- 7 Kasım 2015
- 828
- 980
- 18
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.901
Hadi insallah canim, yavruna kavus bir an once. Cok zor gercekten, en azindan durumunun iyiye gittigini bilmek guzel. Hayirli haberlerinin bekliyoruz.Canim teşekkür ederim, Allah nasib ederse sali gunu alicaz bebisi, durumu iyi şükür.Ondan 12 gun ayri kalmis olucam ,zor bir donemdi.Sut sag gotur, dokunama bile...:/...Yavrumun kokusunu bile bilmiyorum...:/..inşallah bitiyor diyorum..
emzirmeden öncede memeyi süt hafif dışarı çıkana kadar sıkıp meme başına yaydırıp öyle emzirin dediler bana da lasonil diye bi ilaç verdiler onu sürdüm şimdi göğüs pediyle de kapattım kan oturmuş gibi olmuştu çünkü hastanede yattığım için düzgün emziremedim hep baş kısmını aldı ağzına o da tahriş etti.mustela ve lansinoh da sürüyorum bir de tahinin üzerinde biriken yağdan sürdüm o da baya yumuşattı.zeytinyağı da sürücem azcık artık elime ne geçerse hangisi iyi gelirse :)Lansinoh ve g ile baslayan baska gögüs kremi var cnm bi dene ..bir de emzirmeden ve emzirdikt en sonra kendi sütün ü sürüp kuruyan a kadar bekle diyorlar cnm
bizmki dio pirt pirt yaparsa kaka yaparsa kokcak ayy dicen mi,diyorumm ohh ohhh diycez biz o zamanlaroglumun pirti kakasi cok degerli olcak hehehe
canım allah kavuştursun bir daha ayırmasın görmediğe dönersiniz inşallahCanim teşekkür ederim, Allah nasib ederse sali gunu alicaz bebisi, durumu iyi şükür.Ondan 12 gun ayri kalmis olucam ,zor bir donemdi.Sut sag gotur, dokunama bile...:/...Yavrumun kokusunu bile bilmiyorum...:/..inşallah bitiyor diyorum..
emzirmeden öncede memeyi süt hafif dışarı çıkana kadar sıkıp meme başına yaydırıp öyle emzirin dediler bana da lasonil diye bi ilaç verdiler onu sürdüm şimdi göğüs pediyle de kapattım kan oturmuş gibi olmuştu çünkü hastanede yattığım için düzgün emziremedim hep baş kısmını aldı ağzına o da tahriş etti.mustela ve lansinoh da sürüyorum bir de tahinin üzerinde biriken yağdan sürdüm o da baya yumuşattı.zeytinyağı da sürücem azcık artık elime ne geçerse hangisi iyi gelirse :)
oo hem nasıl ilk kakasını yapınxa nasıl mutlu olduk anlatamam hele gaz çıkarınca...çok rahatsızlık veriyo gaz çocuğa.nasıl huzursuz oluo yavrukuşum
canım allah kavuştursun bir daha ayırmasın görmediğe dönersiniz inşallah
Bol bol emzir canım emzirdikce süt artıyor göğüslerine sıcak havlu koy. .duş al sezeryan olduysan sütün bir hafta içinde artacak. .ben de ilk günler mama verdim şimdi sadece süt emiyor
hayırlısı olsun canım inşallah kolay bir doğum olurbende yan etkilerinden korktuğum için epiduralden korkuyorum... O yüzden acıyı çeke çeke nasıl doğurucam bilmiyorum... Sana çok geçmiş olsun... Tekrar gözün aydın... Darısı surda kalan 3 5 adayın basına...
