2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay canım onu danıssana ememedi ği göğüsteki süt nolacak. .. sıcak havlu kıy be duşta göğsüne sıcak su tut ve eline yukardan asagı dogru bastır..göğüsteki sütü boşaltamaya calıs mutlaka.

Çok geçmiş olsun inş . Hemen iyileşir bebeiş ona da sarılır.

aynen . denıyelım bakalım
bulursan nette haber ver. ben daha bakmadım

Yaa bu damaklu değil de damaksız olanları mı ne varmı.ş basit ve ucuz..kızlar beninki once alıyırdu şimdi öğürüyo pis..beğenmiyo..

Ben emzik istiyorum ama memede uyusun istemiyorum. Bulursanız bana da haber çakın.

Kızlar oğlum çok hasta oldu. grip oldu ciğerlerinde hırıltı var fena öksürüyoruuz doktora gidicez. dua edin.

Cok gecmiş olsun benimkide hırıldıyo ..kac gunluk bebeğin?

Doktor ilaç veriyor mu beni bi aydınlat canım.

Not: eğer öksürüyorsa bi kabuklu soğanı gece uyurken iki ye kes yanına koy bebeğin nefesi dogal olarak acıyo diyorlar. Denemek te fayda var.

Şifa olur inşallah

Kızlar yatisim yapildi dua edin nolur

Allah yardımcın olsun. Mis gibi kokulara cok yaklasmıssın.

Kızlarrrrr

Yeni 2 duyurum var.
1. Soganı kabuklu ikiye kesip bebeğin yatagına bi yere koyun nefesini açıp oksuuruge iyi geliyormuş şşşş!

Memelerden sonra bi soğan vakasıyla yine karşı karşıyayız

2. Dün benim minnak teee sırtına sışına kadar kakalamış.

Hemen suyla akıtıp beyaz sabunla yıkadım çitiledim. Bana mısın demedi. Direk makina zaten çıkarmıyor. Eğer benim gb elde camasır özürlğyseniz ariel sıvı var. Mavi renk. Kovaya bira z su koyup bi gece beklettim cıktı.bilginiz olsun.

Kakalarsa sakın kakayı akıtmadan makinaya atmayın renk kalıyor sarıca.

O eller kakaya değecek başka yolu yok

Pembedon5 Atom heart mother

Kızlar benim de coşup coşup bi şeyler yazasom var geceli gündüzlü ama aramızda daha hamiş kızceler var. .

Şimdilik sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyoreeeee

Hehehehe.. Ama insan ne kadar duyarsa duysun dogum yapanlardan,yine de dogurmak bebegine kavusmak istiyor yaa siz de iyi biliosunuz zaten Mesela cok sey ogrendik duyduk sizden ama dogurunca yine size sorcaz,bu isler boyle neyse doguralim da siz de rahat rahat yazin daha bizi cekceksiniz

Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz

Eee neresini opcez bu minnoslarin, elini yuzunu zaten opemiyoruz, ilk aylarda en azindan. Ben bezelye parmakli ayaklarini operim diye hayal etmistim, orasida olmayacaksa yeni bir odak lazim simdi

Eee neresini opcez bu minnoslarin, elini yuzunu zaten opemiyoruz, ilk aylarda en azindan. Ben bezelye parmakli ayaklarini operim diye hayal etmistim, orasida olmayacaksa yeni bir odak lazim simdi

Opeeeceeyiimm opeeeceyiimm valla kurtulamaz elimden bicirik boyunlari cok guzel kokuyor ya opulesi her yerleri..sadece koklicaz mi yani

ankara üni tıp fakültesinde doğum yaptım ama orda takipte deilseniz doğumunuz sanırım orda olmaz.... normal doğum mu düşünüosunuz?
Merhaba doktorunuz kimdi acaba bende oraya gidiyorum ALLAH nasip ederse doğumumu orda yapmayı düşünüyorum biraz bilgi verir misiniz nasıldı dr ların davranışları falan normal doğum mu oldu birde

kızlar ben geldim kontroldenn su değil idrarmış yani ben istemsiz altıma kaçırıyorum
Ama sancılarım çıktı.. doktor bu hafta içinde olur dedi.. hala sancılarım devam ediyor
kaşıntı için ilaç değiştirdi.. bebişin durumuna ona giden kana falan baktı.. herşey gayet iyi dedi
kilosuna bakmadı bizden bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…