2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

reklama bağladın ha bu topikte doğurmayanda hiç korku yok be dökülüyoruz görmüollar şu mesajının sonu apaçık güneş gibi çıldırıldığının kanıtı
Yoo ben it gibi tirsiyorum. Aksamsu mesgur fış fış olayina mi girsem diye dusunuyorum. O zaman belki dogum baslar,yarin sezaryen olmaktan kurtulurum.

Gunaydinnn ocak anneleri :)
Efenim araniz da ankarada doğum yapmış bir anne varmıdır acaba :) cok tereddütteyim bana yol gosterirse cok sevinirim ^_^

Gunaydin dicem ama forumda uyuyan kalmamis artik :)
Sabah 5 e kdr sancilarla kivrandim, sabah olsun hastaneye giderim diyerek sizmisim. Uyandigimda gecmisti cok sukur. Ne yalanci sanciymis arkadas

Gunaydin :) ben uyudum ay kiyamam sanci sanci ama sonu gelmiyor..gecenlerde ben de geceleri cok cekmistim gercek Sanmistim ama sabaha ucup gitmisti ben masallah uc gundur sanci cekmiyorum-ufak tefek kasilmalar oluoama onlar hic bise yani normale kiyasla..oglen kontrol var bkim,sizinkiler gibi heycanli gecmio ama kinderinkalp atislariini dinliyorum en azindan ay gunumuz az kaldi tek sayiya dusecez biz de

ben ankarada doğum yaptım buyrun?

öncelikle cvp için çok teşekkür ederim,
Rabbim bebeğiniz ile hayırlı ömürler versin size inşAllah,
hangi hastahanede doğum yaptınız ve memnunmuusnuz, ben cok kararsız bir şekildeyim,nereye gideceğimi tam olarak bilemiyorum

ankara üni tıp fakültesinde doğum yaptım ama orda takipte deilseniz doğumunuz sanırım orda olmaz.... normal doğum mu düşünüosunuz?

ankara üni tıp fakültesinde doğum yaptım ama orda takipte deilseniz doğumunuz sanırım orda olmaz.... normal doğum mu düşünüosunuz?

yok orda değilim 36ci haftam sanırım bu saaten sonra da almazlar,
evet inşAllah hayırlısı ile normal olmasını çok istiyorum

anladım ... sonradan dahil olacağınız hastane az ama sami ulus hastanesi türkiyenin en iyi yenidoğan ünitesine sahip hastanelerinden biri evet yeri biraz kötü yerde ama memnun olmayan duymadım diğerleri hakkında bir sürü şey duydum ... yenidoğan bakım olmasına dikkat edin lütfen... güzel ve sağlıklı doğumlar...

Altini temizliyorum,uyutuyorum kolumda,giysileri su bu ...ama bizm de canimiz istiyo yeter oglum gelsin masaj yapiiimmm artikyaaa,belini ayaklarini operek oksamak istiyorum hihhhh
yakında hayırlısıylasağlıcakla İnşaallah. bende beklemekten sıkıldım. ağrılarım cidden değişti ama. böyle belim ortadan ikiye ayrılacakmış gibi giriyor ağrı.
bu arada bir arkadaş paylaşmış. bebekleri ayaklarından öpmek kıskanç yapıyormuş. öpünce kendilerini çok özel hissediyorlarmış galiba..

kızlar benim suyum sızıyor galiba
hadi hayırlısı. sağlıcakla kavuş yavruna.

uzun olur mu hiç..
düzelir zamanla İnşaallah. geçmiş olsun.

Slm kızlar ben bugün meleğime kavustum şükürler olsun
Zormuş sezaryan ağrım var yürüdüm ama gazim çıkmadı öğleden beri
Onun dışında herşey çok güzel
Sevgiler....
geçmiş olsun. gözünüzaydın. Rabbim acısını göstermesin İnşaallah.

Kızlar oğlum çok hasta oldu. grip oldu ciğerlerinde hırıltı var fena öksürüyoruuz doktora gidicez. dua edin.
çok çok geçmiş olsun. Allah tez vakitte şifasını versin. anne sütü şifa derler. emzirin bol bol.

Kızlar yatisim yapildi dua edin nolur
Allah sağlıcakla yavrunuza kavuşmayı nasip etsin.

biz gibi kalanlardan açılışı Eymentaa yapacak İnşaallah hayırlısıyla. sonra peşisıra gelsin bebişler hayırlısıyla.
de mi hamişler.. :)))

Aminnnnn insallahhh art arda gelsin bebislerimiz saglikla :) ben de okumustumnette baya bise bu opulen organlarifalan ama gel de dayan... Simdi karnimda oynarken o ayagini dizini tutuyorum oksuyorum,dogdugunda kendime nasil hakim olurum bilemem .. Sancilarin dogum sancisi gibi olmaya baslamis ama iyice,hos zaten maximum beklese bile az kaldi gelmesine

amin..
de mi.. minicik eller ayaklar.. dediğin gibi tam öpülesi de blki doğrudur. kıskanç olmasın oğlum ya :)))
ay İnşaallah. gelsin sağlıcakla hayırlısıyla. cümlemizinki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…