- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.401
Benim de sağ meme yara sütü de azaldı bu gece oğluma mama verdim ağlayarak. ...yara neyse de iltihap olmasaydı iyiydi. ...tek meme acaba yeterli olur mu....bilemedim bu emzirme işi hamilelikten daha zor inanin....çok üzülüyorum....oğluma emine bir saat emiyor
aynen . denıyelım bakalım
bulursan nette haber ver. ben daha bakmadım
Kızlar oğlum çok hasta oldu.grip oldu ciğerlerinde hırıltı var fena öksürüyoruuz doktora gidicez. dua edin.
Kızlar yatisim yapildi dua edin nolur
Pembedon5 Atom heart mother
Kızlar benim de coşup coşup bi şeyler yazasom var geceli gündüzlü ama aramızda daha hamiş kızceler var. .
Şimdilik sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyoreeeee
Ben bu gidisle 4 ay gondermicembenımkı gitti. çok zor oluyorşu gaz olayı olmayaydı çok ıyıydı
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruzGunaydin :) ben uyudumay kiyamam sanci sanci ama sonu gelmiyor..gecenlerde ben de geceleri cok cekmistim gercek Sanmistim ama sabaha ucup gitmisti ben masallah uc gundur sanci cekmiyorum-ufak tefek kasilmalar oluoama onlar hic bise yani normale kiyasla..oglen kontrol var bkim,sizinkiler gibi heycanli gecmio ama kinderinkalp atislariini dinliyorum en azindan ay gunumuz az kaldi tek sayiya dusecez biz de
asil cildirmayi annem gidip gece kocayi uyandiramadigimda yasayacagimreklama bağladın ha bu topikte doğurmayanda hiç korku yok be dökülüyoruz görmüollar şu mesajının sonu apaçık güneş gibi çıldırıldığının kanıtı
Eee neresini opcez bu minnoslarin, elini yuzunu zaten opemiyoruz, ilk aylarda en azindan. Ben bezelye parmakli ayaklarini operim diye hayal etmistim, orasida olmayacaksa yeni bir odak lazim simdiAminnnnn insallahhh art arda gelsin bebislerimiz saglikla :) ben de okumustumnette baya bise bu opulen organlarifalan ama gel de dayan... Simdi karnimda oynarken o ayagini dizini tutuyorum oksuyorum,dogdugunda kendime nasil hakim olurum bilemem .. Sancilarin dogum sancisi gibi olmaya baslamis ama iyice,hos zaten maximum beklese bile az kaldi gelmesine
Benim cosmalar ise genellikle isyankar tavirlar iceriyor pek canlari cekecegini sanmiyorumPembedon5 Atom heart mother
Kızlar benim de coşup coşup bi şeyler yazasom var geceli gündüzlü ama aramızda daha hamiş kızceler var. .
Şimdilik sessiz kalma hakkımı kullanmak istiyoreeeee
Cok ugrasmadan, saglikla kavus insallah minnosuna.Kızlar suyum geldi şuan yoldaız dualarınızı beklıorm sancım yok gibi Allah yardımcım olsun
Eee neresini opcez bu minnoslarin, elini yuzunu zaten opemiyoruz, ilk aylarda en azindan. Ben bezelye parmakli ayaklarini operim diye hayal etmistim, orasida olmayacaksa yeni bir odak lazim simdi
Allah yardimcin olsun canim,insallah sancilarin gelir de kolay bi dogumun olur.aminnnKızlar suyum geldi şuan yoldaız dualarınızı beklıorm sancım yok gibi Allah yardımcım olsun
Merhaba doktorunuz kimdi acaba bende oraya gidiyorum ALLAH nasip ederse doğumumu orda yapmayı düşünüyorum biraz bilgi verir misiniz nasıldı dr ların davranışları falan normal doğum mu oldu birdeankara üni tıp fakültesinde doğum yaptım ama orda takipte deilseniz doğumunuz sanırım orda olmaz.... normal doğum mu düşünüosunuz?
ahh kuzuya tam gününde geliyo aferin minnoşa... Allahım yar ve yardımcın olsun bir avazda inş...Kızlar suyum geldi şuan yoldaız dualarınızı beklıorm sancım yok gibi Allah yardımcım olsun
ay hadi Allah kavuştursunKızlar suyum geldi şuan yoldaız dualarınızı beklıorm sancım yok gibi Allah yardımcım olsun
Ay hadi gözün aydın allah yardımcın olsun canım sağlıkla al kucağına bebişini inşallahKızlar suyum geldi şuan yoldaız dualarınızı beklıorm sancım yok gibi Allah yardımcım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?