- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #70.441
Aynı benimkini tarif etmissinUyuyamadi yine kizim dogru duzgun yaa... Taaa dun aksamdan beri, burnu tikaliydi, kaka yapamiyodu, osuramadi derken bugun bu saat oldu iste. Besige bile koymuyorum artik dalamiyo cocuk. Koynumda uyutuyom anca pispislamayla, kucagimda yastigin uzerine koydum simdi atiyo kendini uykusunda, tedirgin yavrum urkek... Mirildiyo kiyamam ya...
Adaçayı yağı ile acı elma yapı aynı şey cunku aldogım şişede oyle yazıyo.Kizz adacayi yagi degilmiydi o dun okumustum burda aldirdim hemen benim adama, topuguna karnina surdum cocugun.. Caresizlikten herseyi yapiyoz zatiiii.... Demin bi osurdu cocuk aamaaan dedim babasi gibi birakiyiii2 gundur ilk defa osurdu cocuk ya
Çok geçmiş olsun canım Allah iyilik versin inşallah.....Ciğerlerine inmiş.perşembeye kadar ilaç verdi doktor iyileşmezse yatışını yapacaklarmış. dua edin ne olur
Ben de internetten sipariş ettim .Adaçayı yağı ile acı elma yapı aynı şey cunku aldogım şişede oyle yazıyo.
Maşallah osuruga kakaya sevineceğim hiç aklıma gelmezdi :))
Kimyonu da yap ama sadece bi çay kaşıgı
Huzursuzlar iste...Aynı benimkini tarif etmissin
Son 3, 4 gundur böyleyiz.. Nasil o kadar uykusuz kalıyor anlamıyorum
Kimyonu yapmak istemiyodum niyeyse, ama artik yapicaz onuda mecbur... 25 derece evde corap+terlikle gezmekten fenalik geldi zatenAdaçayı yağı ile acı elma yapı aynı şey cunku aldogım şişede oyle yazıyo.
Maşallah osuruga kakaya sevineceğim hiç aklıma gelmezdi :))
Kimyonu da yap ama sadece bi çay kaşıgı
2 tanecik yedim valls :)işe yarayacağını sanmıyom :)Lollapollosaa bakiyorum kardescigin gelir gelmez basladin dogum hizlandirma tekniklerine baslangici hurma ile mi yaptin,what is next Fis Fis
Canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geldi şuan yoldaız dualarınızı beklıorm sancım yok gibi Allah yardımcım olsun
Bende hurma squat yürüyüşe rağmen tık ypksevcan_selis Lollapollosaa ne alemdesiniz 20 ocak bebişi de geliyo inşallah sıra bize mi geldi dersiniz
Fisfistan netice alan oldu mu?2 tanecik yedim valls :)işe yarayacağını sanmıyom :)
Squat yaptım üstüne bi de
Bi saat de yürüfüm
Biz fışfışı 5. Ayda buraktık valla
Eşim de ben de korktuk bebişe zarar veririz diye.şimdi hele hiç olmaz bu gövüşle
Normal istiyom doğumu ama takıntı hsline de getirmedim.minnoş nasıl doğmak isterse öyle doğsun :)böyle yani kızlsr.takvimim de bitiyo ama hala belirti bike yok :)
Ben henüz yapmadım ama bekliyorum cnm az kaldı..Gunaydinnn ocak anneleri :)
Efenim araniz da ankarada doğum yapmış bir anne varmıdır acaba :) cok tereddütteyim bana yol gosterirse cok sevinirim ^_^
bildiğim kadarıyla atom fışfıştan sonra doktorun yolunu tuttu...Fisfistan netice alan oldu mu?
2 tanecik yedim valls :)işe yarayacağını sanmıyom :)
Squat yaptım üstüne bi de
Bi saat de yürüfüm
Biz fışfışı 5. Ayda buraktık valla
Eşim de ben de korktuk bebişe zarar veririz diye.şimdi hele hiç olmaz bu gövüşle
Normal istiyom doğumu ama takıntı hsline de getirmedim.minnoş nasıl doğmak isterse öyle doğsun :)böyle yani kızlsr.takvimim de bitiyo ama hala belirti bike yok :)
ben bir aydır yapıyorum o dediklerini 6 7 tane hurma yiyiyordum Bi ara bendede bişey yok...Bende hurma squat yürüyüşe rağmen tık ypk
Hatta sabsh duş alırken memişlerimi bile sıktım
Hadi ya :)bildiğim kadarıyla atom fışfıştan sonra doktorun yolunu tuttu...
Ayy benimki hala kanala girmediKontrolegittik bebis iyi,karnim 3cm kuculmus yani gobegim bayagi asagiya inmis..bebisimin kafasi haladogumkanalinda,yarisi hem de..tam 8haftadir boyle ya bu keratacok guzel iste bunun icin ayri bi sanci cekmenegerek kalmicak dedi ebe,sadece dogum sancini beklersin dedi tabi her sey kismet. Dogumu dahakolaylastircagini da soyledi,3gundur sancin yok firtina oncesi sessizlik olabilir die de espri patlatti haftaya tekrar kontrol var tabi dogurmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?