2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

keşke eşimde oyle alaymıs 4 günde biter bu günde 3 kere yapınca
.

Bitince ondan alayım ne o deniz suyunun adı.

Küt boregi alacam bundan sonra pudra sekeri dokup yesinler
Amannnnnnnn atom kocişinn iş arkadaşları gelicekmiş evli,bekar...annemler gitmeden gelsinler dedim..bi kek bi kurabiye tamam ...memlekette olsam valla lohusa sendromlu olurdum uzak olmak ii..kaynana daha gelmez huyum bu...birine ilk gördüğümde ısınamayınca birdaha asla olmuyor..yıldızım barışmadı..zate bana daha saç tokası almış değil

Altini temizliyorum,uyutuyorum kolumda,giysileri su bu ...ama bizm de canimiz istiyo yeter oglum gelsin masaj yapiiimmm artikyaaa,belini ayaklarini operek oksamak istiyorum hihhhh
Üle hamişşşşş.... aşık olacağını biliyom senin gibi düşkün bi anne hele ki...bakma yakınma gibi geliyor uykusuzluk ama bi başka be gece üzerini örtmek ,öpmek,yok böyle bir koku...sonra kocanın teri ile ilgilenip oonun üzerini örtmek...o hor hor uyusada onları uyku aksada gözünden izlemek...aile olmak...sanki öncesinde bir hiç.gibi...aaaayyy ben bu gece ilk defa yatağında yatırayım diyom ama yapamayacağım yine tam yanımda amaaaa işte ay atom sörrr kadınlar nasııı yatıram yatağına özlüyoö

Ay sorma benimkininde kankileri is arkadaslari gelecek daha benimde eski patronum is arkadaslarim falanda gelecek offfff....Kayinvalideye gelince Aman bisey almasin onunda lafini falan ederler sonra gerci bizim adamlar laf soyletmez anneleri bile olsa..

Bi onun ustunu ort, bi digerinin 2 gecedir bebek benleydi uykusuzluktan sut azaldi, uyku cok onemli ya onu nasil yapacaz analar gidince

Cok guzel anlatmissin valla pembis..daha da duygulandim sayende Allah her daim mutlu huzurlu etsin hepimzii

Yaptım bu dediklerinin çoğunu. Malesef gelmiyo. Pes ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…