- 4 Aralık 2014
- 884
- 670
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.841
hazırlık yapa yapa bi hal oldu ama gelen giden yoksende kendimi görüyorum on hazirliktir belki
Gobek bagi dusmeden nasil yikadiniz.naylon gibi biseymi koydunuz gobegine.benim ilk cocugum 15 gun dusmedi gobegi bizde yikayamadik.simdi ikinci geliyo nasipse pazartesi.simdiden gobek bagi dusmeyen bebeklerin nasil yikamdigini ogrenmek istiyorum.bebegini yikayan anneler gobek bagi dusmeden nasil yikiyosunuzKızlar pişik için "hematan" diye bi pomad kullanıyorum çok memnunum. Eczanede satılıyor, reçetesiz alabiliyorsunuz. Şiddetle tavsiye ederim... Hergün en az bi kere poposunu yıkayın kızlar, o da çok rahatlatıyor... Bizim göbeğimiz halen düşmedi 13. günülüz bgn ama. Dün banyo yaptırdım, dr sorun olmaz dedi, bebişim birden büyüdü@Surrender
Evet fikir oluyor ama dogurmayanlarla sohbet etmek istiyorum, doguranlarin sohbetine katilamiyorumBiz daha dogurmadik siz kaka süt gaz muhabbetlerine baslamissiniz kızlar bakalim bizimkiler napacak ☺ bize de fikir oluyor en azından
hazırlık yapa yapa bi hal oldu ama gelen giden yok
yok yok bize öyle geliyobugünki ağrılarım bir değişik yada bana öyle geliyor. :)))
sağsalim pılını pırtını toplayıp geleydi oğlanlarcok haklisin valla ne sancilar yasadik yasiyoruz da bakalim ne zaman gercegi gelecekantrenman turlarini gecemedik hala
Bizde hic beklemezler gobek baginin dusmesini..hergun yikanir bebek erkenden de duser gobek iyimi kotu mu bilmiyorum ama hicbir sorunla karsilasan gormedim..her hangi bir onlem yoktu sadece iyi kurularlar sonrasindaGobek bagi dusmeden nasil yikadiniz.naylon gibi biseymi koydunuz gobegine.benim ilk cocugum 15 gun dusmedi gobegi bizde yikayamadik.simdi ikinci geliyo nasipse pazartesi.simdiden gobek bagi dusmeyen bebeklerin nasil yikamdigini ogrenmek istiyorum.bebegini yikayan anneler gobek bagi dusmeden nasil yikiyosunuz
Ben de cevremdekilere hep ayni seyi soyluyorum. sanirim gercek sanci gelince bana inanmiycaklarbugünki ağrılarım bir değişik yada bana öyle geliyor. :)))
Doguran annisler size tavsiyem her iki memeden emzirin ,bebek emmezse goguslerinizi mutlaka sagin. Süt memenizde birikmesin.En kötü seylerden biri goguste mastit olmasi agrisi cok fena. Bebegin gobek kordonunu bezin icine dogru koymayin dusmesi gecikir. Bebegi gun aşırı yikayin gelisimi icin cok iyi.İlla sampuan kullanmaniz gerekmez su bile yeterli.Bebegin hickirmasi kotu birsey degil aksine gelistiginin bir göstergesi. Gaz ise malesef 2 3 ay kadar surebilir.Yedikleriniz usutmeniz direk bebege etki eder.Cok dikkat etseniz bile gazi olabilir.Masaj cok iyi gelebilir.Fazla emdiklerinde kusarlar. Eksi kokuyorsa iyi degil.Yogurt gibiyse sütü sindirdigi anlaminda yani iyi bisey .Süt gibi ise fazlasini cikarmis demek.Aklima gelen bunlar 4 yil oldu çünkü. Belki işinize yarar diye yazdim.
İnşallah cnm. Ben de beklemedeyim .Kizlar erken gelir diyorlar ama yok.Bugun 45 dk yürüdüm. İşe yaramadıben de surekli yaglayip masaj yapcam kucuk erkegimeAllah nasip etsn insallah. cok saol bence cok güzel seyler yazmissin
İnşallah cnm. Ben de beklemedeyim .Kizlar erken gelir diyorlar ama yok.Bugun 45 dk yürüdüm. İşe yaramadı
Canım 3 dk emiyosa en cok süt o zaman akıyo zaten üzulme emdikçe artiyo. Benim memişler yara oldu arada sağiyorum az geliyo 10 saniye emziriyorum sonra yine sagıyorum sut geliyor o emdikçe süt geliyo. Sadece makine yaniltıcı olabilir.
Ben de arada mama veriyorum keşke hiç vermesek ama mecbur kalıyorum günde bir iki kez bazen hiç vermiyorum memelerim yara oluyo emzirmekten.
Benimki bi süre solu hiç tutmadı ne pozisyonlar denedim şimdi emiyo çok şükür. Zamanla duzelecek her gün bi huyları oluyo. Ağlama sütüne zarar. Güçlü ol inşallah düzene girecek.
Korkma Allahin izniyle birsey olmaz yavrularimiza hareketlerine dikkat etmeniz lazım bunun için beni de korkutuyorlar takmiyrmE evlat_kokusu canim ayni sekilde bende belkyrm hicbr seyim yok.duyduklarim beni korkutuo.bebisim tüp bebis.doktorun sali gittgnde yatiracak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?