2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi insallah canim, yavruna kavus bir an once. Cok zor gercekten, en azindan durumunun iyiye gittigini bilmek guzel. Hayirli haberlerinin bekliyoruz.

Lansinoh ve g ile baslayan baska gögüs kremi var cnm bi dene ..bir de emzirmeden ve emzirdikt en sonra kendi sütün ü sürüp kuruyan a kadar bekle diyorlar cnm
emzirmeden öncede memeyi süt hafif dışarı çıkana kadar sıkıp meme başına yaydırıp öyle emzirin dediler bana da lasonil diye bi ilaç verdiler onu sürdüm şimdi göğüs pediyle de kapattım kan oturmuş gibi olmuştu çünkü hastanede yattığım için düzgün emziremedim hep baş kısmını aldı ağzına o da tahriş etti.mustela ve lansinoh da sürüyorum bir de tahinin üzerinde biriken yağdan sürdüm o da baya yumuşattı.zeytinyağı da sürücem azcık artık elime ne geçerse hangisi iyi gelirse :)

bizmki dio pirt pirt yaparsa kaka yaparsa kokcak ayy dicen mi,diyorumm ohh ohhh diycez biz o zamanlar oglumun pirti kakasi cok degerli olcak hehehe

oo hem nasıl ilk kakasını yapınxa nasıl mutlu olduk anlatamam hele gaz çıkarınca...çok rahatsızlık veriyo gaz çocuğa.nasıl huzursuz oluo yavrukuşum

canım allah kavuştursun bir daha ayırmasın görmediğe dönersiniz inşallah

allah kolaylik versin annis.. sen de katildin kervana,hareketlilik basladi bile

Bol bol emzir canım emzirdikce süt artıyor göğüslerine sıcak havlu koy. .duş al sezeryan olduysan sütün bir hafta içinde artacak. .ben de ilk günler mama verdim şimdi sadece süt emiyor

canım 11 gün oldu ilk zamanlar mama verdik biberonla sütüm yok diye, şimdi geliyor azda olsa ama bu seferde bebeğim almadı biberonu istedi, şu iki gündür emiyor biraz ama onda da sütüm az geliyor doymuyor, sinirleniyor ağlıyor,hergün duş alıyorum ama az gene inş artar, arada manuel sağma makinasıyla sağmaya çalışıyorum artsın diye

hayırlısı olsun canım inşallah kolay bir doğum olur

gözünaydın güle güle büyüt canım.çok farklı bir duygu değil mi? bi de aynı gün doğurduk galiba yanlış mı hatırlıyorum?

ben de 8 cmle sezeryane girdim maalesed beklemeye zaman yoktu hayırlı olsun canım

inşallah canım

Sezaryan olanlar kac gune ayaklandiniz ben hala zor kalkiyorum yardimla sanki hic gecmicekmis gibi agriyo
1 haftada anca geçer ağrılar sızılar bence

Çok saol cnm. Ben doktorumu aradım bepanten plus ve dermo trosyd kremini karıştırarak sür dedi yaptım bugün bakslım nolucak

Lohusalığında tek başına kalan varmı. Bugün 15 günüm doldu. Kayınvalide ve kayınpederden sıkıldım gitsinler istiyorum artık. Lohusa tek kalmaz diye beni korkutuyorlar. Bişey olur mu
Cnm bnde kaliyrm cok,sukur bisey olmz dua et birde uyursan. Yanina bicakla ekmk al hicbisey olmz bnde yalnz kaldim fkt korkudn uyuyamiyrdm bugun aldm rkmkle bicagi dayanamadm yattim uyudm ohh cokta rahat oluyrsn bebegnlede rahat ilgilniyrsn kafan rahat

İyi geceler taze annelerr :)) Bizde doğurduk doğurucaz kısmetse, ama birşeyi merak ediyorum, yokmu aranızda şöyle mutlu bir anne, herkes birşeyden yakınıyor, yokmu keyfini çıkaran merak ettim doğrusu :))

Kızlar aon 3 gündür vajınaya çok baskı böyle iğne batar gibi ağrı giriyor ara ara, acaba bebek doğum kanalınamı giriyor? Başka neden ola bilir fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…