuyorsa iyi degil.Yogurt gibiyse sütü sindirdigi anlaminda yani iyi bisey .Süt gibi ise fazlasini cikarmis demek.Aklima gelen bunlar 4 yil oldu çünkü. Belki işinize yarar diye yazdim.

ben de surekli yaglayip masaj yapcam kucuk erkegime Allah nasip etsn insallah. cok saol bence cok güzel seyler yazmissin

inş canım ya iki gündür baya yol katetdik sanırım, şimdi biraz emiyor tabi yetmiyor sütüm emdikten sonra mama veriyorum doysun diye, az az sağıyorum tabi ama o çok az çıkıyor, inş normale döner her şey, bugün totosuna zeytinyağlı kulak çubuğu soktuk rahatladı bebeğim, hey gidi eskiden neler konuşuyorduk şimdi neler, buna da şükür Rabbim başka dertler vermesin, Allahım hepimizin evladına sağlık nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…