2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim cadi kiz bugun 3.haftasini bitirdi. 24 saatte 820cc sut emdi usenmedim hesapladim, 2 gundur sut yetistiremiyordum, suan son sutumu veriyorum baska yok bitti, ve bu cocuk gene acikacak mama vericem mecbur Normalmi acaba bu kadar beslenmesi ya
O kadar sütün geliyor mu ..kaç saatte bir emzirdin sagip biberonla mi verdin

altımda 20 gündür orkid of pişik oldum valla ne zmn bitçek bu adet görme yaw
Aynen ya pişik oldum resmen. Kotex kullanıyodum bişey yoktu. Orkid günlüğe geçtim pişik oldum.15. Günde ancak günlük ped kullanacak kadar azaldı. 40 a kadar devam etmez inşallah. Kansızlıktan üşümeye başladım.

Son nst son ultrasonumuza girdik, bebiş yüzünü göstermedi foto bile almadık, o derece kapamı Şti kendini

Spinal sezaryan olacagim büyük ihtimal, baş ve Omuz ağrısı çekmemek için önerileriniz varsa alayım kizlar

Çarşamba spinal olacağı için bi gun onceden 12 den sonra bişi yiyip içmek yasak dedi doktorum, açlık değil de susuzluk düşündürüyor beni inş kolostrum hemen gelir, gerci bebekle buluşan kadar 1 saat geçer o sürede mama verirler mi bilmiyorum hastanede

sabahtan beri geliyor canım ama idrar sanmıştım.. suyun foş diye geleceğini düşündüm hep.. az önce doktoru aradım.. yarın muayende anlaşılır dedi.. ama sürekli ıslaklık var
Özel Pedler var aslında, renk değiştiriyorsa bebeğin suyunun geldiğini gösteriyor vs... Benim doktor istemedi ama bazı doktorlar son aylarda evde bulunmasını istiyormuş , ama yarın kontrolün varmis nasıl olsa,sıkıntı yok

inşallah sudur bi ışık yandı Allahım sonunda

Cok zor gecirdin canim bu donemi gercekten ama bak masallah buyumus senin ufaklik, guzel haberlerde almissin, jnsallah diger sonuclarda temiz cikar, bi daha sorun yasamazsiniz hic

88yakamoz gittin mi canım doktora? Merak ettim
Bakalım ne zaman geliyo biZim bebişler?
Canm giremedim annemler geldi de anca fırsat buldum gittm canm hala ses seda yok sancı falan yoktu kayda deger açılma da yok dedi ebe doktor cumartesiye bekleyelm o gün bi daha kontrole gel bebeğin durumuna göre Bakarz artk o gün konusurz dedi olmazsa bi iki gün daha bekleriz alırız dedi bakalm en fazla salıya kadar beklicek gibi geldi bana sezeryanla ilgili kesin bişey demedi suanda daha bakalm beklemeye devam sen nasılsın canım teyzoş da geldi durudan ses yok mu daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…