- 28 Ağustos 2015
- 477
- 477
- 103
- 47
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.341
Ben sagdim bikaç kere iki göğsünden ancak 60 cc süt çıktı. .kızım 3450 doğdu 18 günlük iken 3730 olmuştu kilosu sarılık da olmadı Dr sütün yeterli dedi. .ben memeden emziriyorum ama sana bakınca benim sütüm çok az. .maşallah sanaHic meme vermedim hep sagip verdim, ne verdigimi anlamak icn. dolapta hep bi 120cc bulunuyodu daa bugun oda kalmadi...
Gunde 2-3 kere giren sancilar, uykusuzluk, dogum gerginligi, kaburgama yedigim ani tekmelerle dunyami sasirmacaBenim gibi 38 39 haftalik olan hamişler kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Son durumları alayimm
Aa hadi bakalımkızlar benim suyum sızıyor galiba
amin canımAa hadi bakalım
Hayırlısı canım :)
Canım gözün aydın annenler gelmiş :)Canm giremedim annemler geldi de anca fırsat buldum gittm canm hala ses seda yok sancı falan yoktu kayda deger açılma da yok dedi ebe doktor cumartesiye bekleyelm o gün bi daha kontrole gel bebeğin durumuna göre Bakarz artk o gün konusurz dedi olmazsa bi iki gün daha bekleriz alırız dedi bakalm en fazla salıya kadar beklicek gibi geldi bana sezeryanla ilgili kesin bişey demedi suanda daha bakalm beklemeye devam sen nasılsın canım teyzoş da geldi durudan ses yok mu daha
inşallah sudur bi ışık yandı Allahım sonunda
Tam olarak benim yaşadıklarımı anlattın canım ya artık oğluşlarımıza kavuşalım çok zaman gecmeden inşallahGunde 2-3 kere giren sancilar, uykusuzluk, dogum gerginligi, kaburgama yedigim ani tekmelerle dunyami sasirmaca, kasık ve bek agrilari, duygusallik, kocaya atarlanmalar vs, vs, vs Yok yok yani Herseye ragmen oglusumun varligina sukurler olsun ...
Hayirlisiyla, saglikla bi kavussak mis kokularinda hepsi gececek insallah
Ay hadi hayırlısı canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine, darısı bizlerekızlar benim suyum sızıyor galiba
Saol canim... Bu seferde bebek meme arsizi oldu, gaz sancisi olsa sut istiyo ellerine saldiriyo, memeler desen sizi icinde. Allah yardimcimiz olsun..Ben sagdim bikaç kere iki göğsünden ancak 60 cc süt çıktı. .kızım 3450 doğdu 18 günlük iken 3730 olmuştu kilosu sarılık da olmadı Dr sütün yeterli dedi. .ben memeden emziriyorum ama sana bakınca benim sütüm çok az. .maşallah sana
Hiç doğurmayacakmış gibiBenim gibi 38 39 haftalik olan hamişler kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Son durumları alayimm
bnm gözlerimin altı morardı kansızlıktan. kan ilaçları da kabız yapıyo o yüzden içmiyorm dr üç ay dha kullan demişti. bn günlük pede daha geçemedim normal orkid kullanyrm azaldı ama az daha azalsa da gnlğe geçebilsem valla.Aynen ya pişik oldum resmen. Kotex kullanıyodum bişey yoktu. Orkid günlüğe geçtim pişik oldum.15. Günde ancak günlük ped kullanacak kadar azaldı. 40 a kadar devam etmez inşallah. Kansızlıktan üşümeye başladım.
orkidin normal pedini kullanıyorum 10 lu olan. dolmuyo pedim yarısı ancak doluyo az sayılır.ay 45 gün çokmuş ya inş biAynen bıktım şimdiden
Ilkinde tam 45 gün sürdü benim lohusalik
Bakalım bunda ne kadar devam edecek
Az az geliyo sende durumlar nasıl
sen sağarak mı veriyosun yoksa emzrerek mi canım? bnm memeler ilk hafta yara oldu şimdi iyi hiç acımıyo şükür.senin neden sızlıyo ki? bnmki de meme arsızı oldu karnı tok olsa da uyumak için emmek istiyo,gazı tutsa meme istiyo,acıkınca zaten istiyo uyanıkken hep emcek yani :) bildiğin inek olduk:) eşim sütaş reklamında imada bulunuyo bana bakıyo gülüyo :)Saol canim... Bu seferde bebek meme arsizi oldu, gaz sancisi olsa sut istiyo ellerine saldiriyo, memeler desen sizi icinde. Allah yardimcimiz olsun..
Hayırlı olsun cnm. Bol su iç kayısı kompostosu iyi geliyor.Slm kızlar ben bugün meleğime kavustum şükürler olsun
Zormuş sezaryan ağrım var yürüdüm ama gazim çıkmadı öğleden beri
Onun dışında herşey çok güzel
Sevgiler....
Hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütsun, gazın hiç çıkmiyorsa bir süre sonra zaten hemşire bir ilaç veriyor , hemen rahatliyorsunSlm kızlar ben bugün meleğime kavustum şükürler olsun
Sevgiler....
Gözün aydın canım :)Slm kızlar ben bugün meleğime kavustum şükürler olsun
Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?