- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.301
Erkek canım.ondan mi dersin.dikkat ediyorum aslında ama yinede fırlatıyor demek yaramaz
İlk yaptığımda bende de gelmedi ya ...ertesi gün sümük geldi..sen serumfizyoloji mi aldın..anam ben denizsuyu aldım koca bişi 35 tl..o serumlar pahalı öyle ya..aç at..birde başına damlatınca eğiyorum..çekince gelmesede günde 2,3 kere yap..temizliyor
.bende cektim gelmedi bugün ...anayız başaracağız be
Bazen diyorum acaba bendemi sikinti var? Esim birini ara diyo mesela, bende aramam diyorum, "aman allah korusun gelmek falan ister sen sevmezsin" diyoöff 1 kere gel git işte ne bunaltıyolar anlamıyorum yaaaaaaaaa hepsini iyice dövecen
Küt boregi alacam bundan sonraatommmm şımardın sen ama..o ne öleee be...sana getirsinler de süt yapasın...a101 den o bilinmedik böteği al ver
Amannnnnnnn atom kocişinn iş arkadaşları gelicekmiş evli,bekar...annemler gitmeden gelsinler dedim..bi kek bi kurabiye tamam ...memlekette olsam valla lohusa sendromlu olurdumKüt boregi alacam bundan sonrapudra sekeri dokup yesinler
Fransizca hollandaca ve almanca.. Bi turkce yok uzerinde yahuu ne degisikEki Görüntüle 1748783 bu canım ..bugün daha 1 kere fısladık..uyansında yatmadan yapayım.
Üle hamişşşşş....Altini temizliyorum,uyutuyorum kolumda,giysileri su bu ...ama bizm de canimiz istiyo yeteroglum gelsin masaj yapiiimmm artikyaaa,belini ayaklarini operek oksamak istiyorum hihhhh
Fransizca hollandaca ve almanca.. Bi turkce yok uzerinde yahuu ne degisik
Ay sorma benimkininde kankileri is arkadaslari gelecek dahaAmannnnnnnn atom kocişinn iş arkadaşları gelicekmiş evli,bekar...annemler gitmeden gelsinler dedim..bi kek bi kurabiye tamam ...memlekette olsam valla lohusa sendromlu olurdumuzak olmak ii..kaynana daha gelmez huyum bu...birine ilk gördüğümde ısınamayınca birdaha asla olmuyor..yıldızım barışmadı..zate bana daha saç tokası almış değil
Bi onun ustunu ort, bi digerininÜle hamişşşşş....aşık olacağını biliyom senin gibi düşkün bi anne hele ki...bakma yakınma gibi geliyor uykusuzluk ama bi başka be gece üzerini örtmek ,öpmek,yok böyle bir koku...sonra kocanın teri ile ilgilenip oonun üzerini örtmek...o hor hor uyusada onları uyku aksada gözünden izlemek...aile olmak...sanki öncesinde bir hiç.gibi...aaaayyy ben bu gece ilk defa yatağında yatırayım diyom ama yapamayacağım yine tam yanımda amaaaa işte ay atom sörrr kadınlar nasııı yatıram yatağına özlüyoö
Üle hamişşşşş....aşık olacağını biliyom senin gibi düşkün bi anne hele ki...bakma yakınma gibi geliyor uykusuzluk ama bi başka be gece üzerini örtmek ,öpmek,yok böyle bir koku...sonra kocanın teri ile ilgilenip oonun üzerini örtmek...o hor hor uyusada onları uyku aksada gözünden izlemek...aile olmak...sanki öncesinde bir hiç.gibi...aaaayyy ben bu gece ilk defa yatağında yatırayım diyom ama yapamayacağım yine tam yanımda amaaaa işte ay atom sörrr kadınlar nasııı yatıram yatağına özlüyoö
Aminnnn kuzumCok guzel anlatmissin valla pembis..daha da duygulandim sayendeAllah her daim mutlu huzurlu etsin hepimzii
Yaptım bu dediklerinin çoğunu. Malesef gelmiyo. Pes ettim.Tatlım peki bişi yapıomusun süt gelmesi için.?
Ben mesela humana çay içiorum , malt içecek içmştm en başlarda.. Rezene çayı falan iç, bol sıcak duş al, 2saatte bir sağ göğüslerini , umarım işe yarar..pes etme
Offffff.....hiç düşünmek istemiomBi onun ustunu ort, bi digerinin2 gecedir bebek benleydi uykusuzluktan sut azaldi, uyku cok onemli ya onu nasil yapacaz analar gidince
..asla pes etme güzel anne...stres yapma..Yaptım bu dediklerinin çoğunu. Malesef gelmiyo. Pes ettim.
40 haftalık olarak cvp veriyorum tık yok...Benim gibi 38 39 haftalik olan hamişler kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Son durumları alayimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?