gözünaydın güle güle büyüt canım.çok farklı bir duygu değil mi? bi de aynı gün doğurduk galiba yanlış mı hatırlıyorum?Evet gece hic uyumayan bi bebegim var :)) ama cok tatli sadece beni istiyo anne kokusunda uyuyo bende onu koklayip optum butun gece. Kolum tutuldu saatlerce sancilandim ama yine kipirdamadim uyanmasin guzellik diye.Boyle bi duygu olamaz dunyada! Aşkla doluyum.. hep emmek istiyo meme uclarima kan oturdu ve su topladi ama onun icin dayaniyorum. Emzirirken esimin elini isiriyorum okadar aciyo. Cokta istahli masallah babasi gibi :)) ameliyattan sonra uyandirilmaya calisildigimda yarim saate yakin nefes alamadim boguldum. Astimda varya bende ondan. Şahadet getirdim ölucem dedim nefessiz kaldim. Narkozun etkisiyle basimda konusuyolardi duydum bu hasta zor uyanir astimi var fln diye. Zangir zangir titredigimi nefessiz kaldigimi hatirliyorum. Hemen doktorlar geldi hemsireler oksijen igne biseyler verdiler. Ama gittim dedim ben yani bi tek aklima kizim geldi o an bana ihtiyaci var diye. Onu ilk gordugumde cok agladim cok duygulandim. O mis koku herseyi unutturuyo. Suandada yatiyorum ayaga kalkinca dayanilmaz bi agri oluyo gaz cikaramadim daha sancilaniyorum. Insallah gecer bian once bu sancilarda kizimin keyfini surerim :)
ben de 8 cmle sezeryane girdim maalesed beklemeye zaman yoktuKızlar doğumhaneden bildiriyorum 6 cm oldu kendi sancılarım var suni falan deil epidural bir harıka etkisi gectı mı ölüm gibi ama dua edin son anda kesıcekler allah güç versin hepinize normal doğuranları tebrik ediyorum cok zormuş
inşallah canımAy canm ya geçmiş olsun cok kıyamam ne değişik seyler duyuyoruz sezeryan agrısı yetmezmiş gibi daha kötüsü cıkmış başına inşallah geçecek su bi kaç gün zor olacak diolar dayan sonra meleğinizle hersey cok Güzel olacak
1 haftada anca geçer ağrılar sızılar benceSezaryan olanlar kac gune ayaklandiniz ben hala zor kalkiyorum yardimlasanki hic gecmicekmis gibi agriyo
Çok saol cnm. Ben doktorumu aradım bepanten plus ve dermo trosyd kremini karıştırarak sür dedi yaptım bugün bakslım nolucakIns isine yarar tatlim ben hep bunu kullaniyorum
Bal mumu ve zeytin yagi kullaniyorsun bal mumunu ben aldigimda bir kabin icindeydi mumu bicakla minik minik kestik ve tavaya koyduk bal mumunun kabini kullanarak 4 kap zeytinyagi koyduk ocakta kisik ateste iyice erittik sonra cam bi kaba koyduk sabaha kadar dondu makbul olan jole kivaminda olanmis benim yaptigim kati oldu zeytinyagini 1 2 kap daha fazla koymak gerekiyor petegin uzerine koyuyorum yumusak olsun diye birdaha eritebilirdim ama petekte olunca gerek kalmadi ins isine yarar canim
20 gunluk oldu.Kac günlük cnm
Aynen oyle biz 9 senedir bekliyorux ondan herhalde daha fazla beklemeyin dedi bizimki :) senin de Allah yardimcin olsun. Butun gununu bekleyenlerindesenin minnoş sabırsızmış, benimkide benim sabrımı deniyor
eşin yok mu yanında....Lohusalığında tek başına kalan varmı. Bugün 15 günüm doldu. Kayınvalide ve kayınpederden sıkıldım gitsinler istiyorum artık. Lohusa tek kalmaz diye beni korkutuyorlar. Bişey olur mu
İşte oluyo cnm gec geliyoEşimeşin yok mu yanında....
ah canım çok şükür yaa darısı senin başına inşallah az kaldı dört gözle bekliyoruz kinderimiziallah kolaylik versin annis.. sen de katildin kervana,hareketlilik basladi bile
Cnm bnde kaliyrm cok,sukur bisey olmz dua et birde uyursan. Yanina bicakla ekmk al hicbisey olmz bnde yalnz kaldim fkt korkudn uyuyamiyrdm bugun aldm rkmkle bicagi dayanamadm yattim uyudm ohh cokta rahat oluyrsn bebegnlede rahat ilgilniyrsn kafan rahatLohusalığında tek başına kalan varmı. Bugün 15 günüm doldu. Kayınvalide ve kayınpederden sıkıldım gitsinler istiyorum artık. Lohusa tek kalmaz diye beni korkutuyorlar. Bişey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?