2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merabalar kizlarr benim bebiss yerinden memnun kanala da inmedi yukarda daha iner mi acabaa ya inmezse zor bir dogum beni mi bekliyor (

Aynı benimkini tarif etmissin
Son 3, 4 gundur böyleyiz.. Nasil o kadar uykusuz kalıyor anlamıyorum

Kizz adacayi yagi degilmiydi o dun okumustum burda aldirdim hemen benim adama, topuguna karnina surdum cocugun.. Caresizlikten herseyi yapiyoz zatiiii.... Demin bi osurdu cocuk aamaaan dedim babasi gibi birakiyiii 2 gundur ilk defa osurdu cocuk ya
Adaçayı yağı ile acı elma yapı aynı şey cunku aldogım şişede oyle yazıyo.

Maşallah osuruga kakaya sevineceğim hiç aklıma gelmezdi :))

Kimyonu da yap ama sadece bi çay kaşıgı

Adaçayı yağı ile acı elma yapı aynı şey cunku aldogım şişede oyle yazıyo.

Maşallah osuruga kakaya sevineceğim hiç aklıma gelmezdi :))

Kimyonu da yap ama sadece bi çay kaşıgı
Kimyonu yapmak istemiyodum niyeyse, ama artik yapicaz onuda mecbur... 25 derece evde corap+terlikle gezmekten fenalik geldi zaten

Lollapollosaa bakiyorum kardescigin gelir gelmez basladin dogum hizlandirma tekniklerine baslangici hurma ile mi yaptin,what is next Fis Fis
2 tanecik yedim valls :)işe yarayacağını sanmıyom :)
Squat yaptım üstüne bi de
Bi saat de yürüfüm
Biz fışfışı 5. Ayda buraktık valla
Eşim de ben de korktuk bebişe zarar veririz diye.şimdi hele hiç olmaz bu gövüşle
Normal istiyom doğumu ama takıntı hsline de getirmedim.minnoş nasıl doğmak isterse öyle doğsun :)böyle yani kızlsr.takvimim de bitiyo ama hala belirti bike yok :)

Fisfistan netice alan oldu mu?

Kontrolegittik bebis iyi,karnim 3cm kuculmus yani gobegim bayagi asagiya inmis..bebisimin kafasi haladogumkanalinda,yarisi hem de..tam 8haftadir boyle ya bu kerata cok guzel iste bunun icin ayri bi sanci cekmenegerek kalmicak dedi ebe,sadece dogum sancini beklersin dedi tabi her sey kismet. Dogumu dahakolaylastircagini da soyledi,3gundur sancin yok firtina oncesi sessizlik olabilir die de espri patlatti haftaya tekrar kontrol var tabi dogurmazsam

Kızlar benim bebiş çok uyuyor. Naparsam yapayim Uyandiramiyorum. Doktor 2 saatten fazla ac kalmasin dedi. Bizimki saatlerce uyuyor. Napcam ben ya

Daha fazla ye iki az gelir :) fis Fis Aynen ben de yapamam yaa,zaten en son iki uc ay oldu yapali haha..ben de hurma yiyim diodum da almadim unuttum gitti..Aynen Hayirlisi olsun normal ya da digeri gelir gelir mecburen gelecek gun bitio

Ayy benimki hala kanala girmedi doktora sordum şimdiye kadar girmeli miydi diye... Genel olarak bu zamana kadar girer ama yine de belli olmaz dedi.. Korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…