- 8 Ocak 2011
- 257
- 529
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #69.921
Canım nasıl gidiyor son günlerin? Belirti var mıİyi geceler taze annelerr :)) Bizde doğurduk doğurucaz kısmetse, ama birşeyi merak ediyorum, yokmu aranızda şöyle mutlu bir anne, herkes birşeyden yakınıyor, yokmu keyfini çıkaran merak ettim doğrusu :))
Sağol cnm içimi rahatlattınCnm bnde kaliyrm cok,sukur bisey olmz dua et birde uyursan. Yanina bicakla ekmk al hicbisey olmz bnde yalnz kaldim fkt korkudn uyuyamiyrdm bugun aldm rkmkle bicagi dayanamadm yattim uyudm ohh cokta rahat oluyrsn bebegnlede rahat ilgilniyrsn kafan rahat
bebeğin kanala girmesinden ziyade çatın genişliyor doğuma hazırlanıyor bence.benim de öyle oldu bacaklar kasıklar vajina hepsi hazırlanıyor yavaştan.açılma yapıyorKızlar aon 3 gündür vajınaya çok baskı böyle iğne batar gibi ağrı giriyor ara ara, acaba bebek doğum kanalınamı giriyor? Başka neden ola bilir fikriniz var mı?
keyfini çıkarmaya pek zaman olmuyor anca uyuyunca :) yakındığımıza bakmayın o duygunun tarifi yok ama küçücük bir sorun gözünüzde dev gibi büyüyor anne olunca.hiçbir sıkıntısı olmasın istiyorsun sebebi bu yakınmalarınİyi geceler taze annelerr :)) Bizde doğurduk doğurucaz kısmetse, ama birşeyi merak ediyorum, yokmu aranızda şöyle mutlu bir anne, herkes birşeyden yakınıyor, yokmu keyfini çıkaran merak ettim doğrusu :))
kız 1 saatlik yku yetiyor ya annelik değişik bişey.ben uykusuz kalamazdım hiç sersem gibi olurdum ama doğum yaptığım gece hiç uyumadım ertesi gece 1,5saat uyudum bugün de 1-2 saat kestirdim o kadar ama hala ayaktayım bu saat oldu.anneciğim yazık benden de az uyudu çok yoruldu kadın çok.ona üzülmekten bi hal oldum zaten.kıyamam yaadurabildiğin kadar dur...uykummmm var r r r r r hep
Canım benimki normal doğum sancılarınin üstüne acil yapıldığı için spinali iki üç kişi beni tutarak yaptı çünkü o sırada ikinma yasiyordum çok zor oldu yani ama çektiğim sancıların yanında iğne vurunmus gibi oldu sadece ardindan masaya yatirdilar o arada uyumusum galiba yorgunluktan o ara bende yok çünkü birden yanagimda ağlayan bebek sesiyle kendime geldim sondayi falan takmislar odada farkettim senin çok daha güzel ve çabuk geçer ben bi yandan da sancı çekiyordum çünkü bi araba inanılmaz baş ağrısı yaşadım doğumdan sonra çok yattigin yerden kalkma 4 5 lt şu iç agrin olmasınBen varim ama yarin hayirlisiyla spinal sezaryen olucam canim ne kadar suruyor sezaryen hic birsey hissediyormusun ameliyatta igne yaparken aciyo mu sondayi uyusturduktan sonra mi takiyorlar orada ortam nasil oluyor ayy cok soru sordum sanirim heyecan basti beni
şuan hakıkı zeytınyagı.Surrender sen ne kullanıyosun pişik için
Benimki de oyle bugun hep yapti suan da emzirdim uyudu ama sesler cikiyor kakasini yaparken baya ses cikariyoruyurken sürekli sesler cıkarıyor benımkı..
Yok henüz bir belirti benim göbeğim henüz düşmedi, düşmesini bekliyoruz :)) Sen nasılsın pekiCanım nasıl gidiyor son günlerin? Belirti var mı
Gözün aydın canım :)) Benim bebekte henüz kanala inmedi iner diye bekliyoruz tabi.. Ama epidural'i yaptırsammı yaptırmasammı derin derin düşünceler sardı beni.. Öyle güzel anlatmışsın ki yaptırabilirim, 13 saatte maasallah çok kısa bir süre.. Şimdi keyfini çıkar bebeğinin :)) Kısmetse sıra bizde.Kızlar allahın izniyle dün 13:44 3530 gr 48 cm oğluşum dünyaya geldi kanala inmemişti sezeryan ihtimali vardı 40+ 3 günü gecti falan derken sonuç olarak 13 saatin sonunda epiduralli normal dopum yaptım darısı tüm doğuramayanlara.. Normal istiyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum diyen varsa gözü kapalı epidural yaptıraın etki gösterdikten sonra hiçbir acı hissetmiyosunuz sadece 10 cm acıklık oldugun da kasılmayı büyük bi basınç hissi ve agrıyı hissediyosun ondada ıkınmanız gerekiyo o kadarcık hissedin cnmMiniklerinize kavusmanız dileğiyle
Ben de emzirmeden mama vermiyodum önce emcen diyoduminş canım ya iki gündür baya yol katetdik sanırım, şimdi biraz emiyor tabi yetmiyor sütüm emdikten sonra mama veriyorum doysun diye, az az sağıyorum tabi ama o çok az çıkıyor, inş normale döner her şey, bugün totosuna zeytinyağlı kulak çubuğu soktuk rahatladı bebeğim, hey gidi eskiden neler konuşuyorduk şimdi neler, buna da şükür Rabbim başka dertler vermesin, Allahım hepimizin evladına sağlık nasip etsin
Mutlu pazarlar,Pazar sabahi benim dogurmayan biri olarak uyumam gerekiyor di mi ama nerde.... içimdeki oğlum kıpır kıpır, midem yanıyor, uyku desen zaten kaçmış, olsun gene de mutlu pazarlar... Haftaya pazar bende anne olmuş olarak aranıza katIlıcam ins
Canım gözün aydınKızlar allahın izniyle dün 13:44 3530 gr 48 cm oğluşum dünyaya geldi kanala inmemişti sezeryan ihtimali vardı 40+ 3 günü gecti falan derken sonuç olarak 13 saatin sonunda epiduralli normal dopum yaptım darısı tüm doğuramayanlara.. Normal istiyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum diyen varsa gözü kapalı epidural yaptıraın etki gösterdikten sonra hiçbir acı hissetmiyosunuz sadece 10 cm acıklık oldugun da kasılmayı büyük bi basınç hissi ve agrıyı hissediyosun ondada ıkınmanız gerekiyo o kadarcık hissedin cnmMiniklerinize kavusmanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?