2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

uykusuz bir günden günaydın. gözlerimde fil var sanki açamıyorum. oğlum tıkanık uyuyamıyo uyutmuyo. ben yine işe gelmek durumnda kaldım Allahtan 9 gibi eve geçicem ama çıldırmaya ramak kaldı. uyumak istiyorum ama saatlerceeee.

Benim catı muayenesi cuma günü bakalım gecen hafta gittiğimde acılmam yoktu, bizimkininde keyfi yerinde gibi gelmek istemiyor ama 3 gündür bi gerilme kasılma var karnımda, cıksın artık istiyorum

Benim de sağ meme yara sütü de azaldı bu gece oğluma mama verdim ağlayarak. ...yara neyse de iltihap olmasaydı iyiydi. ...tek meme acaba yeterli olur mu....bilemedim bu emzirme işi hamilelikten daha zor inanin....çok üzülüyorum....oğluma emine bir saat emiyor

Bizim evdede ayni muhabbetler 10 ogun veriyosam 5ini sagarak 5ini memede veriyorum canim. Ama dun ne emdigini anlamak icin hep sagarak verdim. Memeler aciyo cunku benim agresif kizim sinirlendigi zaman ( ortada hicbisey yokkende sinirlenebiliyo ) memeyi damaklarinin arasinda sikistiriyo bildigin isiriyo yani gene kaka yapamadi en buyuk sikintimiz o... Yapamayinca bana saldiriyo, sute saldiriyo.. Gunes dogarken yemyesil cayirlarin ustune... Sevgiyle besleniriz sut aski kalbimizde

Tutumlu annede baktimda yoktu orda biraz arastiriyim o zamn
oradan bak, buradan bak. hatta burada bit pazarı kısmında konu ac elınde olanlar yazar sana.
boşuna 250-300 verme. 2 ellerde iş görüyor çünkü.
ya da facede bazı cocuk grup sayfaları var, oralara da yazabılırsın
anında bulursun diye düşünüyorum.

evet o uçları tekrar tekrar kullanıyorsun. 30 lıra be bez parası :=)
ben çekerken korkuyorum nedense
pek cekmıyorum o yuzden

inşallah o günleri de görecegız.

reklama bağladın ha bu topikte doğurmayanda hiç korku yok be dökülüyoruz görmüollar şu mesajının sonu apaçık güneş gibi çıldırıldığının kanıtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…