2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hic meme vermedim hep sagip verdim, ne verdigimi anlamak icn. dolapta hep bi 120cc bulunuyodu daa bugun oda kalmadi...
Ben sagdim bikaç kere iki göğsünden ancak 60 cc süt çıktı. .kızım 3450 doğdu 18 günlük iken 3730 olmuştu kilosu sarılık da olmadı Dr sütün yeterli dedi. .ben memeden emziriyorum ama sana bakınca benim sütüm çok az. .maşallah sana

Benim gibi 38 39 haftalik olan hamişler kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Son durumları alayimm
Gunde 2-3 kere giren sancilar, uykusuzluk, dogum gerginligi, kaburgama yedigim ani tekmelerle dunyami sasirmaca , kasık ve bek agrilari, duygusallik, kocaya atarlanmalar vs, vs, vs Yok yok yani Herseye ragmen oglusumun varligina sukurler olsun ...
Hayirlisiyla, saglikla bi kavussak mis kokularinda hepsi gececek insallah

Canım gözün aydın annenler gelmiş :)
Bizim bebişler nazlı çıktı canımm valla
Çok şükür bu akşsm 9 gibi kavuştum kardeşime ama durudan hala tık yok :)
Bu gece de olmasın gerçi çok yorgunum
Beklemeye devam ikimiz de :)
Bakalım ne zaman gelecekler

Tam olarak benim yaşadıklarımı anlattın canım ya artık oğluşlarımıza kavuşalım çok zaman gecmeden inşallah çok zormuş son günler

Saol canim... Bu seferde bebek meme arsizi oldu, gaz sancisi olsa sut istiyo ellerine saldiriyo, memeler desen sizi icinde. Allah yardimcimiz olsun..

Benim gibi 38 39 haftalik olan hamişler kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Son durumları alayimm
Hiç doğurmayacakmış gibi bugün çatı muayenesi yapıldı bana. Hiç açılmam yokmuş. Kızım hala kanala da girmemiş cuma yine çağırdı doktor..
Benim arada adet olacakmışım gibi hafif ağrılarım oluyor. Onun dışında bişey yok bende. Sende durumlar nasıl cnm?

bnm gözlerimin altı morardı kansızlıktan. kan ilaçları da kabız yapıyo o yüzden içmiyorm dr üç ay dha kullan demişti. bn günlük pede daha geçemedim normal orkid kullanyrm azaldı ama az daha azalsa da gnlğe geçebilsem valla.

Aynen bıktım şimdiden
Ilkinde tam 45 gün sürdü benim lohusalik
Bakalım bunda ne kadar devam edecek
Az az geliyo sende durumlar nasıl
orkidin normal pedini kullanıyorum 10 lu olan. dolmuyo pedim yarısı ancak doluyo az sayılır.ay 45 gün çokmuş ya inş bi
ayda bitse şu adet işi. hamilelikte o vıcık vıcık akıntı şimdi de kan püff bi rahat edemedik

Saol canim... Bu seferde bebek meme arsizi oldu, gaz sancisi olsa sut istiyo ellerine saldiriyo, memeler desen sizi icinde. Allah yardimcimiz olsun..
sen sağarak mı veriyosun yoksa emzrerek mi canım? bnm memeler ilk hafta yara oldu şimdi iyi hiç acımıyo şükür.senin neden sızlıyo ki? bnmki de meme arsızı oldu karnı tok olsa da uyumak için emmek istiyo,gazı tutsa meme istiyo,acıkınca zaten istiyo uyanıkken hep emcek yani :) bildiğin inek olduk:) eşim sütaş reklamında imada bulunuyo bana bakıyo gülüyo :)

kızlar napıosunuz yaa ne zamandır giremedim emzirme kampındayım resmen kollarımı hissetmiyom şu an.göğüslerim de yara oldu sürekli krem sürüyorum ama o kadar çok emmek istiyo ki bebiş o emmeye parmağım bile dayanamazdı süt daha doyurmadığı için sanırım sürekli memedeyiz.bir de çekiştiriyo gelmeyince bir asılıo ki pfff çok sabırsızız hemen gelsin istiyo işte o asılmalar yara yaptı zaten neyse onun dışında iyiyiz şükür.bugüb kalp ekosuna baktırdık hamdolsun bişey çıkmadı.ağız kenarları morarıyordu ağlarken doktor eko çektirin dedi varsa öyle moraran çektirmekte fayda var.cuma da işitme ve kalça çıkığı için randevu aldık.inşallah normaldir herşey.

uzun oldu biraz ama bi süre gireemyince birikmiş bir şeyler.doğuran var mı çünkü nuhtemelen bütün mesajları okuyamıycam : ) hadi doğurmayanları da aramıza bekliyoruz.allah hayırlı kolay doğumlar versin hepinize

Slm kızlar ben bugün meleğime kavustum şükürler olsun
Zormuş sezaryan ağrım var yürüdüm ama gazim çıkmadı öğleden beri
Onun dışında herşey çok güzel
Sevgiler....
Hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütsun, gazın hiç çıkmiyorsa bir süre sonra zaten hemşire bir ilaç veriyor , hemen rahatliyorsun

Yarı kırk ritüelini kv ile yaptık . Taş toplayıp yıkamıs sirkeli suyla. Onu yıkama suyuna koydu. Bebek taş gb olurmuş.

En son dokecehi suya biraz tuz koydu karıştırdı koltuk altı ayak ve boynuna doktu. Kokmasın diyeymiş.

Bir de son suyu kevgirden döktü.

O gün biri ziyarete gidlirmiş. Ben gitmek istemedim bebek üşür diye. Zaten bise de misafir geldi.

Ben bu işlere pek inanmam sıcakta bakmam ama kv kırılmasın diye yapalım dedi m. Hevesi falan kalmasın.

Bi de ben de abdest aldım yıkanıp. Aynı taşla. Ben de artık taş gibiyim...:))

Omuzlarda hala kusmus..saç hep terden ıslak. Bütün pijamalarda diz çıkmış. Dip boyası tavan yapmış. Hala korsesiz kafayı yiyecek bir taaşşşşşş....

Beğenmeyen küçük oğluna almasın ama kv coktan aldı hehehehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…