- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.381
Yoo ben it gibi tirsiyorum. Aksamsu mesgur fış fış olayina mi girsem diye dusunuyorum. O zaman belki dogum baslar,yarin sezaryen olmaktan kurtulurum.reklama bağladın ha bu topikte doğurmayanda hiç korku yok be dökülüyoruz görmüollar şu mesajının sonu apaçık güneş gibi çıldırıldığının kanıtı
Gunaydin dicem ama forumda uyuyan kalmamis artik :)
Sabah 5 e kdr sancilarla kivrandim, sabah olsun hastaneye giderim diyerek sizmisim. Uyandigimda gecmisti cok sukur. Ne yalanci sanciymis arkadas
GunaydinnGünaydınlar... Doğuramadık gitti...
ben ankarada doğum yaptım buyrun?Gunaydinnn ocak anneleri :)
Efenim araniz da ankarada doğum yapmış bir anne varmıdır acaba :) cok tereddütteyim bana yol gosterirse cok sevinirim ^_^
ben ankarada doğum yaptım buyrun?
ankara üni tıp fakültesinde doğum yaptım ama orda takipte deilseniz doğumunuz sanırım orda olmaz.... normal doğum mu düşünüosunuz?
yakında hayırlısıylasağlıcakla İnşaallah. bende beklemekten sıkıldım. ağrılarım cidden değişti ama. böyle belim ortadan ikiye ayrılacakmış gibi giriyor ağrı.Altini temizliyorum,uyutuyorum kolumda,giysileri su bu ...ama bizm de canimiz istiyo yeteroglum gelsin masaj yapiiimmm artikyaaa,belini ayaklarini operek oksamak istiyorum hihhhh
hadi hayırlısı. sağlıcakla kavuş yavruna.kızlar benim suyum sızıyor galiba
uzun olur mu hiç..kızlar napıosunuz yaa ne zamandır giremedim emzirme kampındayım resmen kollarımı hissetmiyom şu an.göğüslerim de yara oldu sürekli krem sürüyorum ama o kadar çok emmek istiyo ki bebiş o emmeye parmağım bile dayanamazdı süt daha doyurmadığı için sanırım sürekli memedeyiz.bir de çekiştiriyo gelmeyince bir asılıo ki pfff çok sabırsızız hemen gelsin istiyo işte o asılmalar yara yaptı zaten neyse onun dışında iyiyiz şükür.bugüb kalp ekosuna baktırdık hamdolsun bişey çıkmadı.ağız kenarları morarıyordu ağlarken doktor eko çektirin dedi varsa öyle moraran çektirmekte fayda var.cuma da işitme ve kalça çıkığı için randevu aldık.inşallah normaldir herşey.
uzun oldu biraz ama bi süre gireemyince birikmiş bir şeyler.doğuran var mı çünkü nuhtemelen bütün mesajları okuyamıycam : ) hadi doğurmayanları da aramıza bekliyoruz.allah hayırlı kolay doğumlar versin hepinize
geçmiş olsun. gözünüzaydın. Rabbim acısını göstermesin İnşaallah.Slm kızlar ben bugün meleğime kavustum şükürler olsun
Zormuş sezaryan ağrım var yürüdüm ama gazim çıkmadı öğleden beri
Onun dışında herşey çok güzel
Sevgiler....
çok çok geçmiş olsun. Allah tez vakitte şifasını versin. anne sütü şifa derler. emzirin bol bol.Kızlar oğlum çok hasta oldu.grip oldu ciğerlerinde hırıltı var fena öksürüyoruuz doktora gidicez. dua edin.
Allah sağlıcakla yavrunuza kavuşmayı nasip etsin.Kızlar yatisim yapildi dua edin nolur
yakında hayırlısıylasağlıcakla İnşaallah. bende beklemekten sıkıldım. ağrılarım cidden değişti ama. böyle belim ortadan ikiye ayrılacakmış gibi giriyor ağrı.
bu arada bir arkadaş paylaşmış. bebekleri ayaklarından öpmek kıskanç yapıyormuş. öpünce kendilerini çok özel hissediyorlarmış galiba..
hadi hayırlısı. sağlıcakla kavuş yavruna.
uzun olur mu hiç..
düzelir zamanla İnşaallah. geçmiş olsun.
geçmiş olsun. gözünüzaydın. Rabbim acısını göstermesin İnşaallah.
çok çok geçmiş olsun. Allah tez vakitte şifasını versin. anne sütü şifa derler. emzirin bol bol.
Allah sağlıcakla yavrunuza kavuşmayı nasip etsin.
biz gibi kalanlardan açılışı Eymentaa yapacak İnşaallah hayırlısıyla. sonra peşisıra gelsin bebişler hayırlısıyla.
de mi hamişler.. :)))
amin..Aminnnnn insallahhh art arda gelsin bebislerimiz saglikla :) ben de okumustumnette baya bise bu opulen organlarifalan ama gel de dayan... Simdi karnimda oynarken o ayagini dizini tutuyorum oksuyorum,dogdugunda kendime nasil hakim olurum bilemem .. Sancilarin dogum sancisi gibi olmaya baslamis ama iyice,hos zaten maximum beklese bile az kaldi gelmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?