2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim bebiş emzik almıyo öğürüyo istemiyo yaa. değişik markalar da denedim almadı.boşuna para vermişim emziklere.kullanmaması güzel bişey belki ama memeler yara oldu emzik gibi kullanınca.arada kullanmak istiyorum mesela altını değiştiriken yada giydirirken çok ağlıo o zaman işe yarardı sanki?

Uyuyamadi yine kizim dogru duzgun yaa... Taaa dun aksamdan beri, burnu tikaliydi, kaka yapamiyodu, osuramadi derken bugun bu saat oldu iste. Besige bile koymuyorum artik dalamiyo cocuk. Koynumda uyutuyom anca pispislamayla, kucagimda yastigin uzerine koydum simdi atiyo kendini uykusunda, tedirgin yavrum urkek... Mirildiyo kiyamam ya...

Kızlar doğum yapmayan çok az kişi kalmis benim de son günüm 28 ocak inşallah olur o zamana kadar yoksa doktor yatış yapacak normal doğum istiyorum ama kısmet artik sağlıklı olsun da kızlar suyun geldiğini ağrıyı anlarim değil mi şuan ara ara oluyor geciyor

Senin soğan kürleri memeler için ise yaramadı o zaman .....

@Surrender kesin süt sağıyor... ay du kıazzzz onun elektirkli ya sağdırıyo vay be elle olanla iki yudum çıkarcam diye uğraş sen pembedon5 pembedon5
Benimkide hesapta elektrikli, elimle sikiyom memeyi, yoksa cekmiyo, annem gordukce bunami 200 lira verdiniz diyo pompa daha iyiymis ya

Benimki de ogleden beri m3mede kaç saattir emziriyorum .....hala uyumadik. ....şimdi yine sesi geliyor

Benimki de ogleden beri m3mede kaç saattir emziriyorum .....hala uyumadik. ....şimdi yine sesi geliyor
Cok zor ya... benimkide doyumsuz sagip veriyorum cogunlukla yoksa memeyi isiriyo yara yapiyo bu sefer kan falan gelirse hic veremicem diye dinlendiriyorum memeyi. Bu emzirme isi hamilelikten betermis... Bi o kadar guzel..

Sagip bi baksana kac cc cikacak

Atom karnı tok altı temiz ve uykusunda huzursuz sa kesin gaz.

Acı elma yagını bir damla ayak altın a masaj bir damla göbek değmeden çevresine saat yönünde masajla uygula.

Bi bardak kaynatıp ılıttıgın suya bi çay kaşıpı kimyon karıştır. Dibe çökünce bi çay kaşığı agzına dök minnoşun.
Kalanı da kendim içtim.
Benimki maşallah bugün pek bi güzel gaz çıkar dı. hangisinden bilmem.

Ama bazen koca adam gb saatlerce bizle oturuyor bakıyor . Dalamıyor hiç.sinir ediyor.

Hadi geçmiş olsun .

Son düzenleme:
Ben de medical park'ta doğum yapıcm. Yoğun bakım küvezi vs içinb buraya geçtim

Benimkide hesapta elektrikli, elimle sikiyom memeyi, yoksa cekmiyo, annem gordukce bunami 200 lira verdiniz diyo pompa daha iyiymis ya
hangi marka canım? ben madelanınkini kullanıyorum memnun kaldım derecesi de var istediğin güçte çekiyo ben dayanabildiğim kadarını açtım orta derecede biraz yavaş ama olsun canım yanmasın da razıyım

Kizz adacayi yagi degilmiydi o dun okumustum burda aldirdim hemen benim adama, topuguna karnina surdum cocugun.. Caresizlikten herseyi yapiyoz zatiiii.... Demin bi osurdu cocuk aamaaan dedim babasi gibi birakiyiii 2 gundur ilk defa osurdu cocuk ya

Ben bir kere yaptım, ikinciyi de perşembe günü yapıcam:)

Ben de medical park'ta doğum yapıcm. Yoğun bakım küvezi vs içinb buraya geçtim

Hayırlısı ile Kucağınıza Alırsınız inşallah canım, normalde etlik zübeydeye gidiyorum ama korktuğum için
medical park ile anlaşmaya karar verdim ama inşAllah pişman olmam, orda doktora karar veremedim sizin doktorunuz kim memnunmuusunuz. haftaya randevu almam lazım

Lansinoh canim. Ben once almamistim, hastane cikisi evde sut birikti memelerde, agri yapti, ben cikamayinca esime soyledim git al diye oda bunu bulmus elektrikli sozde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…