2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

E="asya5560, post: 44677569, member: 642569"] E evlat_kokusu canim ayni sekilde bende belkyrm hicbr seyim yok.duyduklarim beni korkutuo.bebisim tüp bebis.doktorun sali gittgnde yatiracak mi[/QUOTE]
Yatis hakkında birşey demedi sadece sali gel dedi artık ne olur bilmiyorum

E="asya5560, post: 44677569, member: 642569"] E evlat_kokusu canim ayni sekilde bende belkyrm hicbr seyim yok.duyduklarim beni korkutuo.bebisim tüp bebis.doktorun sali gittgnde yatiracak mi[/QUOTE]
Yatis hakkında birşey demedi sadece sali gel dedi artık ne olur bilmiyorum

Bol bol emzir canım emzirdikce süt artıyor göğüslerine sıcak havlu koy. .duş al sezeryan olduysan sütün bir hafta içinde artacak. .ben de ilk günler mama verdim şimdi sadece süt emiyor

Canım ben de göbek bağı düşmeden yikadim file üzerine yüz üstü yatirdim elimin biri ile göbek bağını kapattım eşim yikadi. .sonra göbek bağı çok az islanmisti ama hemen fon makinası ile kuruttuk tedbiren. .9.gun de sorunsuz düştü

Çok çok güzel ve motive edici bilgiler teşekkürler canım

Doktoruma sordum, bişey sarmadan yıkayabilirsin dedi, ama yıkadıktan sonra bir solüsyonu var doktorun verdiği, onunla temizlememi söyledi... 12 gün oldu düşmedi göbek, çocuk pişmeye başladı, silmek yetmedi, iyiki yıkamışım kızım kendine geldi...

Bi sure ugrasmaya devam edicez belli.. Cikan her osuruk sesine sevinerek rezeneyi bebege vermedim henuz dee ben kendim bi fincan iciyorum canim. 37,5 olunca mi gidiliyomus onu bende bilmiyorum...

Ay ne bileyim anacim ya hepten corba oldu kafam her seyi ayri ayri hesaplamaktan lansinoha ta 8 aylik hamileyken baslamistim her gece surup yatiyodum bir ise yaramadi, yara olduktan sonrada kar etmedi.. Bepanten madecassol ile iyilestirdim simdi mustela ile devam ediyorum 2 gune acisini dindiriyo hemen.

Lansinoh ve g ile baslayan baska gögüs kremi var cnm bi dene ..bir de emzirmeden ve emzirdikt en sonra kendi sütün ü sürüp kuruyan a kadar bekle diyorlar cnm

Bi sure ugrasmaya devam edicez belli.. Cikan her osuruk sesine sevinerek rezeneyi bebege vermedim henuz dee ben kendim bi fincan iciyorum canim. 37,5 olunca mi gidiliyomus onu bende bilmiyorum...

bizmki dio pirt pirt yaparsa kaka yaparsa kokcak ayy dicen mi,diyorumm ohh ohhh diycez biz o zamanlar oglumun pirti kakasi cok degerli olcak hehehe

Evet canim nasip olursa normal istyrm.benm tüp bebek dktrmla farkli beni takip eden doktor.ben sordum sezaryen yapmak zorunda deglsn dedi.sen neden kararszsn
Bana tüp bebeği yapan doktor riske atma sezeryan yap dedi. Ama onu bıraktım tedaviden sonra başka doktora geçtim. Bu doktorum da normal yaparsın diyo. Şükür bir sıkıntımız da yok. Ama kararsızım ya birşey olursa korkusu var içimde. Senin günün doldu mu? Ne kadarlıksın? Son zamana kadar bekleyip karar vercem heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…